LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Το μπερδεύεις και πάλι. Αγνοώντας πόσο @@αρας είναι ο πατέρας (αν και σε τέτοια κρατάω μικρό καλάθι - με την έννοια οτι μπορεί απλά να κράταγε ποτήρι), το τσιγάρο υπονόμευε εκείνη την στιγμή την υγεία κάποιου άλλου, ενώ το κρασί δεν υπονόμευε την υγεία του καπνιστή. Απο εκεί και πέρα μετά η ερώτηση γίνεται άλλη (και out of the scope της συγκεκριμμένης κουβέντας): Πρέπει εγώ ως τρίτος/άγνωστος να βάλω χέρι στους γονείς που αφήνουν το παιδί να πίνει κρασί? Καταλαβαίνεις πόσο off topic θα ήμασταν αν μιλήσουμε γι'αυτό Το κρασί κάνει καλό στην καρδιά 🤗🤗😂 Απτό να πίνει μπύρες και τα υπόλοιπα για να δείξει πόσο πότης είναι καλύτερα το κρασί
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Ένα ακόμα θέμα που είναι ανούσιο (μη καπνιστής) αν έχετε πρόβλημα όταν βλέπεται κάποιον να καπνίζει σε χώρο που είναι για μη καπνιστές μπορείτε ευγενικά να του το πείτε αν δεν κάνει τίποτα τότε απευθύνεστε στον υπεύθυνο αν ούτε αυτός την επόμενη φορά θα ειδοποιήσετε τους υπεύθυνους για αυτό το θέμα δεν ξέρω ποιοι είναι συγκεκριμένα γιατί δεν με νοιάζει κιόλας για τα 2-3 σαββατόβραδα που βγαίνω. Εγώ φίλε χαλιέμαι και μόνο στην σκέψη οτι πρέπει να κάνω "παρατήρηση" στον άλλον για να σταματήσει να καπνίζει! Και ακόμα χειρότερα, αν δεν συμφωνήσει, τότε καταλαβαίνεις πόσο πιο χάλια θα γίνουν οι καταστάσεις 4
dazed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε Εγώ φίλε χαλιέμαι και μόνο στην σκέψη οτι πρέπει να κάνω "παρατήρηση" στον άλλον για να σταματήσει να καπνίζει! Και ακόμα χειρότερα, αν δεν συμφωνήσει, τότε καταλαβαίνεις πόσο πιο χάλια θα γίνουν οι καταστάσεις /offtopic ON Τα αυτονοητα ειναι ζητουμενα σε αυτη τη χωρα, και δεν αφορα μονο το καπνισμα αυτο, απλα ειναι η μια εκφανση του προβληματος (ελειψης) παιδειας. /offtopic OFF 3
ELTASSOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν απαγορευοταν απο το νομο τι θα ελεγαν αυτοι που ενοχλουνται?....μαλλον ειμαστε οι σουπερ ντουπερ νομοταγεις πολιτες που κατηγορουμε τους αθλιους καπνιστες που καταπατουν τον νομο. Απλα επειδη δεν ειμαστε καπνιστες. Οταν παραβαινουμε το νομο εμεις εις βαρος της υγειας αλλονου, κανουμε την παπια...πχ καψιμο στο τζακι οτι ναναι, λαδωμα για μια θεση στο νοσοκομειο και ας ψοφησει ο αλλος, παραβιαση ερυθρου, ποτα και οδηγηση...κλπ. Ειμαστε οι κωλο-ελληνες, ζητω τα μνημονια διχως αυριο. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, dazed said: /offtopic ON Τα αυτονοητα ειναι ζητουμενα σε αυτη τη χωρα, και δεν αφορα μονο το καπνισμα αυτο, απλα ειναι η μια εκφανση του προβληματος (ελειψης) παιδειας. /offtopic OFF Δεν είναι θέμα παιδείας όσο θέμα "επίβλεψης/τιμωρίας". Αυτοί που δεν έχουν "παιδεία" αν πάνε εξωτερικό θα το κάνουν (αν το κάνουν) 1-2 φορές, θα φάνε άκυρο είτε από τους καταστηματάρχες είτε πρόστιμο και θα σταματήσουν. Επίσης οι αλλοδαποί που στις χώρες τους δεν το κάνουν, αν τους δώσεις χρόνο σε μας, θα γίνουν σαν κι εμάς (βλέπε οδήγηση)... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 2
emperor4her Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Stamer είπε @emperor4her Εσύ λες γενικά οτι σου φαινεται περίεργο το να "γκρινιάζεις" για το τσιγάρο την ίδια ώρα που μπορεί να αυτοκαταστρέφεσαι με ένα σωρό άλλα. Το θέμα είναι (και αυτό εξεταζουμε - ανάθεμα και αν χρειάζεται εξέταση βέβαια) οτι μπορούμε να αυτοκαταστρεφόμαστε όσο θέλουμε, ΔΕΝ κρινουμε αυτό. Απλά δεν πρέπει (και αυτό είναι που συζητάμε) με κανένα τρόπο να καταστρέφουμε τον άλλο. οκ, καλως, συμφωνω με αυτο οπως ακριβως το λες.. αλλα εξακολουθω να λεω, οτι το τσιγαρο ειναι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο βλαβερο, αλλα δεν ειναι ο παραγοντας που εσυ η εγω σαν παθητικοι καπνιστες θα πεθανουμε νωριτερα. 1 1
ELTASSOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dazed είπε /offtopic ON Τα αυτονοητα ειναι ζητουμενα σε αυτη τη χωρα, και δεν αφορα μονο το καπνισμα αυτο, απλα ειναι η μια εκφανση του προβληματος (ελειψης) παιδειας. /offtopic OFF Πολυ ωραια το εθεσες και δυστυχως εχεις δικηο.
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ναι το έσκασα....... Πάντως έχω παρατηρήσει γενικά , ότι όσοι γκρινιάζουν για το τσιγάρο , γκρινιάζουν για τα πάντα.... Δε ξέρω αν είναι τυχαίο. Προφανως, γιατι δεν ειμαστε στ αρχιδια μας για τα παντα. Αμα θες ελα να μου κλεισεις το γκαραζ, και θα κατεβω να "γκρινιαξω" 3
clevercitizen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, emperor4her είπε οκ, καλως, συμφωνω με αυτο οπως ακριβως το λες.. αλλα εξακολουθω να λεω, οτι το τσιγαρο ειναι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο βλαβερο, αλλα δεν ειναι ο παραγοντας που εσυ η εγω σαν παθητικοι καπνιστες θα πεθανουμε νωριτερα. Source: https://keelpno.gr/Portals/0/Αρχεία/Γραφείο Τύπου/2018/ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ PATRA Presentation BEHRAKIS.pdf 3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, clevercitizen said: Source: https://keelpno.gr/Portals/0/Αρχεία/Γραφείο Τύπου/2018/ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ PATRA Presentation BEHRAKIS.pdf "Για τα παιδιά στην Αφρική δεν λένε κάτι όμως" 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως είναι αστείο που "σφαζόμαστε" και το αναλύουμε τόσο πολύ το θέμα! Τι λέει ο νόμος? Είναι ξεκάθαρος? Οπότε κάθε άλλη συζήτηση με "μα" και "αλλά" είναι χωρίς νόημα! Γιατί αν είναι να εφαρμόζουμε τον κάθε νόμο του κράτους όπως μας βολεύει κάθε φορά, Good Wines... 2
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Stamer είπε Εγώ φίλε χαλιέμαι και μόνο στην σκέψη οτι πρέπει να κάνω "παρατήρηση" στον άλλον για να σταματήσει να καπνίζει! Και ακόμα χειρότερα, αν δεν συμφωνήσει, τότε καταλαβαίνεις πόσο πιο χάλια θα γίνουν οι καταστάσεις Καλα ναι αυτό είναι σίγουρο.. Γενικά εμένα το ποιο μεγάλο πρόβλημα είναι η μυρωδιά γιατί το να γυρίσεις σπίτι και να έχεις όλη αυτή την τσιγαριλα είναι χάλια
clevercitizen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε "Για τα παιδιά στην Αφρική δεν λένε κάτι όμως" Γι αυτά έχει ο "Θεός"
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε "Για τα παιδιά στην Αφρική δεν λένε κάτι όμως" Ας μείνουμε με εμάς τους Έλληνες που έχουμε άλλα θέματα ποιο σοβαρά να λύσουμε στο θέμα της διοίκησης που πάμε κατά 👿 👻👻😏😏🤗
vision Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Έλα ρε παιδιά είναι απλό, μέσα απαγορεύεται, έξω επιτρέπεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις