Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Συμφωνω. Οπως πιστευω να συμφωνεις πως και το τσιγαρο δεν ειναι αναγκαιο για να ζησεις. Σαφώς. Επομένως κανένα από τα δυο δεν είναι αναγκαία για να ζήσεις. Αυτό τώρα δεν θα ήταν πιο δόκιμο να αποφασίζεται δια της προσφοράς και της ζήτησης εφ' όσον δεν τίθεται στη βάση του κοινωνικού αγαθού; Δηλαδή να αποφασίζει η ελεύθερη αγορά με λίγα λόγια. 2
ELTASSOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Και το λαδωμα για να κανουμε την δουλεια μας ειναι ανεπιτρεπτο, αλλα το ανεχεται η κοινωνια. Αυτο ειναι το πραγματικο δηλητηριο απο οπου ξεκινουν ολα. Το ειπε ο παγκαλος , οτι μαζι τα φαγαμε και πηγε φυλακη μονο ο ακης...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Πρέπει να είναι το εικοστο θέμα για το καπνισμα σε εσωτερικους χωρους. Είπαμε, απαγορεύεται δια νόμου. Επιτρέπεται στη πράξη. Είναι γνωστό το τι λέει ο νόμος και τι ισχυει στην πραγματικότητα, στην Ελλάδα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πραγματα. Αυτό βεβαια με τον ψευτομαγκα Κρητικό που παριστάνει τον υπουργό υγείας και καπνίζει επιδεικτικά σε δημοσιο χωρίς ίχνος ντροπης είναι ο καθρεφτης του μεσου Νεοέλληνα.
Μάκαρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Επιτρέπεται στη πράξη. Είναι γνωστό το τι λέει ο νόμος και τι ισχυει στην πραγματικότητα, στην Ελλάδα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πραγματα. Αν δεις οτι καπνιζουν ενω απαγορευεται (με τα ποτηρακια-τασακια που πρεπει να εισαι και ετοιμος να κρυψεις σε περιπτωση που σκασει ελεγχος), απλα καλεις καποιον σερβιτορο ή τον υπευθυνο που θα βρισκεται στο μαγαζι και του λες οτι σε ενοχλει το καπνισμα. Δεν νομιζω οτι τους παιρνει να αρνηθουν να το μαζεψουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο φίλε μου ίσως να γίνεται σε κάποια μαγαζιά της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.Αλλου σπάνια να το κάνουν. Αφού δεν υπάρχει περιπτωση να πεσει πρόστιμο.
Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτό βεβαια με τον ψευτομαγκα Κρητικό που παριστάνει τον υπουργό υγείας και καπνίζει επιδεικτικά σε δημοσιο χωρίς ίχνος ντροπης είναι ο καθρεφτης του μεσου Νεοέλληνα. Οι παρόντες εξαιρούνται ή στοιχίζονται κι αυτοί πίσω από τον εν λόγω χαφ;
kr0m Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 τα πραγματα ειναι απλα : μια εχουμε τους μαωγα και δερνω οποιον μου πει να μην καπνισω γιατι ειμαι μιαςγα, εχουμε τους ιδιοκτητες των καταστηματων που κοιτανε την τσεπουλα τους και να μην ειναι """ρουφιανοι""" (οι δυο παραπανω κατηγοριες αποτελουν τον μεσο πανιβλακα Ελληνα), εχουμε το 1142 που απορω αν κανει τιποτα συναμα με την αστυνομια, και καπου εκει χωμενοι ειναι και λιγοι που ΤΟΛΜΑΝΕ και ζητανε το αυτονοητο στο μπανανισταν που μενουμε. θα ειστε τυχεροι αν πατε σε παρεα νεαρων να κανετε παρατηρηση και δε σας το παιξουν ιστορια...καθιστε να μεγαλωσουν κιολας να δειτε τι εχει να γινει. 1
Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jmmys είπε Φυσικά και όχι. Αυτό απαντάει στην ερώτηση από εμπρός ή από πίσω; Ήτοι δεν εξαιρούνται ή δεν στοιχίζονται;
Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Δεν έχει διαφορά. Είτε στοιχίζονται είτε εξαιρούνται δεν έχει διαφορά; Ενδιαφέρον... .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσένα αυτό σε ενδιαφέρει; Για το κάπνισμα σε κλειστο χώρο εστίασης ποια είναι η γνώμη σου; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από jmmys
Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Εσένα αυτό σε ενδιαφέρει; Για να ξέρω τελικώς ποιος είναι ο μέσος Έλληνας που όλο αναφέρεται σε συζητήσεις αλλά ποτέ δεν εμφανίζεται ρωτώ. Τι διάλα όλοι παγκίτες είναι;
Gkostas2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Άλλο ένα τοπικ που θα κλείσει γιατί απλά υπάρχουν διαφορετικες γνώμες btw, σε ελλάδα σε περιοχές όπως τα Ιωάννινα ή τα Τρίκαλα έχω δει οτι ο κόσμος καπνίζει έξω και μου εκανε τρομερή εντύπωση. Επίσης και σε Αθήνα, στα wine bars, δεν σου επιτρέπουν να καπνίσεις. Για εξωτερικό, Ιταλία, Ισπανία και Ουγγαρία που έχω παει όλοι έξω κάπνιζαν. Γενικά το κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο και μάλιστα με μαγαζί μαζικής εστίασης είναι όχι μονο ενοχλητικό λόγω μυρωδιάς, αλλά και για την υγεία αυτών που δεν καπνίζουν. Πάντως το καλύτερο είναι το κάπνισμα σε κλειστά γήπεδα... παίζει ο άλλος μπάσκετ, έχει βγάλει την ψυχή του, θέλει ανάσες και όλο το γήπεδο είναι καλυμμένο με καπνό... τι να πεις... 2
Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Πάντως το καλύτερο είναι το κάπνισμα σε κλειστά γήπεδα... παίζει ο άλλος μπάσκετ, έχει βγάλει την ψυχή του, θέλει ανάσες και όλο το γήπεδο είναι καλυμμένο με καπνό... τι να πεις... Φίλε θα σου πω κάτι αλλά μην πέσεις από τα σύννεφα. Ο καπνός που βλέπεις στα γήπεδα δεν είναι από τσιγάρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις