Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα πάει σ ένα κέντρο να παρακολουθήσω μαθήματα και να δώσω εξετάσεις για να πάρω το πιστοποιητικό πληροφορικής που είναι πλεον απαραίτητο σε όλες τις προκηρύξεις δημοσίου. Μας είχαν πει κιόλας ότι όλοι θα περάσετε.

Έρχεται η μέρα των εξετάσεων και ειλικρινά τέτοιο πανηγύρι δεν έχω δει στη ζωή μου.

Στο τμήμα εντωμεταξύ υπήρχαν άτομα που δε ξέραν καν να ανοίξουν τον υπολογιστή.

Επιτήρηση δεν υπήρχε, η μάλλον υπήρχε αλλά οι επιτηρητές όχι απλά βοηθούσαν αλλά έλυναν τα θέματα μερικών.

Σε έναν κιόλας του λένε κάνε στην άκρη, κάθεται ο επιτηρητής και απάντησε όλες τις ερωτήσεις. Ούτε μια ερώτηση δεν απάντησε ο εξεταζόμενος.

Τι μπορώ να κάνω γι αυτό, αν κάνω κάπου καταγγελία θα βγει άκρη;

Δε γίνεται να προσπαθούμε να βρούμε μια δουλειά και να έρχονται άτομα που δε ξέρουν να πληκτρολογήσουν το όνομα τους στον υπολογιστή, να παίρνουν πιστοποιήσεις και μόρια στον αέρα και να χάνουμε θέσεις.

είμαι άνεργος τόσο καιρό και το θεωρώ κοροϊδία όλο αυτό.

Έμαθα ότι το σύστημα αυτό είναι στανταρ και το κάνουν ώστε να τους προτιμούνε οι υποψήφιοι

• Sad 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mylo είπε

Σε ποιό κέντρο πήγες να πάμε να παρουμε και εμείς χαρτί

Οι εξετάσεις είναι εύκολες, γελοίες. οι μισές ερωτήσεις του τύπου

κάνε αποθήκευση και βάλε έντονη γραφή.

22 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Μόρια για το δημοσίου δίνει ;

όχι απλά δίνει μόρια, σε πολλές προκηρύξεις είναι απαραίτητο. αν δε το έχεις σε πετάνε έξω

πεταμένα λεφτά είναι αλλά από τη στιγμή που το ζητάνε δε μπορείς να κάνεις αλλιώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη σπρώχνεστε παιδιά,Όλοι θα δουλέψετε.Εσένα δηλαδή αυτό σε πείραξε?Τόσα χρόνια με ρουσφέτια,με απολυτήρια δημοτικού έμπαιναν σε καίριες θέσεις και έπαιρναν εφάπαξ 200-300 χιλιάρικα.Οι εξετάσεις εκεί σε πείραξαν?Εδώ παίρνουν άτομα δίπλωμα οδήγησης με σικέ εξετάσεις.....

Επεξ/σία από tasinho
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tasinho είπε

Μη σπρώχνεστε παιδιά,Όλοι θα δουλέψετε.Εσένα δηλαδή αυτό σε πείραξε?Τόσα χρόνια με ρουσφέτια με απολυτήρια δημοτικού έμπαιναν σε καίριες θέσεις και έπαιρναν εφάπαξ 200-300 χιλιάρικα.Οι εξετάσεις εκεί σε πείραξαν? 

ναι ρε φίλε με πείραξε. όπως είπα δε μιλάμε απλά για βοήθεια. Άλλοι λύνανε τα θέματα.

εσύ δηλαδή αν έδινες εξετάσεις και οι άλλοι που δίναν μαζί σου ήταν τελείως άσχετοι και τους λύναν τα θέματα τι θα έλεγες; θα το έπαιζες υπεράνω; αν έχανες μια δουλειά ή μια θέση σε ΑΕΙ.ΤΕΙ θα έλεγες τα ίδια;

κι επειδή δηλαδή μπαίναν με απολυτήρια δημοτικού τι σημαίνει αυτό;

πλάκα μας κάνεις;

με κάτι τέτοιες αντιλήψεις δεν είναι να απορούμε με την κατάντια μας.

Στο τέλος θα βγω και φταίχτης.

Την επόμενη φορά όμως που θα πας σε δημόσια υπηρεσία και θα σε τρέχουν 2-3 μέρες για ένα χαρτί επειδή ο υπάλληλος δε βρίσκει το print σκέψου αυτά που γράφεις τώρα.

• Like 20
  • Thanks 7
Δημοσ.

είχε διάφορες ηλικίες, από 25-45 χοντρικά. δε ξέρω ακριβώς.

το θέμα δεν είναι η ηλικία όμως. το θέμα είναι ότι το έχουν σύστημα αυτό γιατί προφανώς έτσι εξασφαλίζουν σίγουρη πελατεία.

Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν επαφή με υπολογιστές. Μια κυρία μάλιστα δεν είχε ούτε υπολογιστή στο σπίτι της όπως ειπε. Κι επειδή το χαρτί αυτό είναι πλέον απαραίτητο πηγαίνουν όλοι να το πάρουν αναγκαστικά, θέλουν δε θέλουν.

το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει; Να γίνει καταγγελία και που;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, wibu είπε

ναι ρε φίλε με πείραξε. όπως είπα δε μιλάμε απλά για βοήθεια. Άλλοι λύνανε τα θέματα.

εσύ δηλαδή αν έδινες εξετάσεις και οι άλλοι που δίναν μαζί σου ήταν τελείως άσχετοι και τους λύναν τα θέματα τι θα έλεγες; θα το έπαιζες υπεράνω; αν έχανες μια δουλειά ή μια θέση σε ΑΕΙ.ΤΕΙ θα έλεγες τα ίδια;

πλάκα μας κάνεις;

Την επόμενη φορά όμως που θα πας σε δημόσια υπηρεσία και θα σε τρέχουν 2-3 μέρες για ένα χαρτί επειδή ο υπάλληλος δε βρίσκει το print σκέψου αυτά που γράφεις τώρα.

όχι ρε .Ρε πεις στους φίλους σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wibu είπε

είχα πάει σ ένα κέντρο να παρακολουθήσω μαθήματα και να δώσω εξετάσεις για να πάρω το πιστοποιητικό πληροφορικής που είναι πλεον απαραίτητο σε όλες τις προκηρύξεις δημοσίου. Μας είχαν πει κιόλας ότι όλοι θα περάσετε.

Έρχεται η μέρα των εξετάσεων και ειλικρινά τέτοιο πανηγύρι δεν έχω δει στη ζωή μου.

Επιτήρηση δεν υπήρχε, η μάλλον υπήρχε αλλά οι επιτηρητές όχι απλά βοηθούσαν αλλά έλυναν τα θέματα μερικών.

Σε έναν κιόλας του λένε κάνε στην άκρη, κάθεται ο επιτηρητής και απάντησε όλες τις ερωτήσεις. Ούτε μια ερώτηση δεν απάντησε ο εξεταζόμενος.

Δε γίνεται να προσπαθούμε να βρούμε μια δουλειά και να έρχονται άτομα που δε ξέρουν να πληκτρολογήσουν το όνομα τους στον υπολογιστή, να παίρνουν πιστοποιήσεις και μόρια στον αέρα και να χάνουμε θέσεις.

Έμαθα ότι το σύστημα αυτό είναι στανταρ και το κάνουν ώστε να τους προτιμούνε οι υποψήφιοι

Ελλαδισταν φιλε μου απολιτιστη μπανανοχωρα δυστηχως,Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα αν εισαι μονο εσυ που αντιδρας .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wibu είπε

- Τι εξετάσεις είναι; 

- Ποιος είναι ο φορέας;

Δημοσ.

Πριν σιγουρα 10-12 χρονια που εδινα για αντίστοιχη πιστοποίηση ετσι ακριβως λειτουργούσαν. Βοηθουσαν κυριως ατομα απο 35 και πανω που δεν ειχαν προφανως ιδεα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώπα έπεσαν να με φάνε οι ηθικοί και νομοταγείς πολίτες.Λες και δε ξέρετε σε ποια χώρα ζείτε..Εδώ άλλοι δεν είχαν ιδέα και με παρακάλια τους περνούσαν στις εξεταστικές για να ορκιστούν.Ποιός θα πάρει σοβαρά μια τέτοια καταγγελία σ αυτό το μπουρδέλο?

1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε

Ας κρατήσουμε αυτό το ποστ ως εθνική κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Ο ορισμός του έλληνα - ωχαδερφιστή.

Από καμιά καφετέρια μας γράφεις με το φραπέ στο χέρι;

-Έλα ρε μαλάκα τώρα και τι ασχολείσαι αφού ξέρεις πως είναι τα πράγματα, κάτσε στη γωνιά σου που θέλεις να κάνεις και καταγγελία παλιό ρουφιάνε, αφού έτσι ήταν πάντα, τι το ψάχνεις.....

Με freddo και κρουασάν στο ηραφω..

1 ώρα πριν, wibu είπε

πλάκα μας κάνεις;

Έχω πτυχίο στον τομέα που λες και μεταπτυχιακά και έχω χάσει δουλειές από τέτοιους τύπους που αναφέρεις ειδικά σε γνωστές αλυσίδες με είδη τεχνολογίας,όπου προσλαμβάνουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο..Δε σε βγάζω φταίχτη,απλά κανείς δε θα ασχοληθεί με την καταγγελία σου στην μπανανία που ζούμε.Και οι τύποι που περιγράφεις δεν υπάρχουν μόνο στο δημόσιο,έχω πετύχει σε γνωστή τραπεζα,γυναίκα μεγάλη σε ηλικία υπάλληλο που δεν ήξερε αγγλικά και φυσικά δεν ήξερε το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσαν.Ειχε γραμμένα τα βήματα που πρέπει να κάνει σ'ενα τετράδιο και φυσικά το αίτημα μου το εκτέλεσε λαθος,το οποίο το κατάλαβα όταν προσγειώθηκα Λονδίνο και δε μπορούσα να κάνω ανάληψη από την κάρτα μου,χαχαχα.

Επεξ/σία από tasinho
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...