Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε

Συμφωνω. Οπως πιστευω να συμφωνεις πως και το τσιγαρο δεν ειναι αναγκαιο για να ζησεις. 

Σαφώς. Επομένως κανένα από τα δυο δεν είναι αναγκαία για να ζήσεις.

Αυτό τώρα δεν θα ήταν πιο δόκιμο να αποφασίζεται δια της προσφοράς και της ζήτησης εφ' όσον δεν τίθεται στη βάση του κοινωνικού αγαθού; Δηλαδή να αποφασίζει η ελεύθερη αγορά με λίγα λόγια.

• Like 2
  • Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και το λαδωμα για να κανουμε την δουλεια μας ειναι ανεπιτρεπτο,  αλλα το ανεχεται η κοινωνια. Αυτο ειναι το πραγματικο δηλητηριο απο οπου ξεκινουν ολα. Το ειπε ο παγκαλος , οτι μαζι τα φαγαμε και πηγε φυλακη μονο ο ακης...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Πρέπει να είναι το εικοστο θέμα για το καπνισμα σε εσωτερικους χωρους. 

Είπαμε,  απαγορεύεται δια νόμου. 

Επιτρέπεται στη πράξη.

Είναι γνωστό το τι λέει ο νόμος και τι ισχυει στην πραγματικότητα, στην Ελλάδα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πραγματα.

Αυτό βεβαια με τον ψευτομαγκα Κρητικό που παριστάνει τον υπουργό υγείας και καπνίζει επιδεικτικά σε δημοσιο χωρίς ίχνος ντροπης είναι ο καθρεφτης του μεσου Νεοέλληνα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Επιτρέπεται στη πράξη.

Είναι γνωστό το τι λέει ο νόμος και τι ισχυει στην πραγματικότητα, στην Ελλάδα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πραγματα.

Αν δεις οτι καπνιζουν ενω απαγορευεται (με τα ποτηρακια-τασακια που πρεπει να εισαι και ετοιμος να κρυψεις σε περιπτωση που σκασει ελεγχος), απλα καλεις καποιον σερβιτορο ή τον υπευθυνο που θα βρισκεται στο μαγαζι και του λες οτι σε ενοχλει το καπνισμα. Δεν νομιζω οτι τους παιρνει να αρνηθουν να το μαζεψουν. 

Δημοσ.

Αυτο φίλε μου ίσως να γίνεται σε κάποια μαγαζιά της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.Αλλου σπάνια να το κάνουν. Αφού δεν υπάρχει περιπτωση να πεσει πρόστιμο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αυτό βεβαια με τον ψευτομαγκα Κρητικό που παριστάνει τον υπουργό υγείας και καπνίζει επιδεικτικά σε δημοσιο χωρίς ίχνος ντροπης είναι ο καθρεφτης του μεσου Νεοέλληνα.

Οι παρόντες εξαιρούνται ή στοιχίζονται κι αυτοί πίσω από τον εν λόγω χαφ;

Δημοσ.

τα πραγματα ειναι απλα : μια εχουμε τους μαωγα και δερνω οποιον μου πει να μην καπνισω γιατι ειμαι μιαςγα,  εχουμε τους ιδιοκτητες των καταστηματων που κοιτανε την τσεπουλα τους και να μην ειναι """ρουφιανοι""" (οι δυο παραπανω κατηγοριες αποτελουν τον μεσο πανιβλακα Ελληνα), εχουμε το 1142 που απορω αν κανει τιποτα συναμα με την αστυνομια, και καπου εκει χωμενοι ειναι και λιγοι που ΤΟΛΜΑΝΕ και ζητανε το αυτονοητο στο μπανανισταν που μενουμε.

θα ειστε τυχεροι αν πατε σε παρεα νεαρων να κανετε παρατηρηση και δε σας το παιξουν ιστορια...καθιστε να μεγαλωσουν κιολας να δειτε τι εχει να γινει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmmys είπε

Φυσικά και όχι.

Αυτό απαντάει στην ερώτηση από εμπρός ή από πίσω; Ήτοι δεν εξαιρούνται ή δεν στοιχίζονται; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Δεν έχει διαφορά.

Είτε στοιχίζονται είτε εξαιρούνται δεν έχει διαφορά;

Ενδιαφέρον... .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσένα αυτό σε ενδιαφέρει;

Για το κάπνισμα σε κλειστο χώρο εστίασης ποια είναι η γνώμη σου;

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Εσένα αυτό σε ενδιαφέρει;

Για να ξέρω τελικώς ποιος είναι ο μέσος Έλληνας που όλο αναφέρεται σε συζητήσεις αλλά ποτέ δεν εμφανίζεται ρωτώ. Τι διάλα όλοι παγκίτες είναι;

Δημοσ.

Άλλο ένα τοπικ που θα κλείσει γιατί απλά υπάρχουν διαφορετικες γνώμες :P btw, σε ελλάδα σε περιοχές όπως τα Ιωάννινα ή τα Τρίκαλα έχω δει οτι ο κόσμος καπνίζει έξω και μου εκανε τρομερή εντύπωση. Επίσης και σε Αθήνα, στα wine bars, δεν σου επιτρέπουν να καπνίσεις. Για εξωτερικό, Ιταλία, Ισπανία και Ουγγαρία που έχω παει όλοι έξω κάπνιζαν. Γενικά το κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο και μάλιστα με μαγαζί μαζικής εστίασης είναι όχι μονο ενοχλητικό λόγω μυρωδιάς, αλλά και για την υγεία αυτών που δεν καπνίζουν. Πάντως το καλύτερο είναι το κάπνισμα σε κλειστά γήπεδα... παίζει ο άλλος μπάσκετ, έχει βγάλει την ψυχή του, θέλει ανάσες και όλο το γήπεδο είναι καλυμμένο με καπνό... τι να πεις...

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Πάντως το καλύτερο είναι το κάπνισμα σε κλειστά γήπεδα... παίζει ο άλλος μπάσκετ, έχει βγάλει την ψυχή του, θέλει ανάσες και όλο το γήπεδο είναι καλυμμένο με καπνό... τι να πεις...

Φίλε θα σου πω κάτι αλλά μην πέσεις από τα σύννεφα. Ο καπνός που βλέπεις στα γήπεδα δεν είναι από τσιγάρο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...