Προς το περιεχόμενο

Party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω ένα πάρτυ και ψάχνω για έναν χώρο σε Αθήνα-Προάστια. Δεν με ενδιαφέρουν χώροι εκδηλώσεων, μπαρ κλπ. Με ενδιαφέρει ένας κενός χώρος (πχ. Αποθήκη) που να μην έχει τίποτα, άντε το πολύ ηχεία και να είναι σε ολική τιμή. Κατά προτίμηση να χωράει 100 άτομα, αλλά δεν πειράζει και παραπάνω. Το πιο σημαντικό: Θέματα με γείτονες και δυνατή μουσική.

Οποιαδήποτε πρόταση και ιδέα would be appropriated. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια :)

Επεξ/σία από OfficerBulk
Δημοσ.

Πρέπει να βρεις κάποιον που έχει εγκαταλειμμένο εργοστάσιο ή αντίστοιχο χώρο , και να συμφωνήσετε για ενοικίαση του χώρου. Ηχεία και λοιπό εξοπλισμό θα βρεις εύκολα να νοικιάσεις

Δημοσ.

ο κενός χώρος για να γεμίσει με τα απαραίτητα και για 100 άτομα, θα σου πάει πολύυυυυυ ποιο ακριβά με σχέση έναν έτοιμο χώρο ειδικό για εκδηλώσεις και με μια συμφωνημένη τιμή.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω θέματα με εξοπλισμό και απαραίτητα.. Απλά κοιτάω στο ίντερνετ και γενικά για ένα κενό χώρο και δεν βρίσκω κάτι εκτός από χώρους εκδηλώσεων κλπ..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, OfficerBulk είπε

Δεν έχω θέματα με εξοπλισμό και απαραίτητα.. Απλά κοιτάω στο ίντερνετ και γενικά για ένα κενό χώρο και δεν βρίσκω κάτι εκτός από χώρους εκδηλώσεων κλπ..

Θελεις να εχει και επιπλωση?...πχ μπαρ δαπεδα τραπεζια τουαλετες φωτα κλπ η σου φτανουν 4 τοιχοι δαπεδο παρκιγκ και παροχη ηλεκτρικου...εχω κατι σχετικο, σχετο στο μενιδι 600 μετρα πρωην εργοστασιο ζητανε 2500 ευρω για 5 μερες δηλ προετοιμασια και αποκομιδη με ολα τα εξοδα του πελατη....εσυ ξερεις.

Δημοσ.

4 τοίχους θέλω, να χωράνε 100 άτομα και να μην έχω προβλήματα με γείτονες κλπ. Τώρα για το χρηματικό, δεν θέλω να ξεφύγω (Μου βγήκαν τα μάτια με το παραπάνω xD)

Btw όποιος προτείνει κάτι καλό να ξέρει ότι είναι καλεσμένος 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Μεταλλουργείο στο Γκάζι μου έρχεται σαν σκέψη έχει έναν ωραίο κλειστό χώρο μέσα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δίνουν πρόσβαση μόνο σ'αυτό ή αν πρέπει να τον κλείσεις όλο το χώρο

edit: Έχει και το six dogs μία υπόγα έτσι industrial χωρίς πολλά πολλά απ' ότι θυμάμαι

Επεξ/σία από tolhc1234
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιχα κανει πριν χρονια στο ArtTower στο Mοναστηρακι-> http://www.artower.gr/artower8.html#ad-image-2.

Εχει μπαρ με ατομο, ηχητικη εγκατασταση και γενικα εξοπλισμενο για εκδηλωσεις. Βεβαια ειναι κυριλε, ξυλινο πατωμα,  θεα στην Ακροπολη και η τιμη τσουζει. Εγω το ειχα κανει μαζι με αλλα 3 ατομα, μονος σου δεν βγαινει. Δεν νομιζω να σε ενδιαφερει, γιατι εσυ ψαχνεις κατι πιο χυμα αλλα τσεκαρε το αν θες.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Eιχα κανει πριν χρονια στο ArtTower στο Mοναστηρακι-> http://www.artower.gr/artower8.html#ad-image-2.

Εχει μπαρ με ατομο, ηχητικη εγκατασταση και γενικα εξοπλισμενο για εκδηλωσεις. Βεβαια ειναι κυριλε, ξυλινο πατωμα,  θεα στην Ακροπολη και η τιμη τσουζει. Εγω το ειχα κανει μαζι με αλλα 3 ατομα, μονος σου δεν βγαινει. Δεν νομιζω να σε ενδιαφερει, γιατι εσυ ψαχνεις κατι πιο χυμα αλλα τσεκαρε το αν θες.

esner? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

esner? :P

Δεν το πιασα. Τι εννοεις?

Επεξ/σία από ardi21
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα βρει στο airbnb,ψάχνοντας για διαμέρισμα στην Αθήνα,έναν τύπο που νοικιάζει ολόκληρο σπίτι για πάρτυ,με τζακούζι μέσα κλπ με κάνα 30αρι τη μέρα.Νομιζω είχε 2 ορόφους δικούς του,δε θυμάμαι ακριβώς.Νομιζω αυτά ηταν για τσεκαρε https://www.airbnb.gr/rooms/25534033?guests=1&adults=1

https://www.airbnb.gr/rooms/25388759?guests=1&adults=1

Επεξ/σία από tasinho
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tasinho είπε

Είχα βρει στο airbnb,ψάχνοντας για διαμέρισμα στην Αθήνα,έναν τύπο που νοικιάζει ολόκληρο σπίτι για πάρτυ,με τζακούζι μέσα κλπ με κάνα 30αρι τη μέρα.Νομιζω είχε 2 ορόφους δικούς του,δε θυμάμαι ακριβώς.

Το προβλημα ειναι οι γειτονες, εκτος και αν ειναι απομονωμενο. Αλλιως σπιτια βρισκονται και δωρεαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα links που έβαλα ο τύπος λέει στην αγγελία έχει ηχομόνωση κλπ.

Επεξ/σία από tasinho
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tasinho είπε

Στα links που έβαλα ο τύπος λέει στην αγγελία έχει ηχομόνωση κλπ.

Ενδιαφερον ακουγεται, για μια φθηνη λυση, αν οντως δεν υπαρχει θεμα  με την φασαρια. Βεβαια ενας ειδικος χωρος για παρτυ ειναι αλλη φαση αλλα παει και πολυ πιο ακριβα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...