punky Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Ρε εδώ στην δουλειά μου έχουν αρνηθεί προαγωγή σε φίλο μου με το σκεπτικό ότι αυτός είναι καλός και γράφει κώδικα που δεν γράφει κανένας και άμα γίνει προϊστάμενος αυτός ποιος θα γράφει τον κώδικα …. Άρα κάτσε κάτω να γράφεις εσυ και να κάνουμε προϊστάμενο κανέναν που δεν σκαμπάζει και τόσο από κώδικα Off topic, προσπεράστε ελεύθερα: Άλλο να γράφεις κώδικα, κι άλλος να διοικείς ανθρώπους. Αν ο φίλος σου είναι ο καλύτερος προγραμματιστής στην εταιρεία του αλλά κουλός στη διαχείριση ανθρώπων και πόρων, δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ευθύνες προϊσταμένου. Γενικά, προαγωγή δεν παίρνεις επειδή είσαι καλός σε αυτό που τώρα κάνεις αλλά επειδή κρίθηκες καλός για αυτό που θα κληθείς να κάνεις στη νέα θέση. Επίσης, προαγωγή δεν παίρνεις αν δεν έχεις κατανοήσει αυτή τη βασική αλήθεια.
kostakis81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, punky είπε Off topic, προσπεράστε ελεύθερα: Άλλο να γράφεις κώδικα, κι άλλος να διοικείς ανθρώπους. Αν ο φίλος σου είναι ο καλύτερος προγραμματιστής στην εταιρεία του αλλά κουλός στη διαχείριση ανθρώπων και πόρων, δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ευθύνες προϊσταμένου. Γενικά, προαγωγή δεν παίρνεις επειδή είσαι καλός σε αυτό που τώρα κάνεις αλλά επειδή κρίθηκες καλός για αυτό που θα κληθείς να κάνεις στη νέα θέση. Επίσης, προαγωγή δεν παίρνεις αν δεν έχεις κατανοήσει αυτή τη βασική αλήθεια. αν διαβασεσ ανεφερα το σκεπτικο που του αρνουνται .... δεν του το ειπαν εγω το εμαθα ... δηλαδη ολοι οι μαγκεσ αποφοιτοι λυκειου ειναι τοσο γαματοι για δοιικητηικεσ θεσεισ ενω οι επιστημονεσ οχι ??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις