Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω f2g αλλά βάζω σπάνια κάρτα μέσα.

Μου ήρθε σήμερα sms από wind ότι το κινητο θα απανεργοποιηθεί σε 5 μέρες.

Τλευταία φορά έβαλα χρηματα μέσα κάπου μέσα Δεκέμβρη.

Ρώτησα στη Wind και μου είπαν ότι πρέπει να βάζω χρήματα κάθε 2 μήνες για να παραμένει ενεργός ο αριθμος

Καινούργιο είναι αυτό?

Σίγουρα περυσι έκανα κάποια στιγμή να βάλω πάνω από 2 μήνες.

αυτό πλέον αλλαξε σε όλες τις εταιρείες?

Ποια επιλογή είναι καλύτερη για καποιον που θέλει να κρατήσει τον αριθμό αλλά να κάνει top-up σπάνια?

ΥΓ

για τη φοριτότητα σε άλλο πάροχο υπάρχει κάποια πληρωμή (για την φορητότητα αυτή καθε αυτη);

Δημοσ.

Ο αριθμός δεν "χάνεται" αλλά αν δεν ανανεώνεις κάθε δίμηνο θα μπει φραγή στις υπηρεσίες. Το νούμερο διατηρείται για 13 μήνες από την ημερομηνία που έκανες ανανέωση χρόνου ομιλίας. Μπορείς ανα πάσα στιγμή εντός του χρονικού αυτού διαστήματος να ανανεώσεις χρόνο ομιλίας και οι φραγές θα αρθούν άμεσα.

Δυστυχώς πλέον ισχύει σε όλους τους παρόχους στην Ελλάδα , στόχος είναι να περιοριστούν τα ανενεργά κινητά (και να αυξηθούν τα έσοδα φυσικά)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prometheas είπε

Ο αριθμός δεν "χάνεται" αλλά αν δεν ανανεώνεις κάθε δίμηνο θα μπει φραγή στις υπηρεσίες. Το νούμερο διατηρείται για 13 μήνες από την ημερομηνία που έκανες ανανέωση χρόνου ομιλίας. Μπορείς ανα πάσα στιγμή εντός του χρονικού αυτού διαστήματος να ανανεώσεις χρόνο ομιλίας και οι φραγές θα αρθούν άμεσα.

Δυστυχώς πλέον ισχύει σε όλους τους παρόχους στην Ελλάδα , στόχος είναι να περιοριστούν τα ανενεργά κινητά (και να αυξηθούν τα έσοδα φυσικά)

Τι εννοείς "φραγή στις υπηρεσίες".

Τηλέφωνο θα μπορούν να σε πάρουν;

Πέρυσι ας πουμε έκανα πανω από 2 μήνες να βάλω χρήματα αλλά μπορούσα να δεχθώ εισερχόμενες.

Επίσης δε θυμάμαι να ξαναέχω πάρει αντίστοιχο SMS , τουλάχιστον όχι με αυτή τη διατύπωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω οτι δέχεσαι τηλέφωνα αλλά δεν είμαι σίγουρος καθόσον ανανεώνω ανά μήνα..  Εξάλλου αυτά αλλάζουν συνεχώς..

Φραγή στις υπηρεσίες σημαίνει οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλεφωνο. Ο αριθμός όμως διατηρείται (προσωρινά ανενεργός) για 13 μήνες.

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DrLo είπε

Τι εννοείς "φραγή στις υπηρεσίες".

Τηλέφωνο θα μπορούν να σε πάρουν;

Πέρυσι ας πουμε έκανα πανω από 2 μήνες να βάλω χρήματα αλλά μπορούσα να δεχθώ εισερχόμενες.

Επίσης δε θυμάμαι να ξαναέχω πάρει αντίστοιχο SMS , τουλάχιστον όχι με αυτή τη διατύπωση.

Όχι θα έχεις φραγή σε εισερχόμενες και εξερχόμενες. Πέρσι ήταν υποχρεωτική ανανέωση καθε 4 μηνές, από Γενάρη το έκαναν όλοι 2μηνο.

Edit: Η cosmote τον Γενάρη έβαλε και επιλογή κάρτα 12€ με ισχύ 3 μήνες.

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Όχι θα έχεις φραγή σε εισερχόμενες και εξερχόμενες. Πέρσι ήταν υποχρεωτική ανανέωση καθε 4 μηνές, από Γενάρη το έκαναν όλοι 2μηνο.

Μάλιστα.

Με βλέπω να το αλλάζω σε ξένη SIM 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλικάρια το σενάριο ξένη SIM  έχει ημερομηνία λήξης. Οι πάροχοι γνωρίζουν ...  Αν ήταν τόσο απλό θα το κάναμε όλοι...  Μόνο όσοι ταξιδεύουν συχνά στις χώρες όπου έχει έδρα ο πάροχος της κάθε SIM μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την ιδιότητα (υπό συνθήκες) 

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, prometheas είπε

Παλικάρια το σενάριο ξένη SIM  έχει ημερομηνία λήξης. Οι πάροχοι γνωρίζουν ...  Αν ήταν τόσο απλό θα το κάναμε όλοι...  Μόνο όσοι ταξιδεύουν συχνά στις χώρες όπου έχει έδρα ο πάροχος της κάθε SIM μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την ιδιότητα (υπό συνθήκες) 

Ναι

• 2 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγγνώμη που ανασταίνω το thread αλλά έχω ένα καρτοκινητό f2g στο οποίο έχω να βάλω κάρτα τουλάχιστον 2 χρόνια.

Μου ήρθε τον Γενάρη μήνυμα ότι θα διαγραφεί το νούμερο. Παρόλα αυτά, μέχρι πρόσφατα δεχόμουν ακόμα κλήσεις. Τώρα μου έκαναν φραγή εισερχομένων, αλλά ο αριθμός υπάρχει και λαμβάνει κανονικά SMS. Πότε σβήνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...