Volgin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Γειά χαρά στο φόρουμ. Λοιπόν, έχω στα χέρια μου απόλυση λίγων ημερών. Δικαιούμαι ταμείο μεν, αλλά ταυτόχρονα σήμερα το πρωί πιθανόν να έχει κάνει πρόσληψη άλλος εργοδότης στου οποίου την δουλειά δεν είμαι σίγουρος αν τελικά με συμφέρει να πάω. Αν λοιπόν αποφασίσω να μην πάω κι εκείνος ας πούμε αρνηθεί να κάνει απόλυση και δώσει παραίτηση, θα μπορέσω να πέσω ταμείο με την απόλυση που έχω?
slk200gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, Volgin είπε Γειά χαρά στο φόρουμ. Λοιπόν, έχω στα χέρια μου απόλυση λίγων ημερών. Δικαιούμαι ταμείο μεν, αλλά ταυτόχρονα σήμερα το πρωί πιθανόν να έχει κάνει πρόσληψη άλλος εργοδότης στου οποίου την δουλειά δεν είμαι σίγουρος αν τελικά με συμφέρει να πάω. Αν λοιπόν αποφασίσω να μην πάω κι εκείνος ας πούμε αρνηθεί να κάνει απόλυση και δώσει παραίτηση, θα μπορέσω να πέσω ταμείο με την απόλυση που έχω? Αν εχει κανει προσληψη φαινεται οποτε πρεπει να σε απολυσει αν δεν το κανει δεν παιρνεις ταμειο
Volgin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε Αν εχει κανει προσληψη φαινεται οποτε πρεπει να σε απολυσει αν δεν το κανει δεν παιρνεις ταμειο Οπότε άσχετο το ότι έχω απόλυση από άλλον εργοδότη, μετράει κατά αποκλειστικότητα η τελευταία πράξη
Volgin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε ναι η τελευταια Ευχαριστώ φίλε
Sonik86 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να κάνω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική με το θέμα. Έχω απολυθεί από το τέλος της χρονιάς. Έχω καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ. Αν μου κάνουν πρόσληψη πριν μπει στο λογαριασμό μου το πρώτο ταμείο (νομίζω τέλος Φλεβάρη θα μπει), εγώ θα πάρω το ποσό που μου αναλογεί για την ανεργία μου ή το χάνω? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Sonik86
*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Sonik86 είπε Να κάνω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική με το θέμα. Έχω απολυθεί από το τέλος της χρονιάς. Έχω καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ. Αν μου κάνουν πρόσληψη πριν μπει στο λογαριασμό μου το πρώτο ταμείο (νομίζω τέλος Φλεβάρη θα μπει), εγώ θα πάρω το ποσό που μου αναλογεί για την ανεργία μου ή το χάνω? Σε παρόμοια περίπτωση μια φίλη πήρε τον πρώτο μήνα, αλλα για 2 μέρες έχασε τον επόμενη πληρωμή. 1
agrio.imeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Sonik86 είπε Να κάνω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική με το θέμα. Έχω απολυθεί από το τέλος της χρονιάς. Έχω καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ. Αν μου κάνουν πρόσληψη πριν μπει στο λογαριασμό μου το πρώτο ταμείο (νομίζω τέλος Φλεβάρη θα μπει), εγώ θα πάρω το ποσό που μου αναλογεί για την ανεργία μου ή το χάνω? Θα πληρωθείς κανονικά όλες τις μέρες. Σ΄εμένα παλιότερα είχε μπει ο πρώτος μήνας και αργότερα μου κατέθεσαν τα υπόλοιπα χρήματα μέχρι τη μέρα της πρόσληψης μου. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι τώρα. Και φυσικά θα έχεις και κάποιο μικρό δώρο Πάσχα την εποχή που θα είναι η πληρωμή των δώρων Πάσχα. Αυτά θα τα ελέγξεις και από τον προσωπικό σου λογαριασμό στο site του ΟΑΕΔ. 1
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκλησης πρόσληψης στο σύστημα;
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Sonik86 είπε Να κάνω και εγώ μια ερώτηση κάπως σχετική με το θέμα. Έχω απολυθεί από το τέλος της χρονιάς. Έχω καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ. Αν μου κάνουν πρόσληψη πριν μπει στο λογαριασμό μου το πρώτο ταμείο (νομίζω τέλος Φλεβάρη θα μπει), εγώ θα πάρω το ποσό που μου αναλογεί για την ανεργία μου ή το χάνω? Θα πάρεις ό,τι σου αναλογεί. Εγώ έχω πάρει και για 10 μέρες.
SB_1957 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Volgin είπε Γειά χαρά στο φόρουμ. Λοιπόν, έχω στα χέρια μου απόλυση λίγων ημερών. Δικαιούμαι ταμείο μεν, αλλά ταυτόχρονα σήμερα το πρωί πιθανόν να έχει κάνει πρόσληψη άλλος εργοδότης στου οποίου την δουλειά δεν είμαι σίγουρος αν τελικά με συμφέρει να πάω. Αν λοιπόν αποφασίσω να μην πάω κι εκείνος ας πούμε αρνηθεί να κάνει απόλυση και δώσει παραίτηση, θα μπορέσω να πέσω ταμείο με την απόλυση που έχω? Νομίζεις ότι δεν σε συμφέρει από ποια άποψη? Μισθού ή/και συνθηκών εργασίας? Γιατί αν μετά από κάποιο διάστημα σε απολύσει και αυτός θα πάρεις το επίδομα ανεργίας.
Volgin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2019 στις 5:36 ΜΜ, SB_1957 είπε Νομίζεις ότι δεν σε συμφέρει από ποια άποψη? Μισθού ή/και συνθηκών εργασίας? Γιατί αν μετά από κάποιο διάστημα σε απολύσει και αυτός θα πάρεις το επίδομα ανεργίας. Οι συνθήκες είναι καλές, βασικός μισθός. Το πρόβλημα είναι η απόσταση και το ότι δεν έχει διευθετηθεί ακόμα το θέμα της μετακίνησης από και προς την εργασία, όπου υποτίθεται πως θα γινόταν με έξοδα της εταιρίας. Την Δευτέρα δουλεύω το δεύτερο μεροκάματο σε αυτούς, κι ακόμα είναι πρακτικά στον αέρα το όλο ζήτημα της μετακίνησης. Γενικά διαπίστωσα μία προχειρότητα που με απογοήτευσε. Το κόστος μεταφοράς με το αυτοκίνητο είναι προφανώς απαγορευτικό για τα δεδομένα, αφού φτάνει ημερησίως σχεδόν τα 20€ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Volgin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα