Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να κάνω αποδοχή μισθωτηρίου μέσω taxisnet και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται όσο και αν έχω ψάξει. ξέρει κανείς πώς γίνεται?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spiritclay είπε

παιδιά θέλω να κάνω αποδοχή μισθωτηρίου μέσω taxisnet και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται όσο και αν έχω ψάξει. ξέρει κανείς πώς γίνεται?

θα μπεις με τους κωδικους του ταξις και θα το δεχτεις..θα εχει ειδοποιηση απλο ειναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, WeMightBeRight είπε

Που βλεπω στο ταξις τα ενοικια που εχω λαβει;

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως φαίνονται στο taxis?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WeMightBeRight είπε

λαθος το ειπα, που βλεπω τα συμβολαια που εχω υπογραψει;

Log In --> Εφαρμογές TAXISnet --> Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, spiritclay είπε

Οταν μπεις στο ταχις θα σου εχει ερθει μηνημα θα το δεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Log In --> Εφαρμογές TAXISnet --> Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας.

δυστηχως δε βλεπω τιποτα εκει, εχω νοικιασει ενα σπιτι που εχω για 5 μηνες μεχρι τωρα σε φοιτητη και ειπε. θα τα κανει ο λογιστης ολα..μαλλον δεν εκανε τιποτα το λαμογιο

Επεξ/σία από WeMightBeRight
Δημοσ.

Αν εσύ είσαι ο εκμισθωτής τότε εσύ καταχωρείς το μισθωτήριο στο ταξις και το αποδέχεται ο μισθωτής. Και αν έχουν περάσει και 5 μήνες είσαι εκπρόθεσμος. Κανονικά πρέπει να γίνεται μέσα σε ένα μήνα απο την υπογραφή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WeMightBeRight είπε

δυστηχως δε βλεπω τιποτα εκει, εχω νοικιασει ενα σπιτι που εχω για 5 μηνες μεχρι τωρα σε φοιτητη και ειπε. θα τα κανει ο λογιστης ολα..μαλλον δεν εκανε τιποτα το λαμογιο

Είσαι ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής?

Αν είσαι ο ιδιοκτήτης έπρεπε να είχες κάνει το συμβόλαιο στο taxis και μετά να το κάνει αποδοχή ο ενοικιαστής.

Το αντίγραφο του συμβολαίου από το taxis χρειάζεται για τη ΔΕΗ. Ο ενοικιαστής δεν άλλαξε τη ΔΕΗ στο όνομά του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...