Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν εχεις δωσει και πολλες πληροφοριες αλλα απ την αλλη πετας και τη χολη σου με τα «ή εχεις λεφτα και πας εκει απο το μπαμπακα ή εισαι self made σαν κι εμενα και συμβιβαζεσαι». Καποιοι εχουν παει και στα καλυτερα (και ακριβοτερα) Πανεπιστημια του κοσμου χωρις να δωσουν δεκαρα λογω υποτροφιων. Ενηγουεη. 1) Δεν ξερουμε το μπατζετ σου 2) Δεν ξερουμε τους βαθμους σου 3) Δεν ξερουμε το πανεπιστημιο σου κλπ Και σορυ αν λες «κατεληξα Πολωνια γιατι δεν εχω λεφτα για Ελλαδα» εννοειται θα αναρωτηθουμε αν τα χεις βαλει κατω σωστα γιατι α) η Πολωνια θα εχει νοημα μονο αν θες να ζησεις στην Πολωνια και μετα το Μαστερ, β) θα εχεις ποσα εξτρα κοστη - δεν πας ετσι απλα σε μια καινουρια χωρα, γ) μπορεις να κανεις apply σε Πανεπιστημια αλλου και να ελπιζεις σε υποτροφιες. Αν θες βαλε μεσα στα κοστη και το τι θα σημαινει σε κοστος (χρημα, χρονος κλπ) το να κατσεις να μαθεις μια απ τις δυσκολοτερες γλωσσες του κοσμου για να πιασεις δουλεια σε μια χωρα με χαμηλο εισοδημα. Οι Πολωνοι μαθαινουν σε μεγαλα ποσοστα Γερμανικα και προσπαθουν να μεταναστευσουν Γερμανια μετα τις σπουδες τους ενω ζουν σε χωρα με πρακτικα μηδενικη ανεργια. Γιατι νομιζεις φευγουν;
Yiannis87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Alloc είπε Δεν εχεις δωσει και πολλες πληροφοριες αλλα απ την αλλη πετας και τη χολη σου με τα «ή εχεις λεφτα και πας εκει απο το μπαμπακα ή εισαι self made σαν κι εμενα και συμβιβαζεσαι». Καποιοι εχουν παει και στα καλυτερα (και ακριβοτερα) Πανεπιστημια του κοσμου χωρις να δωσουν δεκαρα λογω υποτροφιων. Ενηγουεη. 1) Δεν ξερουμε το μπατζετ σου 2) Δεν ξερουμε τους βαθμους σου 3) Δεν ξερουμε το πανεπιστημιο σου κλπ Και σορυ αν λες «κατεληξα Πολωνια γιατι δεν εχω λεφτα για Ελλαδα» εννοειται θα αναρωτηθουμε αν τα χεις βαλει κατω σωστα γιατι α) η Πολωνια θα εχει νοημα μονο αν θες να ζησεις στην Πολωνια και μετα το Μαστερ, β) θα εχεις ποσα εξτρα κοστη - δεν πας ετσι απλα σε μια καινουρια χωρα, γ) μπορεις να κανεις apply σε Πανεπιστημια αλλου και να ελπιζεις σε υποτροφιες. Αν θες βαλε μεσα στα κοστη και το τι θα σημαινει σε κοστος (χρημα, χρονος κλπ) το να κατσεις να μαθεις μια απ τις δυσκολοτερες γλωσσες του κοσμου για να πιασεις δουλεια σε μια χωρα με χαμηλο εισοδημα. Οι Πολωνοι μαθαινουν σε μεγαλα ποσοστα Γερμανικα και προσπαθουν να μεταναστευσουν Γερμανια μετα τις σπουδες τους ενω ζουν σε χωρα με πρακτικα μηδενικη ανεργια. Γιατι νομιζεις φευγουν; Έχουν λίγο χάλια κυβέρνηση ένας από τους λόγους, πέρα από το μισθό γερμανίας (που είναι πολύ καλός αν μένεις κοντά στα σύνορα και πηγαινοέρχεσαι..). Σκέψου πχ πως η έκτρωση εκεί απαγορεύεται. Για Wroclaw μπορώ να ρωτήσω και να σου πω πως είναι στο business σε σχέση με άλλες πόλεις εκεί. Πάντως ναι πες τι έχεις τελειώσει και από ποια σχολή. Γιατί δεν συνεχίζεις στο ίδιο πανεπιστήμιο? (αφού και αυτό ξένο είναι). Για υποτροφίες σου έγραψα Ισραήλ που όντως κάνεις σοβαρό ΜΒΑ, ειδικά αν θες να ξεκινήσεις δική σου εταιρεία. Ψάξτο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Yiannis87
totem_lost Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, petros123456789 είπε Καλο θα ηταν οσοι μιλατε ομως για υποτιθεμενες εχτρα βοηθειες απο κρατη κτλπ να βαλετε και κανα λινκ που να το υποστηριζει γιατι αλλιως φενονται σαν λογια του αερα. (Εγω δεν εχω βρει κατι αντοιστοιχο παντως). https://duo.nl/particulier/student-finance/index.jsp Μέχρι και στα αγγλικά στα έχουν οι άνθρωποι, σε λίγο θα θες να σε περιμένουν στο αεροδρόμιο με δεσμίδες 50 ευρα στα χέρια. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από totem_lost
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μιας και εχεις παιδευτει πολυ να τα ψαξεις και μας κατηγορεις οτι λεμε λογια του αερα: http://lmgtfy.com/?q=netherlands+scholarships+loan+low+income πρωτο λινκ
petros123456789 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, totem_lost είπε https://duo.nl/particulier/student-finance/index.jsp Μέχρι και στα αγγλικά στα έχουν οι άνθρωποι, σε λίγο θα θες να σε περιμένουν στο αεροδρόμιο με δεσμίδες 50 ευρα στα χέρια. 50ευρα για σενα, εμενα με περιμενουν με 100ευρα και πανω. Και αν εννοουσες δανεια, thnx αλλα οχι. 32 λεπτά πριν, Alloc είπε Μιας και εχεις παιδευτει πολυ να τα ψαξεις και μας κατηγορεις οτι λεμε λογια του αερα: http://lmgtfy.com/?q=netherlands+scholarships+loan+low+income πρωτο λινκ Eιπα οτι εχω παιδευτει πολυ? εγω ενα ποστ για μεταπτυχιακο στην Πολωνια ανοιξα και εσεις γραφετε για student loans στην Ολλανδια...Και ναι,για να το λεω σε συγκριση με Ελλαδα τα εχω βαλει κατω. A και chill με την ειρωνια και την μλκ. Μιληστε οπως θα μιλαγατε face to face, σοβαρα δλδ αλλιως no point να συνεχιζετε να γραφετε εδω. 56 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Έχουν λίγο χάλια κυβέρνηση ένας από τους λόγους, πέρα από το μισθό γερμανίας (που είναι πολύ καλός αν μένεις κοντά στα σύνορα και πηγαινοέρχεσαι..). Σκέψου πχ πως η έκτρωση εκεί απαγορεύεται. Για Wroclaw μπορώ να ρωτήσω και να σου πω πως είναι στο business σε σχέση με άλλες πόλεις εκεί. Πάντως ναι πες τι έχεις τελειώσει και από ποια σχολή. Γιατί δεν συνεχίζεις στο ίδιο πανεπιστήμιο? (αφού και αυτό ξένο είναι). Για υποτροφίες σου έγραψα Ισραήλ που όντως κάνεις σοβαρό ΜΒΑ, ειδικά αν θες να ξεκινήσεις δική σου εταιρεία. Ψάξτο. Thanks θα το κοιταξω για Ισραηλ που λες τι πεζει. Yeah Ρωτα αν μπορεις , Θα ηταν δυνατο να συνεχιζα εκει που τελειωσα αλλα ειχε ακριβο κοστος ζωης (κλασσικα) και ειχε κατι Bursaries ψιχουλα. Btw Ξαναμιλησα με αυτη την φιλη απο Δανια και το μονο που της δωσαν ειναι κατι σαν επιδομα ανεργιας αφοτου τελειωσε το Μ.s, κατα τα αλλα οπως τα ξερουμε 500ευρο το δωματιο shared flat σε μικρομεσσαια πολη κτλπ. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από petros123456789
totem_lost Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Και άσχετος και θρασής ο δικός σου.. Ότι ακριβώς χρειάζονται στις Ευρώπες.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, petros123456789 είπε 50ευρα για σενα, εμενα με περιμενουν με 100ευρα και πανω. Και αν εννοουσες δανεια, thnx αλλα οχι. Eιπα οτι εχω παιδευτει πολυ? εγω ενα ποστ για μεταπτυχιακο στην Πολωνια ανοιξα και εσεις γραφετε για student loans στην Ολλανδια...Και ναι,για να το λεω σε συγκριση με Ελλαδα τα εχω βαλει κατω. A και chill με την ειρωνια και την μλκ. Μιληστε οπως θα μιλαγατε face to face, σοβαρα δλδ αλλιως no point να συνεχιζετε να γραφετε εδω. Thanks θα το κοιταξω για Ισραηλ που λες τι πεζει. Yeah Ρωτα αν μπορεις , Θα ηταν δυνατο να συνεχιζα εκει που τελειωσα αλλα ειχε ακριβο κοστος ζωης (κλασσικα) και ειχε κατι Bursaries ψιχουλα. Btw Ξαναμιλησα με αυτη την φιλη απο Δανια και το μονο που της δωσαν ειναι κατι σαν επιδομα ανεργιας αφοτου τελειωσε το Μ.s, κατα τα αλλα οπως τα ξερουμε 500ευρο το δωματιο shared flat σε μικρομεσσαια πολη κτλπ. Τι σχολή τελειώσες και σε ποια πολη αν επιτρεπεις;
