mrzg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα . Έκανα δουλείες στο μπάνιο και μου έπεσε το κινητό μέσα στη λεκάνη. Γενικά λειτουργεί αλλά δε λειτουργεί η θυρα USB και η θυρα για τα ακουστικά. Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω;
Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αρχικά κλείσε το κινητό! Απενεργοποιησέτο εντελώς (ειδικά αν είναι φρέσκο και το έπαθες τώρα!). Δεύτερον μπορείς να ακολουθήσεις βήματα από αυτόν τον οδηγό: https://www.pcsteps.gr/680-βράχηκε-το-κινητό-τι-μπορώ-να-κάνω/ Είναι αρκετά αναλυτικός με απλά και αποτελεσματικά συνήθως βήματα που μπορείς κάνεις για αρχή... 3
ELTASSOS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και οι 2 θυρες αλλαζουν ευκολα και φτηνα σε καθε μαγαζι που εχει σερβις κινητων οχι απαραιτητα σαμσουγκ. Αν τραβηξες το καζανακι τοτε ισως να ειναι πιο δυσκολη η επισκευη. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από ELTASSOS
darksoul93 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο δεν υποτιθεται οτι ειναι αδιαβροχο?
Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Αυτο δεν υποτιθεται οτι ειναι αδιαβροχο? Υποτίθεται είναι ναι με πιστοποίηση IP68 (βέβαια καμία φορά δεν ξες, ίσως πάρει κάτι). Στην περίπτωση του φίλου πιστεύω ότι όντως δεν θα προχώρησε η ζημιά λόγω αδιαβροχοποίησης (γιαυτο και παίζει κανονικά κατά τα άλλα) απλά επειδή στην θύρα ακουστικών και φόρτισης θα έχει μείνει υγρασία η λίγο νερό δεν λειτουργούν (ακόμα). Με κάποια απλά βηματάκια που αναφέρει και ο οδηγός παραπάνω πιστεύω θα λειτουργήσουν... 3
darksoul93 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Netr0nic είπε Υποτίθεται είναι ναι με πιστοποίηση IP68 (βέβαια καμία φορά δεν ξες, ίσως πάρει κάτι). Στην περίπτωση του φίλου πιστεύω ότι όντως δεν θα προχώρησε η ζημιά λόγω αδιαβροχοποίησης (γιαυτο και παίζει κανονικά κατά τα άλλα) απλά επειδή στην θύρα ακουστικών και φόρτισης θα έχει μείνει υγρασία η λίγο νερό δεν λειτουργούν (ακόμα). Με κάποια απλά βηματάκια που αναφέρει και ο οδηγός παραπάνω πιστεύω θα λειτουργήσουν... Μακαρι γιατι κριμα να παει απο λεκανη το κινητο 😂
Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, darksoul93 είπε Μακαρι γιατι κριμα να παει απο λεκανη το κινητο 😂 Πιστεύω οι περισσότεροι εκεί την πατάμε! Προσοχή στις τουαλέτες παιδιά 😁.
HateMe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Άστο λίγες ώρες να στεγνώσει χωρίς να το πειράξεις καν και ΜΗΝ το βάλεις στην φόρτιση. Όταν έχει πρόβλημα, σου βγάζει μια ειδοποίηση και καλά να μη το βάλεις στην πρίζα η κάτι τέτοιο. Μου έπεσε και μένα αλλά δεν έπαθε τίποτα 2
*Kopanos* Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά ισχύει και για τα κινητά, ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει 🤣😂
georgerapp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, HateMe είπε Άστο λίγες ώρες να στεγνώσει χωρίς να το πειράξεις καν και ΜΗΝ το βάλεις στην φόρτιση. Όταν έχει πρόβλημα, σου βγάζει μια ειδοποίηση και καλά να μη το βάλεις στην πρίζα η κάτι τέτοιο. Μου έπεσε και μένα αλλά δεν έπαθε τίποτα Και εσύ το s9 δεν έχεις αν δεν κάνω λάθος; ΧαχαχαχαχαχΧαχα Ρε τι τραβάνε τα galaxy από εσας!!!! ΧαχαχαχαχαχΧαχα χαχαχαχα
Jeiko_22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 5:24 ΜΜ, mrzg είπε Καλησπέρα . Έκανα δουλείες στο μπάνιο και μου έπεσε το κινητό μέσα στη λεκάνη. Γενικά λειτουργεί αλλά δε λειτουργεί η θυρα USB και η θυρα για τα ακουστικά. Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω; Κατά πάσα πιθανότητα, δε λειτουργούν προσωρινά, διακόπτεται αυτόματα το ρεύμα στις θύρες σε περίπτωση βραχυκυκλώματος,
HateMe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, georgerapp είπε Και εσύ το s9 δεν έχεις αν δεν κάνω λάθος; ΧαχαχαχαχαχΧαχα Ρε τι τραβάνε τα galaxy από εσας!!!! ΧαχαχαχαχαχΧαχα χαχαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά εγώ το πλένω κιόλας μια στο τόσο. Δεν έχει θέμα. 1 ώρα πριν, Jeiko_22 είπε Κατά πάσα πιθανότητα, δε λειτουργούν προσωρινά, διακόπτεται αυτόματα το ρεύμα στις θύρες σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, Αυτό ακριβώς. Σου βγάζει μέχρι και ειδοποίηση ώστε να μη το βάλεις στην φόρτιση μέχρι να περάσουν λίγες ώρες. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Υποψη αλλα τωρα που επαθε ζημια το κινητο εχει χασει την εγγυηση του,κατι που δεν φαινεται να εγραψε καποιος αλλος.
costacurta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Το S7 μου είχε κάνει ολόκληρο μπλουμ σε νιπτήρα. Αλλά για 2-3 δευτερόλεπτα. Προ διετίας. Λειτουργεί άψογα ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις