Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μετά τον τελευταίο καταιγισμό... νομίζω θα ανάψει ενα τσιγαράκι ο LiquidTroll Μόλις τώρα, ThReSh είπε Προφανώς. Το ξέρω ότι θα φανεί υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά έχει μείνει μυρωδιά στο δωμάτιο όχι επειδή κάπνισε κάποιος αλλά από τα ρούχα του καπνιστή φίλου μου. 😛 Θα μου πεις ακόμα και για την μυρωδιά γκρινιάζεις? Στο σπίτι μου ναι... Πλάκα κάνεις?? Καθόλου υπερβολικό! Η μυρωδιά είναι τραγική και υπερβολική από μόνη της και κάθεται παντού! Και αυτά τα λέει ένας πρωην καπνιστής (2 πακετά marlboro τη μέρα) 1
emperor4her Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 1) Με το αλκοολ κανεις κακο στον εαυτο σου και μονο. Με το τσιγαρο και στους γυρω σου. Νομιζω καταλαβαινεις οτι ειναι αστοχο παραδειγμα. 2)Το οτι ειμαστε καπνιστικη χωρα δεν σημαινει οτι πρεπει να καπνιζουμε οπου βρεθουμε και οπου σταθουμε. Στο εξωτερικο μια χαρα γεματα ειναι τα μαγαζια. Δεν καταλαβαινω γτ να μην ειναι και εδω. Οποιος θελει να καπνισει ας βγει εξω ή ας καπνισει στο σπιτι του. 3-4) Συμφωνω απολυτα σε ολα. 5) Δεν ειναι θεμα Ευρωπαιων. Ειναι θεμα προσωπικης υγειας για κατι που αποδεδειγμενα προκαλει καρκινο. Οχι κρυολογημα. ΚΑΡΚΙΝΟ. 6) Ο,τι εξαερισμο και να εχεις, δεν συγκρινεται ενας χωρος με αναμμενα τσιγαρα με εναν χωρο που δεν υπαρχει ουτε ενα αναμμενο. αυτο θεμα του καρκινου.. πραγματικα.. το τσιγαρο κανει ενα σωρο πιο αμεσα προβληματα, αλλα ο καρκινος ειναι σε σειρα καταταξης 3ος η 4ος.. υπαρχουν πολλες αλλες, πιο αμεσες και καθημερινες πραξεις τις οποιες μια χαρα τις κανεις, αλλα δεν αναλογιζεσαι τις αιτιες.. ενδεικτικα, Το αλκοόλ ευθυνεται για το καρκίνο του ήπατος, οισοφάγου, παγκρέατος. αλλα μια χαρα πινεις τα ποτακια σου.. Η ακτινοβολία UVA ευθυνεται για καρκινο, αλλα ολο το καλοκαιρι στην παραλια χωρις ομπρελα, χωρις αντιλιακο, τιγανισμενος με λαδακι μου εισαι.. τα περισσοτερα χημικα κθαριστικα προκαλουν καρκινο δερματος, καθως και πνευμονων οταν εισπνεονται αλλα... μια χαρα τα χρησιμοποιεις σπιτι σου, τις τιγανιτες πατατουλες απο goodies/mc donalads τις τρως κλπ κλπ Οι ενδείξεις για τη σχέση της διατροφής και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου δεν είναι τόσο ισχυρές, όσο οι ενδείξεις για τη σχέση μεταξύ καρκίνου και καπνίσματος ή αλκοόλ ή έκθεσης σε χημικές ουσίες. Παρόλα αυτά, θεωρείται ότι οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να σχετίζονται με το 30% των καρκίνων στις αναπτυγμένες χώρες και πιθανώς με το 20% των καρκίνων στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η έλλειψη σωματικής άσκησης και η παχυσαρκία αποτελούν παράγοντες, οι οποίοι αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η αύξηση της μάζας του σώματος σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης ευθύνονται για το 19% των θανάτων από καρκίνο του μαστού και για το 26% των θανάτων από καρκίνο του εντέρου. Στην Ευρώπη, περίπου ο μισός πληθυσμός ενηλίκων θεωρείται υπέρβαρος, ενώ στα αστικά κέντρα ανάλογος είναι ο αριθμός των ατόμων που δεν αθλούνται. και μετα θα μου ερθει ο τυπακος που οταν σκυβει δεν βλεπει το πουλι του λογω κοιλιας, να μου πει φιλε, μην καπνοζεις στον ιδιο χωρο με εμενα γιατι θα παθω καρκινο.. δεν ειμαι υπερ του τσιγαρου σε κλειστους χωρους, δεν καπνιζω σε κλειστους χωρους, παρολλα αυτα η ημιμαθεια και η ταση της εποχης ειναι να λεμε κοφτε το τσιγαρο γιατι θα παθετε καρκινο.. το 2ο προσωπο που χρησιμοποιω, δεν αναφερεται σε εσενα συγκεκριμενα, (μην παρεξηγηθω). Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από emperor4her
dazed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, emperor4her είπε αυτο θεμα του καρκινου.. πραγματικα.. το τσιγαρο κανει ενα σωρο πιο αμεσα προβληματα, αλλα ο καρκινος ειναι σε σειρα καταταξης 3ος η 4ος.. υπαρχουν πολλες αλλες, πιο αμεσες και καθημερινες πραξεις τις οποιες μια χαρα τις κανεις, αλλα δεν αναλογιζεσαι τις αιτιες.. ενδεικτικα, Το αλκοόλ ευθυνεται για το καρκίνο του ήπατος, οισοφάγου, παγκρέατος. αλλα μια χαρα πινεις τα ποτακια σου.. Η ακτινοβολία UVA ευθυνεται για καρκινο, αλλα ολο το καλοκαιρι στην παραλια χωρις ομπρελα, χωρις αντιλιακο, τιγανισμενος με λαδακι μου εισαι.. τα περισσοτερα χημικα κθαριστικα προκαλουν καρκινο δερματος, καθως και πνευμονων οταν εισπνεονται αλλα... μια χαρα τα χρησιμοποιεις σπιτι σου, τις τιγανιτες πατατουλες απο goodies/mc donalads τις τρως κλπ κλπ Οι ενδείξεις για τη σχέση της διατροφής και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου δεν είναι τόσο ισχυρές, όσο οι ενδείξεις για τη σχέση μεταξύ καρκίνου και καπνίσματος ή αλκοόλ ή έκθεσης σε χημικές ουσίες. Παρόλα αυτά, θεωρείται ότι οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να σχετίζονται με το 30% των καρκίνων στις αναπτυγμένες χώρες και πιθανώς με το 20% των καρκίνων στις αναπτυσσόμενες χώρες. και μετα θα μου ερθει ο τυπακος που οταν σκυβει δεν βλεπει το πουλι του λογω κοιλιας, να μου πει φιλε, μην καπνοζεις στον ιδιο χωρο με εμενα γιατι θα παθω καρκινο.. δεν ειμαι υπερ του τσιγαρου σε κλειστους χωρους, δεν καπνιζω σε κλειστους χωρους, παρολλα αυτα η ημιμαθεια και η ταση της εποχης ειναι να λεμε κοφτε το τσιγαρο γιατι θα παθετε καρκινο.. το 2ο προσωπο που χρησιμοποιω, δεν αναφερεται σε εσενα συγκεκριμενα, (μην παρεξηγηθω). Καταλαβαινεις οτι ολα τα υπολοιπα τα διαλεγει μονος του ενω το τσιγαρο του το επιβαλεις εσυ, ετσι? Επισης τα παραδειγματα σου ειναι οσο πιο τραβηγμενα απο τα μαλλια γινεται, και δεν αξιζει καν αποδομηση. 7
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, emperor4her είπε αυτο θεμα του καρκινου.. πραγματικα.. το τσιγαρο κανει ενα σωρο πιο αμεσα προβληματα, αλλα ο καρκινος ειναι σε σειρα καταταξης 3ος η 4ος.. υπαρχουν πολλες αλλες, πιο αμεσες και καθημερινες πραξεις τις οποιες μια χαρα τις κανεις, αλλα δεν αναλογιζεσαι τις αιτιες.. ενδεικτικα, Το αλκοόλ ευθυνεται για το καρκίνο του ήπατος, οισοφάγου, παγκρέατος. αλλα μια χαρα πινεις τα ποτακια σου.. Η ακτινοβολία UVA ευθυνεται για καρκινο, αλλα ολο το καλοκαιρι στην παραλια χωρις ομπρελα, χωρις αντιλιακο, τιγανισμενος με λαδακι μου εισαι.. τα περισσοτερα χημικα κθαριστικα προκαλουν καρκινο δερματος, καθως και πνευμονων οταν εισπνεονται αλλα... μια χαρα τα χρησιμοποιεις σπιτι σου, τις τιγανιτες πατατουλες απο goodies/mc donalads τις τρως κλπ κλπ Οι ενδείξεις για τη σχέση της διατροφής και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου δεν είναι τόσο ισχυρές, όσο οι ενδείξεις για τη σχέση μεταξύ καρκίνου και καπνίσματος ή αλκοόλ ή έκθεσης σε χημικές ουσίες. Παρόλα αυτά, θεωρείται ότι οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να σχετίζονται με το 30% των καρκίνων στις αναπτυγμένες χώρες και πιθανώς με το 20% των καρκίνων στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η έλλειψη σωματικής άσκησης και η παχυσαρκία αποτελούν παράγοντες, οι οποίοι αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η αύξηση της μάζας του σώματος σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης ευθύνονται για το 19% των θανάτων από καρκίνο του μαστού και για το 26% των θανάτων από καρκίνο του εντέρου. Στην Ευρώπη, περίπου ο μισός πληθυσμός ενηλίκων θεωρείται υπέρβαρος, ενώ στα αστικά κέντρα ανάλογος είναι ο αριθμός των ατόμων που δεν αθλούνται. και μετα θα μου ερθει ο τυπακος που οταν σκυβει δεν βλεπει το πουλι του λογω κοιλιας, να μου πει φιλε, μην καπνοζεις στον ιδιο χωρο με εμενα γιατι θα παθω καρκινο.. δεν ειμαι υπερ του τσιγαρου σε κλειστους χωρους, δεν καπνιζω σε κλειστους χωρους, παρολλα αυτα η ημιμαθεια και η ταση της εποχης ειναι να λεμε κοφτε το τσιγαρο γιατι θα παθετε καρκινο.. το 2ο προσωπο που χρησιμοποιω, δεν αναφερεται σε εσενα συγκεκριμενα, (μην παρεξηγηθω). Όλα αυτά που γράφεις όμορφα αλλά εδώ είναι thread για τσιγάρο. Επίσης, για να απαντήσω μαζικά και στο δικό σου σεντόνι (ήδη με πρόλαβε το dazed βλέπω), με το τσιγάρο κανεις κακό και στους άλλους, με αυτά που αναφέρεις, ΜΟΝΟ στον εαυτό σου Και γενικά για να μην μπερδεύεστε, δεν κατακρίνει κανείς τον άλλο αν θέλει να καπνίζει με οτι αυτό συνεπάγεται, μιλάμε για τον αντίκτυπο σε άλλους. 4
LiquidTroll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Stamer είπε Μετά τον τελευταίο καταιγισμό... νομίζω θα ανάψει ενα τσιγαράκι ο LiquidTroll Ναι το έσκασα....... Πάντως έχω παρατηρήσει γενικά , ότι όσοι γκρινιάζουν για το τσιγάρο , γκρινιάζουν για τα πάντα.... Δε ξέρω αν είναι τυχαίο. 2 1 1
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, emperor4her είπε αυτο θεμα του καρκινου.. πραγματικα.. το τσιγαρο κανει ενα σωρο πιο αμεσα προβληματα, αλλα ο καρκινος ειναι σε σειρα καταταξης 3ος η 4ος.. υπαρχουν πολλες αλλες, πιο αμεσες και καθημερινες πραξεις τις οποιες μια χαρα τις κανεις, αλλα δεν αναλογιζεσαι τις αιτιες.. ενδεικτικα, Το αλκοόλ ευθυνεται για το καρκίνο του ήπατος, οισοφάγου, παγκρέατος. αλλα μια χαρα πινεις τα ποτακια σου.. Η ακτινοβολία UVA ευθυνεται για καρκινο, αλλα ολο το καλοκαιρι στην παραλια χωρις ομπρελα, χωρις αντιλιακο, τιγανισμενος με λαδακι μου εισαι.. τα περισσοτερα χημικα κθαριστικα προκαλουν καρκινο δερματος, καθως και πνευμονων οταν εισπνεονται αλλα... μια χαρα τα χρησιμοποιεις σπιτι σου, τις τιγανιτες πατατουλες απο goodies/mc donalads τις τρως κλπ κλπ Οι ενδείξεις για τη σχέση της διατροφής και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου δεν είναι τόσο ισχυρές, όσο οι ενδείξεις για τη σχέση μεταξύ καρκίνου και καπνίσματος ή αλκοόλ ή έκθεσης σε χημικές ουσίες. Παρόλα αυτά, θεωρείται ότι οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να σχετίζονται με το 30% των καρκίνων στις αναπτυγμένες χώρες και πιθανώς με το 20% των καρκίνων στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η έλλειψη σωματικής άσκησης και η παχυσαρκία αποτελούν παράγοντες, οι οποίοι αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η αύξηση της μάζας του σώματος σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης ευθύνονται για το 19% των θανάτων από καρκίνο του μαστού και για το 26% των θανάτων από καρκίνο του εντέρου. Στην Ευρώπη, περίπου ο μισός πληθυσμός ενηλίκων θεωρείται υπέρβαρος, ενώ στα αστικά κέντρα ανάλογος είναι ο αριθμός των ατόμων που δεν αθλούνται. και μετα θα μου ερθει ο τυπακος που οταν σκυβει δεν βλεπει το πουλι του λογω κοιλιας, να μου πει φιλε, μην καπνοζεις στον ιδιο χωρο με εμενα γιατι θα παθω καρκινο.. δεν ειμαι υπερ του τσιγαρου σε κλειστους χωρους, δεν καπνιζω σε κλειστους χωρους, παρολλα αυτα η ημιμαθεια και η ταση της εποχης ειναι να λεμε κοφτε το τσιγαρο γιατι θα παθετε καρκινο.. το 2ο προσωπο που χρησιμοποιω, δεν αναφερεται σε εσενα συγκεκριμενα, (μην παρεξηγηθω). Φιλε μου, ελπιζω να καταλαβαινεις κι εσυ τα αστοχα παραδειγματα που παραθετεις. Αυτα που λες μπορει να τα κανω, μπορει και οχι. Η τεραστια διαφορα ομως ειναι οτι προκαλω κακο στον εαυτο μου και οχι στους γυρω μου Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Μάκαρος 1
Vannelle85 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τα πραγματα ειναι απλα πιστευω. Νεος νομος με αυστηρες ποινες για ολους τους κλειστους/ημιυπαιθριους δημοσιους κ ιδιωτικους χωρους κ να δωθει η επιλογη στους επιχειρηματιες να επιλεγουν αν ο χωρος τους θα ειναι τεκες η οχι κ ολοι θα ναι ευχαριστημενοι κ στο μαγαζι/χωρο που τους ταιριαζει. Σε καθαρα ανοιχτους χωρους τυπου παραλια θεωρω οτι ειναι απλα γελοια η οποια απαγορευση.
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε Ναι το έσκασα....... Πάντως έχω παρατηρήσει γενικά , ότι όσοι γκρινιάζουν για το τσιγάρο , γκρινιάζουν για τα πάντα.... Δε ξέρω αν είναι τυχαίο. Ενω εσεις οταν δεν εχετε καπνισει, δεν μπορουν να σας πουν ουτε καλημερα
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ναι το έσκασα....... Πάντως έχω παρατηρήσει γενικά , ότι όσοι γκρινιάζουν για το τσιγάρο , γκρινιάζουν για τα πάντα.... Δε ξέρω αν είναι τυχαίο. Η υπογραφή σου τα λέει όλα, τι άλλο να προσθέσουμε?
emperor4her Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Stamer είπε Όλα αυτά που γράφεις όμορφα αλλά εδώ είναι thread για τσιγάρο. Επίσης, για να απαντήσω μαζικά και στο δικό σου σεντόνι (ήδη με πρόλαβε το dazed βλέπω), με το τσιγάρο κανεις κακό και στους άλλους, με αυτά που αναφέρεις, ΜΟΝΟ στον εαυτό σου Και γενικά για να μην μπερδεύεστε, δεν κατακρίνει κανείς τον άλλο αν θέλει να καπνίζει με οτι αυτό συνεπάγεται, μιλάμε για τον αντίκτυπο σε άλλους. ΜΑ αυτό λέω και εγώ.. Επειδή βλέπω γύρω μου πολλά Καθημερινά παραδείγματα, αναρωτιέμαι.. Πριν κάποια χρόνια εμένα προσωπικά μου έτυχε να είμαι σε ταβέρνα, είμαστε 2 παρέες στο μαγαζί σε απόσταση πάνω από 5-6 μέτρα τα τραπεζια, και έρχεται ο πατέρας και λέει σε ένα από την παρέα μου να μην καπνίζει γιατί είναι και ο γιος του στο μαγαζί 5 χρόνων.. 10 λεπτα μετά, το μικρό έπινε κρασί γιατί ήθελε να τσουγκρισει μαζί με τους μεγάλους.. Να μην σου πω τι έγινε μετα, ακόμη θα το θυμαται Επισης καταλαβαίνεις ότι είναι ηλιθιο από μέρους σου να τσακωνεσαι για το κάπνισμα ενώ εσύ στον εαυτό σου κάνεις τρεις χειρότερα?? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από emperor4her
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, emperor4her είπε ΜΑ αυτό λέω και εγώ.. Επειδή βλέπω γύρω μου πολλά Καθημερινά παραδείγματα, αναρωτιέμαι.. Πριν κάποια χρόνια εμένα προσωπικά μου έτυχε να είμαι σε ταβέρνα, είμαστε 2 παρέες στο μαγαζί σε απόσταση πάνω από 5-6 μέτρα τα τραπεζια, και έρχεται ο πατέρας και λέει σε ένα από την παρέα μου να μην καπνίζει γιατί είναι και ο γιος του στο μαγαζί 5 χρόνων.. 10 λεπτα μετά, το μικρό έπινε κρασί γιατί ήθελε να τσουγκρισει μαζί με τους μεγάλους.. Να μην σου πω τι έγινε μετα, ακόμη θα το θυμαται Το μπερδεύεις και πάλι. Αγνοώντας πόσο @@αρας είναι ο πατέρας (αν και σε τέτοια κρατάω μικρό καλάθι - με την έννοια οτι μπορεί απλά να κράταγε ποτήρι), το τσιγάρο υπονόμευε εκείνη την στιγμή την υγεία κάποιου άλλου, ενώ το κρασί δεν υπονόμευε την υγεία του καπνιστή. Απο εκεί και πέρα μετά η ερώτηση γίνεται άλλη (και out of the scope της συγκεκριμμένης κουβέντας): Πρέπει εγώ ως τρίτος/άγνωστος να βάλω χέρι στους γονείς που αφήνουν το παιδί να πίνει κρασί? Καταλαβαίνεις πόσο off topic θα ήμασταν αν μιλήσουμε γι'αυτό 3
Μάκαρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, emperor4her είπε ΜΑ αυτό λέω και εγώ.. Επειδή βλέπω γύρω μου πολλά Καθημερινά παραδείγματα, αναρωτιέμαι.. Πριν κάποια χρόνια εμένα προσωπικά μου έτυχε να είμαι σε ταβέρνα, είμαστε 2 παρέες στο μαγαζί σε απόσταση πάνω από 5-6 μέτρα τα τραπεζια, και έρχεται ο πατέρας και λέει σε ένα από την παρέα μου να μην καπνίζει γιατί είναι και ο γιος του στο μαγαζί 5 χρόνων.. 10 λεπτα μετά, το μικρό έπινε κρασί γιατί ήθελε να τσουγκρισει μαζί με τους μεγάλους.. Να μην σου πω τι έγινε μετα, ακόμη θα το θυμαται Επισης καταλαβαίνεις ότι είναι ηλιθιο από μέρους σου να τσακωνεσαι για το κάπνισμα ενώ εσύ στον εαυτό σου κάνεις τρεις χειρότερα?? Ηλιθιο ειναι να τσακωνομαστε για κατι που απαγορευεται βαση νομου. Οποτε ριχνουμε τις καταγγελιες μας στους παραβατες και ελπιζουμε για το καλυτερο.
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 @emperor4her Εσύ λες γενικά οτι σου φαινεται περίεργο το να "γκρινιάζεις" για το τσιγάρο την ίδια ώρα που μπορεί να αυτοκαταστρέφεσαι με ένα σωρό άλλα. Το θέμα είναι (και αυτό εξεταζουμε - ανάθεμα και αν χρειάζεται εξέταση βέβαια) οτι μπορούμε να αυτοκαταστρεφόμαστε όσο θέλουμε, ΔΕΝ κρινουμε αυτό. Απλά δεν πρέπει (και αυτό είναι που συζητάμε) με κανένα τρόπο να καταστρέφουμε τον άλλο. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ένα ακόμα θέμα που είναι ανούσιο (μη καπνιστής) αν έχετε πρόβλημα όταν βλέπεται κάποιον να καπνίζει σε χώρο που είναι για μη καπνιστές μπορείτε ευγενικά να του το πείτε αν δεν κάνει τίποτα τότε απευθύνεστε στον υπεύθυνο αν ούτε αυτός την επόμενη φορά θα ειδοποιήσετε τους υπεύθυνους για αυτό το θέμα δεν ξέρω ποιοι είναι συγκεκριμένα γιατί δεν με νοιάζει κιόλας για τα 2-3 σαββατόβραδα που βγαίνω.
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ηλιθιο ειναι να τσακωνομαστε για κατι που απαγορευεται βαση νομου Συμφωνώ με αυτό γενικά, απλά σε ένα extension αυτής της σκέψης, θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα debate για τον ίδιο το νόμο (πόσο σωστός του φαίνεται ή όχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις