Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. ψαχνοντας δουλειας, βρηκα ενα καταστημα το οποιο ζηταει ατομο μεσω προγραμματος οαεδ.. γνωριζετε ποσο καιρο ειναι αυτα τα προγραμματα; οντας δασκαλα σε.περιπτωση που με προσλαβουν απο σεπτεμβρη σε.σχολειο, σε περιπτωση που εργαζομαι σε αυτη την επιχειρηση θα μπορεσω να παραιτηθω η θα εχω καποιο προβλημα εφοσον θα ειμαι με προγραμμα; επισης γνωριζει καποιος αν σε αυτα τα προγραμματα δινονται αδειες.οπως.ολοι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ζoi είπε

Καλησπερα.. ψαχνοντας δουλειας, βρηκα ενα καταστημα το οποιο ζηταει ατομο μεσω προγραμματος οαεδ.. γνωριζετε ποσο καιρο ειναι αυτα τα προγραμματα; οντας δασκαλα σε.περιπτωση που με προσλαβουν απο σεπτεμβρη σε.σχολειο, σε περιπτωση που εργαζομαι σε αυτη την επιχειρηση θα μπορεσω να παραιτηθω η θα εχω καποιο προβλημα εφοσον θα ειμαι με προγραμμα; επισης γνωριζει καποιος αν σε αυτα τα προγραμματα δινονται αδειες.οπως.ολοι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι;

Αναλογα το προγραμμα του ΟΑΕΔ, αλλα συνηθως ειναι προγραμματα επιδοτησης των ασφαλιστικων εισφορων του εργαζομενου, οποτε ναι δικαιουσαι κανονικα αδειες, δωρα κλπ απο την επιχειρηση, αν θα τα παρεις βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsioulak είπε

Αναλογα το προγραμμα του ΟΑΕΔ, αλλα συνηθως ειναι προγραμματα επιδοτησης των ασφαλιστικων εισφορων του εργαζομενου, οποτε ναι δικαιουσαι κανονικα αδειες, δωρα κλπ απο την επιχειρηση, αν θα τα παρεις βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια.

Επειδή εργατικά πριν καμιά 4ετια σε τέτοιο πρόγραμμα, μας έβαζαν κάθε 3μηνο να πηγαίνουμε ότι πληρώθηκαν τα ένσημα καθώς και καταθετηρια του μισθού στην τράπεζα, αλλιώς η επιχηρηση δεν επερνε το ποσοστό που κάλυπτε ο οαεδ

Δημοσ.

Πολύ  προσοχή σε αυτά τα προγράμματα οαεδ να διαβάζεται πάντα τις συμβάσεις, υπέγραψα στο 18-24 ήτανε 4 μήνες προγραμα 6 ώρες πενθήμερο με μισθό 370€ άλλα το θέμα δεν ήτανε ο μισθός τόσο όσο ότι τα  ένσημα ήτανε  0 δηλαδή ασφάλεια μόνο για εργατικό ατύχημα  χάσιμο κάρτας ανεργίας και καθόλου ασφάλεια ΙΚΑ και καμιά άδεια το καλοκαίρι ούτε μια μέρα παρακαλώ  δηλαδή <<μαύρα>>  με λίγα λόγια  άλλα νόμιμα από οαεδ 

• Like 1
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...