petros123456789 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, totem_lost είπε Και άσχετος και θρασής ο δικός σου.. Ότι ακριβώς χρειάζονται στις Ευρώπες.. μεγαλο στομα εχεις,μαζεψου
Fortistis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, totem_lost είπε Και άσχετος και θρασής ο δικός σου.. Ότι ακριβώς χρειάζονται στις Ευρώπες.. Καθόλου. Ο άνθρωπος ήταν σαφής από το πρώτο post. Ψάχνει κάτι συγκεκριμένο και ρωτάει εάν κανείς γνωρίζει για αυτό το συγκεκριμένο. Αντιθέτως, όσοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη ή υπερασπίζονται το «έχω δίκιο γιατί» είναι οι θρασείς. Τέλος, το «Ότι ακριβώς χρειάζονται στις Ευρώπες» είναι τελείως λάθος επιχείρημα. Θα έλεγα ότι είναι και στην κατηγορία των logical fallacies, αλλά δεν θυμάμαι τώρα σε ποια κατηγορία είναι Υ. Γ. Και το συγκεκριμένο μήνυμά σου και κάνει επίθεση επί προσωπικού (ad hominem) και δεν απαντάει σε αυτό που ρωτάει. Και το δικό μου δεν απαντάει, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ad hominem. Υ. Γ. 2. Δύο logical fallacies σε δύο προτάσεις. Δύο στα δύο που λένε! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Fortistis 1
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 2:52 ΠΜ, lostdreamer50 είπε Δεν ειναι θεμα political correctness, ειναι θεμα να μην εισαι asshole. Σηκωνουν ολοι την καρτα pol. Correctnes οταν μιλαμε για απλα σωστη συμπεριφορα και σεβασμο στον αλλο. Δεν υποστηριζω καποια πολιτικη οταν λεω τα αυτονοητα. Πες οτι εφερες στον κοσμο κοριτσι, δεν νομιζω να ειναι σε κανεναν αρεστη η ιδεα να του συμπεριφέρονται σαν να ειμαστε στο Μεσαιωνα! Ειμαι 28, αντρας και παλι καλα κανεις στην παρεα μου (4 αντρες) δεν χρησιμοποιει τετοιες εκφρασεις. Ούτε καν στον στρατο σε τερμα αντρικο περιβάλλον δεν ακουσα τετοια. Και υστερα κραζουν τις φεμινιστριες και λενε οτι δεν εχουν λογο υπαρξης... Που πηγές φαντάρος αν επιτρέπεται ;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fortistis είπε Αντιθέτως, όσοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη ή υπερασπίζονται το «έχω δίκιο γιατί» είναι οι θρασείς. Εφοσον ατομα προσπαθουν να του αλλαξουν γνωμη βασιζομενοι στο οτι η υποθεση στην οποια βασιζεται η αποφαση του (Πολωνια ειναι πιο φθηνη για μεταπτυχιακο απο Χ,Ψ,Υ χωρα) δεν ειναι απαραιτητα σωστη δεν δειχνουν καμια θρασυτητα. Εκτος αν πρεπει να παρουμε ολοι ως απολυτη αληθεια οποια υποθεση κανει λες και εχει full information set της πραγματικοτητας. . 2 ώρες πριν, Fortistis είπε Τέλος, το «Ότι ακριβώς χρειάζονται στις Ευρώπες» είναι τελείως λάθος επιχείρημα. Θα έλεγα ότι είναι και στην κατηγορία των logical fallacies, αλλά δεν θυμάμαι τώρα σε ποια κατηγορία ειναι. Πεταξες ενα logical fallacies και δυο ad hominem και νομιζεις ειπες κατι εξυπνο. Δεν υποστηριζω το σχολιο «οτι ακριβως χρειαζονται στις Ευρωπες» αλλα απ την αλλη πεταγεσαι να κρινεις επιχειρηματολογια με επιχειρημα... το οτι ειναι τελειως λαθος επιχειρημα... Χωρις καμια επεξηγηση για το γιατι ειναι λαθος επιχειρημα... Αυτο φιλε μου ειναι logical fallacy. Καποιος που κανει οτι επιχειρηματολογει ενω δεν επιχειρηματολογει καν. Καποιος που προσπαθει να περασει μια μπουρδα ως «επιχειρημα».
Fortistis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξέρω γιατί έγινες triggered, αλλά κάτι θα ξέρεις εσύ. Το post του ανθρώπου ήταν σαφές. Το ότι μερικοί νομίζουν πως τους πέφτει λόγος να αλλάξουν γνώμη σε κάποιον ή πως δική τους αλήθεια είναι η μοναδική, είναι άξιο απορίας και εδώ είναι και θράσος. Θα απαντούσα και στα άλλα, αλλά δεν πρόκειται να βγει άκρη με κάποιον που χρησιμοποεί προσωπικές επιθέσεις.
petros123456789 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fortistis είπε Δεν ξέρω γιατί έγινες triggered, αλλά κάτι θα ξέρεις εσύ. Το post του ανθρώπου ήταν σαφές. Το ότι μερικοί νομίζουν πως τους πέφτει λόγος να αλλάξουν γνώμη σε κάποιον ή πως δική τους αλήθεια είναι η μοναδική, είναι άξιο απορίας και εδώ είναι και θράσος. Θα απαντούσα και στα άλλα, αλλά δεν πρόκειται να βγει άκρη με κάποιον που χρησιμοποεί προσωπικές επιθέσεις. τσαμπα χαλας τον χρονο σου, αφου νομιζουν οτι οι γερμανιες ολλανδιες κτλπ ειναι πιο φτηνα απο πολωνια δεν εχεις κατι να πεις.(οχι οτι ρωτησα για τις αλλες χωρες αλλα τεσπα αφου εχουν κολλησει). Μοστραραν εκει site με δανεια κτλπ και νομιζουν οτι καναν κατι. H ειναι χαζοι η αρνουνται να καταλαβουν οτι 500ρι μονο για ενοικιο για δωματιο τον μηνα δεν αλλαζει οτι και να λενε.(+ 2κ τον χρονο για τα M.s). Ζητημα να μου απαντησαν ομως οντως μεσα στο θεμα του ποστ μου 1-2ατομα...
Mesies Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παλίκαρε καλησπέρα, Βρίσκομαι στην Πολώνια από το 2012 σε μία σχετικά μικρή πόλη των 200.000 περίπου κατοίκων. Η γνώμη μου είναι να έρθεις. Η Πολωνία έχει μεγάλο πρόβλημα από εργατικό δυναμικό, τι εννοώ με αυτό: Οι εργαζόμενοι εδώ κοιτούν το ρολόι τους πότε θα σχολάσουν. 5 λεπτά πριν σχολάσουν ετοιμάζονται για να τελειώσουν την εργασία τους, δεν τους καίγεται καρφί τι γίνεται ή τι ζόρι τραβάει η επιχείρηση που εργάζονται. Οι μισθοί για κάποιον που έχει πτυχίο και ενδιαφέρεται για την εργασία του , γνωρίζει και ξένες γλώσσες είναι πολύ καλοί και δεν έχουν σχέση με τους πενιχρούς μισθούς της Ελλάδος. Γενικά για να βρεις υπεύθυνο και εργατικό υπάλληλο που θα αμειφθεί ανάλογα είναι πολύ δύσκολο. Από πλευράς φτωχής χώρας και άλλες τέτοιες ανοησίες μην ακούς. Φτωχοί είμαστε εμείς εκεί κάτω που ακόμη και χώρες του ανατολικού μπλοκ που είχαν τα μαύρα τους τα χάλια, μας έχουν προσπεράσει δεκαετίες, τόσο από πλευρά οργάνωσης, τεχνογνωσίας, ευγένειας, καθαριότητος και άλλα πολλά. Στην μικρή πόλη που ζω κυκλοφορούν τα τελευταία μοντέλα από τις πιο ακριβές μάρκες αυτοκινήτων, οι δρόμοι καθαροί με τις διαγραμμίσεις τους, κυκλοφοριακή αγωγή ευγενική, σέβονται τους πεζούς και τους ποδηλάτες και τους μοτοσυκλετιστές. Στην Ελλάδα με τους Μαο-Μαο, άιντε να περάσεις από διάβαση ή να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας. Διπλοπαρκαρίσματα και κορναρίσματα δεν θα δεις παρά μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Παρκάρισμα σε χώρους που δεν επιτρέπεται και πεζοδρόμια επίσης πολύ σπάνια και το πιο πιθανόν η δημοτική αστυνομία να σου κλειδώσει τον τροχό. Καλώδια και κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνίας δεν θα δεις, όλα είναι υπόγεια. Κάδοι σκουπιδιών από τις οικοδομές δεν θα δεις πουθενά και βρομιές και μυρωδιές όπως στην Ελλάδα, όλα βρίσκονται μέσα σε ειδικό χώρο στις οικοδομές ή σε ειδικό περιφραγμένο και σκεπασμένο χώρο στην αυλή της οικοδομής ή της μονοκατοικίας. Παντού δέντρα με μεγάλα και περιποιημένα πάρκα που ο κόσμος απολαμβάνει με διάφορες δραστηριότητες. Η ποιότητα ζωής είναι πολύ καλή. Οι γυναίκες τώρα είναι κλάσεις ανώτερες από κάτω, προσωπική μου άποψη. Την έχουν δει και αυτές λίγο όπως προανέφερε ένα άλλο παλικάρι αλλά καμία σχέση με τις ψηλομύτες τις Ελληνίδες. Και από κορμί και χαρακτηριστικά, μπες στο Badoo.com και δες και μόνος σου;-) Από δραστηριότητες υπάρχουν τα πάντα και μάλιστα είναι πολύ πιο δραστήριοι από τους Έλληνες που την πέφτουν για καφέ κάνα 4ωρο και μετά για μάσα και μετά για αρνταν. Σαββατοκύριακο, γενικά οικογένειες και ελεύθεροι μετακινούνται και επισκέπτονται μέρη. Ο χειμώνας είναι λίγο δύσκολος αλλά τον συνηθίζεις. Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι χαρά Θεού και από θερμοκρασίες και από ομορφιά και από ελαφριά ντυμένων όμορφων υπάρξεων;-) Αυτό που δεν έχω συνηθίσει, είναι η παρατεταμένη συννεφιά που σε ψυχοπλακώνει. Δεν είναι συνέχεια αλλά θα υπάρξουν διαστήματα ημερών χωρίς ηλιοφάνεια. Το κόστος ζωής είναι χαμηλότερο από την Ελλάδα το υπολογίζω περίπου στο 30 με 40% πιο χαμηλά αναλόγως τα είδη. Τα καύσιμα είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με 20 έως 10% πιο φθηνά.Τα ενοίκια δεν συγκρίνονται με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είναι πιο χαμηλά όπως ανέφερε και κάποιο άλλα παλικάρι. Στο κέντρο που βρίσκομαι εγώ σε καινούργια οικοδομή 70 τετραγωνικά λουξ κατασκευή 500 ευρώ με κλειστό ατομικό χώρο παρκαρίσματος και μέσα και τα έξοδα θέρμανσης και νερού και ότι άλλες μικρο δαπάνες υπάρχουν κοινόχρηστα κ.τ.λ. Στην οικοδομή που μένω στην Πολωνία γενικά μένουν αλλοδαποί κυρίως με εθνικότητες, Αρκετούς Κορεάτες, Γερμανοί, Άγγλοι, Τσέχοι και Σλοβάκοι, φυσικά και Πολωνοί και εγώ είμαι ο μοναδικός Έλλην:-) Ελλάδα έρχομαι 3 φορές το χρόνο και μένω σε ιδιόκτητο σπίτι στη Θεσσαλονίκη για χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων κάθε φορά. Και θεωρώ τη διαμονή μου στην Πολωνία καλύτερη από ότι στην Ελλάδα. Στην Πολωνία το διαμέρισμα επίσης είναι ιδιόκτητο και συγκρίνω όμοια πράγματα. Υπάρχουν βέβαια και τα αρνητικά όπως σε όλες τις χώρες. Ο χειμωνιάτικος καιρός είναι ένα από αυτά, η ποιότητα διατροφής, εάν δεν μαγειρεύεις εσύ είναι πολύ κατώτερη από την Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετοί αλκοολικοί και γενικά εδώ το αλκοόλ τους πίνει δεν το πίνουν. Υπάρχει βέβαια μεγάλη αστυνόμευση και γενικά νιώθεις πιο ασφαλής από ότι στην Ελλάδα. Αυτά από εμένα, ότι άλλο θες να ρωτήσεις μη διστάσεις. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Mesies 3
lostdreamer50 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2019 στις 10:25 ΜΜ, Alexandros7474 είπε Που πηγές φαντάρος αν επιτρέπεται ; Φερρες Έβρου. Γνωρισα πολυ καλα παιδια εκει πανω. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από lostdreamer50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα