gsisr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 για τυχόν άλλους ταλαίπωρους σα κι εμένα που θα βρεθούν σε ανάλογη θέση να προσέξουν ο λογιστής όταν κάνει τροποποιητική στο Ε9 να πατήσει μετά μεταφορά και στα υπόλοιπα έτη. Μη πα να κάνει τροποποιητική για κάθε έτος γιατί αντί για 100Ε θα χρεωθεί με 100Ε για κάθε τροποποιητική. Θα ενημερώσω μόλις βγει το κουστούμι.
koulkos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι η ίδια αλλαγή σε κάθε έτος τότε ας τα πληρώσει από την τσέπη του και να πάει να κάνει προσφυγή εντός 30 ημερών για διαγραφή του προστίμου. Βασικά είναι 99% σίγουρη δικαίωση.
gsisr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) προς το παρόν μου βγήκε αναλοφικά ο ενφια για κάθε έτος από το 14-18(300Ε). σήμερα πάω και στο δήμο για το ΤΑΠ να δω τι θα μου βγάλουν και εκεί. τα τετραγωνικά στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι λιγότερα δηλωμένα όπως και τα αρχικά δηλαδή του Ε9. edit: +450 το ΤΑΠ. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από gsisr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα