Ktarak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Και σε σας εχει συμβεί? Και αν ναι. Μετα τι κάνετε και τι στάση κράτατε απέναντι στους μαθητές σας?
TzortzisJosh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ktarak είπε Και σε σας εχει συμβεί? Και αν ναι. Μετα τι κάνετε και τι στάση κράτατε απέναντι στους μαθητές σας? Τι εννοείτε; 1
tsioulak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μηπως εννοεις να βιντεοσκοπουν οι μαθητες; 1
Ktarak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, tsioulak είπε Μηπως εννοεις να βιντεοσκοπουν οι μαθητες; Οχι οχι.. Αυτο πλέον το κάνουν πολλοί.. Εννοώ να σε ακολουθούν με το τέλος του σχολειου 33 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Τι εννοείτε; Εννοώ να σε ακολουθούν μετα το σχολείο.. Να πηγαίνεις χιλιομετρα μακρια απο το σχολείο και να πεφτεις συνεχεια μπροστα τους
nikosmakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μηπως στην πεφτει καμια πιτσιρικα? Της ηλικιας θα ειναι θα της περασει...
Ktarak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, nikosmakos είπε Μηπως στην πεφτει καμια πιτσιρικα? Της ηλικιας θα ειναι θα της περασει... 1) ειμαι γυναικα 2) δεν ειμαι εγω η καθηγήτρια π της συμβαίνουν αυτα;) Αρα μ λες οτι ενας λογος ειναι αυτος? Πόλο πιθανόν πάντως
nikosmakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ktarak είπε 1) ειμαι γυναικα 2) δεν ειμαι εγω η καθηγήτρια π της συμβαίνουν αυτα;) Αρα μ λες οτι ενας λογος ειναι αυτος? Πόλο πιθανόν πάντως 'Η Μαλλον δεν του εβαλε καλο βαθμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις