Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα! Μου γυάλισε ο συγκεκριμένος φορτιστής ο οποίος υπάρχει και στην Αμερικάνικη αποθήκη στα ίδια λεφτά και μεταφορικά περίπου (~14,5 ευρώ). Αναρωτιέμαι λοιπόν, μιας και τώρα είναι η περίοδος των γιορτών στη Κίνα και θα τους πάρει άνετα καμία βδομάδα το processing  μήπως αξίζει η επιλογή από την Αμερική, έχει κάποιος αγοράσει ποτέ από Αμερικάνικη αποθήκη;

Λέτε να είναι πιο επίφοβο στο τελωνείο; Στο σκρούτζ είναι στα 23 ευρώ περίπου.

Εκτός αν δεν είναι τόσο χάλια οι "έτοιμοι" φορτιστές μαζί με μπαταρίες από Κοτσόβολο και δεν χρειαστεί να αγοράσω έξτρα μπαταρίες. Varta  17 ευρώ και Energizer στα 20 ευρώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CaptainGR10 είπε

Καλησπέρα στη παρέα! Μου γυάλισε ο συγκεκριμένος φορτιστής ο οποίος υπάρχει και στην Αμερικάνικη αποθήκη στα ίδια λεφτά και μεταφορικά περίπου (~14,5 ευρώ). Αναρωτιέμαι λοιπόν, μιας και τώρα είναι η περίοδος των γιορτών στη Κίνα και θα τους πάρει άνετα καμία βδομάδα το processing  μήπως αξίζει η επιλογή από την Αμερική, έχει κάποιος αγοράσει ποτέ από Αμερικάνικη αποθήκη;

Λέτε να είναι πιο επίφοβο στο τελωνείο; Στο σκρούτζ είναι στα 23 ευρώ περίπου.

Εκτός αν δεν είναι τόσο χάλια οι "έτοιμοι" φορτιστές μαζί με μπαταρίες από Κοτσόβολο και δεν χρειαστεί να αγοράσω έξτρα μπαταρίες. Varta  17 ευρώ και Energizer στα 20 ευρώ.

Τις ειχα καποτε αυτες τις Varta με τον φορτιστη

οι μπαταριες ηταν οκ, ο φορτιστης ηταν τεζα μαπα

δεν ειχε καν κυκλωμα να σταματαει η φορτιση...

Αν  τις θες για σοβαρη χρηση κοιτα σε eneloop η τις ladda απο το ikea

για φορτιστη εχω εναν maha, επαγγελματικου τυπου, καπου 60 ευρω τον ειχα παρει.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τον συγκεκριμένο φορτιστή xtar vc4 , τον έχω και είναι μια χαρά! Τον πήρα από την ίδια την αντιπροσωπεία στο Χαλάνδρι που εισάγει προιόντα άτμισης! Πάρτον από εδώ , δεν είναι μεγάλη η διαφορά και να περιμένεις μη περάσει και τελωνείο! Από μπαταρίες αυτό που είπε το άλλο μέλος , τις eneloop και μετά από ΙΚΕΑ γιατί είναι ίδιες! Όχι ότι του lidl με 2300ma είναι άσχημες! Τις είχα ξεχάσει σε συρτάρι κάτι χρόνια και δουλεύουν και είναι άψογες σε διάρκεια και χωρητικότητα! 

Δημοσ.

....τον έχω σαν back up. Τον είχα χτυπήσει πριν ένα χρόνο σε price drop (11:11) σε τιμή χώμα.

Είναι καλός, αν κ έχει λειτουργήσει ελάχιστα. Απ ότι θυμάμαι μπορεί να λειτουργήσει κ σαν power bank.

Ο main φορτιστής μου είναι της nitecore, πιστεύω απο τους καλύτερους, σταθεροτερους κ ασφαλέστερους.

Φορτίζω ( και με τον xstar, 18650 των LG, Panasonic, Efest αλλά κ ΑΑΑ των Tamiya, BTY, Xiaomi) χωρίς κανένα προβλημα.

Δημοσ.

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας @TechnoState @absoluteblade @Ntinaras

Αφού δεν με καίει να παραλάβω γρήγορα λογικά θα παραγγείλω απο banggood μιας και το priority είναι μονο +1$

Δεν θα πάω σε πιοα κριβό μοντέλο μιας και οι ανάγκες μου, πιστεύω, καλύπτονται με τον XΤΑR

Δημοσ.
Στις 6/2/2019 στις 7:49 ΜΜ, CaptainGR10 είπε

Εκτός αν δεν είναι τόσο χάλια οι "έτοιμοι" φορτιστές μαζί με μπαταρίες από Κοτσόβολο

Man μόνο σε αυτό το κομμάτι θα απαντήσω για τα υπόλοιπα δεν κατέχω. Αγόρασα προ 4ετιας ένα φορτιστή ενερτζαισερ με 2 κλασσικές ΑΑΑ μπαταρίες (προσοχή σε αυτό έτσι, διπλός όχι τετραπλό σαν του λινκ). Είναι παραπάνω από τίμιος. Θυμάμαι 14-15 το πήρα. Εκατοντάδες φορτίσεις, τις έχω χρησιμοποιήσει παντού (χβοχ/wiiu /φακούς/ποντίκια ) ακόμα δουλεύει κομπλέ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...