dpolal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα φίλο που είναι τυφλός. Χρησιμοποιεί τον Η/Υ με ειδικό πρόγραμμα text-to-speech και πριν από 1 εβδομάδα μου ζήτησε βοήθεια να κάνει έναν λογαριασμό στο FB για να χρησιμοποιεί το messenger και να έρχεται σε επαφή με φίλους του που έχουν παρόμοια θέματα όρασης. (υπάρχουν αντίστοιχες ομάδες στο fb) Κάναμε τον λογαριαμσό και όλα οκ. 2 μέρες μετά με πέρνει τηλ. επειδή δεν μπορούσε να συνδεθεί, προσπάθησα να τον βοηθήσω τηλεφωνικά αλλά δεν γινόταν τίποτα και τελικά μπήκα στον λογαριασμό του από τον δικό μου Η/Υ για να βεβαιώσω ότι ήταν οκ το password. Έκτοτε όμως ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε με ένα πολύ γενικό μνμ περί παραβίασης των όρων χρήσης, αλλά χωρίς να εξηγεί τί ακριβώς συμβαίνει. Προφανώς νόμισαν ότι έγινε παραβίαση ή κάτι τέτοιο επειδή συνδέθηκα και εγώ ;;; Κάναμε ένσταση να ξεκλειδώσει ο λογαριασμός αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τελικά αναγκάστηκα να του φτιάξω νέο λογαριασμό μετά από 1 εβδομάδα με νέο email αλλά μόλις ανεβάσαμε την φωτογραφία προφίλ λάβαμε μνμ ότι πρέπει πρώτα να εξεταστεί η φωτόγραφία. Μετά από 2 μέρες ο νέος λογαριασμός απενεργοποιήθηκε και αυτός. Πώς μπορώ να τον βοηθήσω ;;;
Salvation81 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Βαση των κανονισμων του FB απαγορευεται αν σου κλειδωσουν τον λογαριασμο να φτιαξεις αλλον, ισως γιαυτο μπλοκαραν και τον 2ο.
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το ίδιο ακριβώς με άτομο που δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας εξυπηρέτησα πρόσφατα. Δεν θυμόταν με τίποτα τον κωδικό πρόσβασης, το κινητό που είχε δηλώσει δεν υπήρχε πλέον και πρόσβαση στο Yahoo δεν είχε επίσης. Δημιούργησα νέο λογαριασμό, όπου 1 ημέρα μετά τον κλείδωσαν γιατί είχε περάσει στο προφιλ του κοινά στοιχεία στις πληροφορίες. Στείλαμε σκαναρισμένες 2 φωτογραφίες προς επιβεβαίωση ότι είναι φυσικό πρόσωπο και ο κάτοχος και τον ξεκλείδωσαν 24 ώρες μετά την εξέταση που έγραφε πως θα κάνουν.... Προσπάθησε να δώσεις παραπάνω στοιχεία στο support τους...και έχει υπομονή!
HateMe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πόσους λογαριασμούς έχει φτιάξει γενικά; Το κάνουν για τα ψεύτικα προφίλ συνήθως. Αν τώρα μου φτιάξεις ένα προφίλ και ανεβάσεις μια φωτο και απλά σπαμμάρεις σε γκρουπάκια και τέτοια, λογικό είναι να στο κλείσουν.
Kostasallinone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πριν καιρό έκανα ένα ψεύτικο λογαριασμό για να μιλάω με εταιρίες κοκ. Στο πεδίο που έπρεπε να ανεβάσω μια φωτογραφία τάχα για ταυτοποίηση κατέβασα μια απο το ίντερνετ και τους την έδωσα. Μετά απο 3 ημέρες ταυτοποιήθηκε και ακόμα να ανεβάσω φωτογραφία προφίλ. Στην πορεία κατάλαβα οτι η φωτογραφία που τους έστειλα ήταν ενός διάσημου Ρώσου τραγουδιστή.
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 6:00 ΜΜ, Kostasallinone είπε Πριν καιρό έκανα ένα ψεύτικο λογαριασμό για να μιλάω με εταιρίες κοκ. Στο πεδίο που έπρεπε να ανεβάσω μια φωτογραφία τάχα για ταυτοποίηση κατέβασα μια απο το ίντερνετ και τους την έδωσα. Μετά απο 3 ημέρες ταυτοποιήθηκε και ακόμα να ανεβάσω φωτογραφία προφίλ. Στην πορεία κατάλαβα οτι η φωτογραφία που τους έστειλα ήταν ενός διάσημου Ρώσου τραγουδιστή. Άρα καλά σου έκαναν...?!?
Kostasallinone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kormos είπε Άρα καλά σου έκαναν...?!? Τι εννοείς? Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Μόνος μου έψαξα για τον τύπο της φωτογραφίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα