Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά είναι καχύποπτος, επιστρέφεις στη δουλειά μετά από 20 μέρες, ανοίγεις συζήτησή ότι επιθυμείς αλλαγή θέσης και μετά  αρρώστησες παλι.

Το πιο άσχημο στην όλη αναφορά σου είναι το "θα δούμε τι θα κάνουμε με εσενα"  , χωρίς να είμαι παρόν θα το μετέφρασα κάτσε να δουμε αν σε ανανεώσουμε γιατί πολύ μας τα χεις κάνει.

Αν θέλεις να μείνεις, γυρνάς στη δουλειά και εξηγείς πως έχουν ακριβώς τα πράγματα , ξεκαθαρίζεις πόσο σημαντική  θεωρεις τη δουλειά σου καθώς και όταν δωθει η ευκαιρία αν μπορούσες να αλλάξεις πόστο. 

Έως ότου αλλάξεις πόστο εννοείτε πως ξεσκιζεσαι στην τωρινή σου θέση, έχεις έναν Μήνα .

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω ξανά για τις απαντήσεις σας, χθές είχα συζήτηση με την Διευθύντρια προσωπικού η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου αντιθέτως με ξέρει τόσους μήνες και τι δουλειά βγάζω γενικά απλά ο προβληματισμός της είναι ότι αυτό που έπαθα με την μέσω αν το πάθω ως οδηγός θα έχει κάποιες επιπτώσεις στην παραγωγή (λογικό το καταλαβαίνω) απο την άλλη δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι κακό εννοείται ότι θέλω να παραμείνω στην δουλειά επειδή μ'έχουν εξυπηρετήσει ότι χρειάστηκα έστω και μαλακία να ήταν και όλοι είναι πολύ συννενοήσιμοι... απο την άλλη θα συγκαλέσουν συμβούλιο όλοι οι υπεύθυνοι, απο την μια δεν θέλουν να φύγω με συμπαθούν κλπ απο την άλλη είναι επιφυλακτικοί στο θέμα της μέσης... Εγώ πρότεινα και ρώτησα, εάν σκέφτονται να φύγω, να μου κάνουν απόλυση χωρίς να πάρω αποζημίωση όσο και να είναι ώστε να μπω τουλάχιστον ταμείο. Είμαι ειλικρινείς και δεν προσπαθώ να δαγκώσω κανέναν. Σκέφτομαι και σέβομαι όσους με πληρώνουν γι'αυτά που τους προσφέρω και είμαι απόλυτα ευγνώμων. Απο την άλλη θα'θελα ίδια αντιμετώπιση όμως. Δεν χάθηκαν οι δουλειές ούτε με πήραν τα χρόνια θεωρώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εσάς που τόσα χρόνια γελάω πονάω και έχω μάθει αρκετά μέσα απο τα άρθρα και τα μηνύματα εδώ μέσα λοιπόν. Θα ήθελα το παρόν να μείνει ανοιχτό ώστε να ενημερώσω απο βδομάδα για την πορεία μου στην εταιρία. Θένξ! 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω ξανά για τις απαντήσεις σας, χθές είχα συζήτηση με την Διευθύντρια προσωπικού η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου αντιθέτως με ξέρει τόσους μήνες και τι δουλειά βγάζω γενικά απλά ο προβληματισμός της είναι ότι αυτό που έπαθα με την μέσω αν το πάθω ως οδηγός θα έχει κάποιες επιπτώσεις στην παραγωγή (λογικό το καταλαβαίνω) απο την άλλη δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι κακό εννοείται ότι θέλω να παραμείνω στην δουλειά επειδή μ'έχουν εξυπηρετήσει ότι χρειάστηκα έστω και μαλακία να ήταν και όλοι είναι πολύ συννενοήσιμοι... απο την άλλη θα συγκαλέσουν συμβούλιο όλοι οι υπεύθυνοι, απο την μια δεν θέλουν να φύγω με συμπαθούν κλπ απο την άλλη είναι επιφυλακτικοί στο θέμα της μέσης... Εγώ πρότεινα και ρώτησα, εάν σκέφτονται να φύγω, να μου κάνουν απόλυση χωρίς να πάρω αποζημίωση όσο και να είναι ώστε να μπω τουλάχιστον ταμείο. Είμαι ειλικρινείς και δεν προσπαθώ να δαγκώσω κανέναν. Σκέφτομαι και σέβομαι όσους με πληρώνουν γι'αυτά που τους προσφέρω και είμαι απόλυτα ευγνώμων. Απο την άλλη θα'θελα ίδια αντιμετώπιση όμως. Δεν χάθηκαν οι δουλειές ούτε με πήραν τα χρόνια θεωρώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εσάς που τόσα χρόνια γελάω πονάω και έχω μάθει αρκετά μέσα απο τα άρθρα και τα μηνύματα εδώ μέσα λοιπόν. Θα ήθελα το παρόν να μείνει ανοιχτό ώστε να ενημερώσω απο βδομάδα για την πορεία μου στην εταιρία. Θένξ! 

Φίλε εάν χασεις την δουλειά σου πρόσεχε πολύ...δεν υπάρχει νδουλεια έξω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Φίλε εάν χασεις την δουλειά σου πρόσεχε πολύ...δεν υπάρχει νδουλεια έξω 

δουλειές υπάρχουν όποιος θέιε βρίσκει!! Πολύ δύσκολα αλλά υπάρχουν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nightwalker1990 είπε

δουλειές υπάρχουν όποιος θέιε βρίσκει!! Πολύ δύσκολα αλλά υπάρχουν

Τώρα βγάζεις καλά λεφτά όμως..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

Τώρα βγάζεις καλά λεφτά όμως..

Θα'μαι όσο πιο ειλικρινής μπορώ... 500€ αν τα θεωρείς καλά τι να σε πω...απο το τίποτα φυσικά κάτι είναι κι αυτά//

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

δουλειές υπάρχουν όποιος θέλει βρίσκει!! Πολύ δύσκολα αλλά υπάρχουν

Αυτο. Και δε μιλαμε για δουλειες με μεροκαματο ενα κομματι ψωμι,αλλα δουλειες που φερνουν ενα ποσο στο οποιο μπορεις να βασιστεις.

Απλα ολοι ψαχνουν την ιδανικη.

• Like 1
Δημοσ.

Το αφεντικο σου σε θελει αλλα βολιδοσκοπει αν θελεις και εσυ να μεινεις ωστε να σε αντικαταστησει εγκαιρα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Το αφεντικο σου σε θελει αλλα βολιδοσκοπει αν θελεις και εσυ να μεινεις ωστε να σε αντικαταστησει εγκαιρα

Ίσως και πρόβλεψη ζωδίου.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

Θα'μαι όσο πιο ειλικρινής μπορώ... 500€ αν τα θεωρείς καλά τι να σε πω...απο το τίποτα φυσικά κάτι είναι κι αυτά//

500 καθαρά είναι οκ

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ,  θα ακούσεις πάρα πολλά εδώ θα ακούσεις παρά πολλά στην δουλειά και είναι λογικό γιατί όλοι μας διαφέρουμε και έχουμε άποψη βάσει κρίσεως.  Εσύ να ακούσεις εσένα και να κρίνεις τι φαίνεται και ακούγεται σωστό στην ζωή σου.  Όλοι έχουμε περίεργους πάνω από το κεφάλι μας που τα παίρνουν καλά και χοντρά και η δουλειά βγαίνει από εμάς τους "υπο" κατα την αντίληψη τους.  Εσύ να δεις ότι έχεις μια δουλειά και να λες δόξα το Θεό (ή όπου πιστεύει ο καθείς)  και βάλε νερό στο κρασί σου.  Μήνας μπει μήνας βγει να είσαι οκ με υποχρεώσεις δικές σου, νοικοκύρης και ωραίος. Όλοι κάποτε στραβώνουν και στραβώνουμε.  Καριέρες στις μέρες μας δεν υπάρχουν αφού όλοι είμαστε Αορίστου.  Την υγεία σου μόνο εσύ θα την κοιτάξεις όπως και το κάθε αφεντικό θα κοιτάξει τα νούμερα στο τέλος του μήνα.  Αν στραβωσες τόσο πολύ ή απλά το ξεχνάς ή κάνεις "γαργάρα" και ψάχνεις για αλλού και μόλις βρεις κάτι τότε φεύγεις σαν κύριος.  Βέβαια και στην Νέα δουλειά όλα είναι δυνατά να παίξουν,  τόσο καλύτερα όσο και χειρότερα.  Αυτοί αφεντικά εμείς υπάλληλοι. Εκείνοι έχουν κεφαλαίο και μαξιλαράκι εμείς πονοκέφαλο και έξοδα.  Το Τζόκερ κλπ είναι όνειρα όλων αλλά μέχρι τότε ή πραγματικότητα λέγεται εργασία και ο εφιάλτης ανεργία.  Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να συνεχίσεις άλλωστε τα πάντα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και την τελική απόφαση την παίρνεις εσύ,  όμως όσο πιο πολύ το σκαλίζεις τόσο το δουλεύεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.  Τίποτα δεν είναι "υποχώρηση,  γλείψιμο,  τουμπεκί κλπ" απλά αν έχεις στην άκρη αποκούμπι τότε σήκω και φύγε αν στραβωσες. Άλλωστε για να είμαστε ρεαλιστές δεν σε έβρισε δεν σε μείωσε,  πράγμα που βιώνουν άλλοι καθημερινά κι όμως κάνουν την πάπια γιατί τα πράγματα είναι ζόρικα και ακόμη και αν έχουμε ανάπτυξη βγούμε από θεσμούς και ιστορίες,  η κατάσταση αυτή του εργασιακού βολεύει πολλούς και έχει γίνει κανόνας.  Καλή επιτυχία σου εύχομαι σε κάθε απόφαση σου και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή η όποια απόφαση σου

;)

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Λοιπόν καλά μου παιδιά. Πήγαινα απο Την δευτέρα κάθε μέρα για να συζητήσω και δεν με βάζανε για δουλειά, βρίσκανε δικαιολογίες του τύπου, δεν είμαστε σίγουροι ακόμα και λοιπά. Με τα πολλά, χθές μου ζητήσανε να πάω ξανά απο εκεί για να μ'ενημερώσουν ότι κατέλληξαν στο να μην δουλέψω ούτε ως οδηγός μηχανάκι η αυτοκίνητο ούτε πουθενά και το καλύτερο που προτείνουν είναι να μπω στο ταμείο και σήμερα πήγα να πάρω τα χαρτιά της απόλυσής μου. Δικαιωματικά και χωρίς να το παίξω θιγμένος η μάγκας, μπορώ ν'απαιτήσω κάτι απ'όλο αυτό?? Μου είπαν οτι δικαιούμαι κάποιες μέρες απο το επίδομα αδείας και μια αναλογία απο το δώρο πάσχα... Θα έκλεινα 1 χρόνο στις 5 Μαρτίου, ξέρω δεν δικαιούμε αποζημίωση κι ας μου κάνανε απόλυση αλλά δεν είναι πουστιά να με τρενάρουν μέρες και απλά να με απολύουν αμέσως μετά την αναρρωτική μου??? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Λοιπόν καλά μου παιδιά. Πήγαινα απο Την δευτέρα κάθε μέρα για να συζητήσω και δεν με βάζανε για δουλειά, βρίσκανε δικαιολογίες του τύπου, δεν είμαστε σίγουροι ακόμα και λοιπά. Με τα πολλά, χθές μου ζητήσανε να πάω ξανά απο εκεί για να μ'ενημερώσουν ότι κατέλληξαν στο να μην δουλέψω ούτε ως οδηγός μηχανάκι η αυτοκίνητο ούτε πουθενά και το καλύτερο που προτείνουν είναι να μπω στο ταμείο και σήμερα πήγα να πάρω τα χαρτιά της απόλυσής μου. Δικαιωματικά και χωρίς να το παίξω θιγμένος η μάγκας, μπορώ ν'απαιτήσω κάτι απ'όλο αυτό?? Μου είπαν οτι δικαιούμαι κάποιες μέρες απο το επίδομα αδείας και μια αναλογία απο το δώρο πάσχα... Θα έκλεινα 1 χρόνο στις 5 Μαρτίου, ξέρω δεν δικαιούμε αποζημίωση κι ας μου κάνανε απόλυση αλλά δεν είναι πουστιά να με τρενάρουν μέρες και απλά να με απολύουν αμέσως μετά την αναρρωτική μου??? 

οτι χειρότερο φιλε...περαστικα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

οτι χειρότερο φιλε...περαστικα 

Μπαίνω ταμείο 100% το θέμα μου είναι αν είμαι σε θέση να ζητήσω κάτι απο αυτή την ιστορία επειδή ουσιαστικά έγινε μετά απο την αναρρωτική μου, δεν αρνήθηκα να δουλέψω και δεν είχα η έχω λόγο.... δεν ξέρω αν θα'πρεπε να τους καταγγείλω στην επιθεώρηση εργασίας για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Μπαίνω ταμείο 100% το θέμα μου είναι αν είμαι σε θέση να ζητήσω κάτι απο αυτή την ιστορία επειδή ουσιαστικά έγινε μετά απο την αναρρωτική μου, δεν αρνήθηκα να δουλέψω και δεν είχα η έχω λόγο.... δεν ξέρω αν θα'πρεπε να τους καταγγείλω στην επιθεώρηση εργασίας για κάτι τέτοιο.

ναι κυνηγα τους εαν οντος ειναι ετσι οπως τα λες φιλε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...