Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, παπι είπε

Μηπως πας αρκετα χαλαρα; Για μενα ειναι μαστ να μελανιασει ο τετρακεφαλος, που και που να ανοιξει καμια μυτη και να φουσκωσει κανα ματι

Η μύτη εξαρτάται απο τον άνθρωπο, σε κάποιους ανοίγει με την παραμικρή επαφή. Υποθέτω είναι οι ίδιοι που τους ματώνει και στα καλά καθούμενα, όταν πχ έχει πολύ κρύο.

Άλλοι μπορεί να φάνε πολύ ξύλο και να μην τους ανοίξει καθόλου.

Και γώ δέν έχω ανοίξει μύτη ποτέ, αλλά μου ανοίγει το δέρμα κάτω απο τα μάτια πολύ εύκολα και τρέχει αίμα, ακόμα και ίσα να ακουμπήσει το γάντι.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, txcellas είπε

Εγω χωρις κασκα 2 χρονια ουτε μυτη δεν ματωσα παντως.

Θα ειχες τιποτα γκομενες αντιπαλους

11 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου..

πρωτα απ ολα, θες μονο σακο και shadowboxing? αυτο θα κανεις μονο (περα απ τη προθερμανση, την αποθεραπεια και τις ασκησεις). απο κει και περα σιγα τους τραυματισμους. σε ελαφρυ sparring δεν ειχα παθει τιποτα οταν εκανα kick boxing. προφανως βεβαια με εβαζε με ατομα σαν εμενα και σενα που απλα θελαν να γυμναστουν. και σενα δε νομιζω να σε βαλουν με καποιο ατομο που το παει επαγγελματικα και βαραει

Γιατι μονο οι επαγγελματιες βαρανε; Δεν διαβαζεις τι γραφουν ολοι εδω; Μελανιες μυτες κτλ 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
13 ώρες πριν, txcellas είπε

Εγω χωρις κασκα 2 χρονια ουτε μυτη δεν ματωσα παντως.

Είσαι τυχερός που παίζεις με άτομα που δεν τα δίνουν όλα.... έχω πετύχει άτομα που θεωρούν μαγκιά να αφήσουν κάποιο σημάδι στον αντίπαλο.

Βέβαια εξαρτάται και από τον προπονητή κτλ πχ αυτός που είχα εγώ ήταν για τα πανηγύρια με έβαλε και "έπαιξα" με άτομο που ήταν 135 κιλά αλλά προσέχαμε μία φορά που ένας δεν πρόσεχε και δεν έκανε άμυνα έφαγε μία καλή στα πλευρά και ήταν εκτός για κανά 2μηνο.

Αν και πολλές φορές έκανα με 2-4 άτομα που πρόσεχαν ήταν οκ όσες φορές δεν ήταν την ίδια ώρα στο gym με εμένα έκανα μόνος μου σάκο, στόχους κτλ.  

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Γιατι μονο οι επαγγελματιες βαρανε; Δεν διαβαζεις τι γραφουν ολοι εδω; Μελανιες μυτες κτλ 

Εχω παιξει κ με γυναικες που κατι παιδακια σαν κ εσενα τα καταπίνουν. Κακα τα ψεματα. Καποια αθληματα δεν ειναι για ολους. Παιξε σκακι

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

οπως ειπα, αμα δεν θελει δεν χρειαζεται να ανεβει στο ρινγκ ή ακομα και να μη κανει ασκησεις με ζευγαρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

οπως ειπα, αμα δεν θελει δεν χρειαζεται να ανεβει στο ρινγκ ή ακομα και να μη κανει ασκησεις με ζευγαρι

Αρα δεν ειναι μποξ αυτο. Ειναι μπαλετο με γαντια οπως εγραψα παραπανω. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αρα δεν ειναξ μποξ αυτο. Ειναι μπαλετο με γαντια οπως εγραψα παραπανω

να γυμναστει δεν θελει? εχω κανει κατα καιρους διαφορες πολεμικες τεχνες, οι πιο κουραστικες ασκησεις και προθερμανση που χω συναντησει ειναι στο kick-boxing και γενικα σ αυτου του τυπου αθληματα. οποτε νομιζω θα μεινει ευχαριστημενος

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Βαρανε ασχημα τα πιπινια, απλα δεν εχουν τα κιλα να σε ξαπλωσουν. Βεβαια αν εισαι τιποτα 60 κιλα εχεις φυγει ακλαυτος.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, παπι είπε

Βαρανε ασχημα τα πιπινια, απλα δεν εχουν τα κιλα να σε ξαπλωσουν. Βεβαια αν εισαι τιποτα 60 κιλα εχεις φυγει ακλαυτος.

Γυναικα της προκοπης που κανει μποξ δεν υπαρχει. Kick boxing μπορει, καμια στυλ beverly hills

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...