spiritclay Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 παιδιά θέλω να κάνω αποδοχή μισθωτηρίου μέσω taxisnet και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται όσο και αν έχω ψάξει. ξέρει κανείς πώς γίνεται?
eidikos33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, spiritclay είπε παιδιά θέλω να κάνω αποδοχή μισθωτηρίου μέσω taxisnet και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται όσο και αν έχω ψάξει. ξέρει κανείς πώς γίνεται? θα μπεις με τους κωδικους του ταξις και θα το δεχτεις..θα εχει ειδοποιηση απλο ειναι
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Log In --> Εφαρμογές TAXISnet --> Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας.
WeMightBeRight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Που βλεπω στο ταξις τα ενοικια που εχω λαβει;
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, WeMightBeRight είπε Που βλεπω στο ταξις τα ενοικια που εχω λαβει; Τι σε κάνει να πιστεύεις πως φαίνονται στο taxis?
WeMightBeRight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις πως φαίνονται στο taxis? λαθος το ειπα, που βλεπω τα συμβολαια που εχω υπογραψει;
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, WeMightBeRight είπε λαθος το ειπα, που βλεπω τα συμβολαια που εχω υπογραψει; Log In --> Εφαρμογές TAXISnet --> Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας.
Gilmen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, spiritclay είπε παιδιά θέλω να κάνω αποδοχή μισθωτηρίου μέσω taxisnet και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται όσο και αν έχω ψάξει. ξέρει κανείς πώς γίνεται? Οταν μπεις στο ταχις θα σου εχει ερθει μηνημα θα το δεις
WeMightBeRight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Log In --> Εφαρμογές TAXISnet --> Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας. δυστηχως δε βλεπω τιποτα εκει, εχω νοικιασει ενα σπιτι που εχω για 5 μηνες μεχρι τωρα σε φοιτητη και ειπε. θα τα κανει ο λογιστης ολα..μαλλον δεν εκανε τιποτα το λαμογιο Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από WeMightBeRight
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αν υπήρχε κάτι να δεις εκεί θα ήταν, προφανώς ο λογιστής σου δεν έκανε τίποτα...
Gilmen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, WeMightBeRight είπε Που βλεπω στο ταξις τα ενοικια που εχω λαβει; Εδω κοιτα για τα συμβολαια https://www.aade.gr/polites/akineta/misthoteria-akineton Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Gilmen
zx1234r Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αν εσύ είσαι ο εκμισθωτής τότε εσύ καταχωρείς το μισθωτήριο στο ταξις και το αποδέχεται ο μισθωτής. Και αν έχουν περάσει και 5 μήνες είσαι εκπρόθεσμος. Κανονικά πρέπει να γίνεται μέσα σε ένα μήνα απο την υπογραφή.
SB_1957 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, WeMightBeRight είπε δυστηχως δε βλεπω τιποτα εκει, εχω νοικιασει ενα σπιτι που εχω για 5 μηνες μεχρι τωρα σε φοιτητη και ειπε. θα τα κανει ο λογιστης ολα..μαλλον δεν εκανε τιποτα το λαμογιο Είσαι ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής? Αν είσαι ο ιδιοκτήτης έπρεπε να είχες κάνει το συμβόλαιο στο taxis και μετά να το κάνει αποδοχή ο ενοικιαστής. Το αντίγραφο του συμβολαίου από το taxis χρειάζεται για τη ΔΕΗ. Ο ενοικιαστής δεν άλλαξε τη ΔΕΗ στο όνομά του?
WeMightBeRight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 λοιπον τελικα το βρηκα, ηταν σε μορφη pdf....δε το ειχα δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα