greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Istros είπε Εν μέρει έχεις δικιο Τώρα τι απάντηση να δώσω σε έναν ανθρωπο που βαυκαλίζεται ότι είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους. Συνέχισε να αυτογελοιοποιείσαι ευλογώντας τα γένια σου και εσύ και όσοι σου κάνουν like...
Istros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Τώρα τι απάντηση να δώσω σε έναν ανθρωπο που βαυκαλίζεται ότι είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους. Συνέχισε να αυτογελοιοποιείσαι ευλογώντας τα γένια σου και εσύ και όσοι σου κάνουν like... Συ ειπας εγώ απλά το διόρθωσα
greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε Συ ειπας εγώ απλά το διόρθωσα Άσε τις φθηνές ειρωνείες, δείχνουν το πόσο "καλύτερος" είσαι από τους άλλους...
Istros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Άσε τις φθηνές ειρωνείες, δείχνουν το πόσο "καλύτερος" είσαι από τους άλλους... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος από άλλους.Για λειτουργικά μιλαμε και συσκευές
greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Istros είπε Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος από άλλους.Για λειτουργικά μιλαμε και συσκευές Αναφορά σε κείμενο 9 ώρες πριν, greekfox1 είπε Και οι Android fans συμπεριφέρονται λες και είναι οι εξυπνότεροι από ολους και διατρανώνουν συνεχώς τις άπειρες δυνατότητες των android smartphones τους που το πήραν στη μισή τιμή από αυτούς που τους έπιασε κότσο η apple και τους πούλησε ένα κινητό των 200€ στα 1000 και πάει λέγοντας... Δεν είστε καλύτεροι... Εν μέρει έχεις δικιο Στη "διόρθωση" της απάντησης μου ώστε να αντιστρέφεται πλήρως αυτό που εννοούσα για ποιο πράγμα μιλάς, για λειτουργικά ή συσκευές; Ασε μας που θα μας πουλήσεις και εξυπνάδα...
Istros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Στη "διόρθωση" της απάντησης μου ώστε να αντιστρέφεται πλήρως αυτό που εννοούσα για ποιο πράγμα μιλάς, για λειτουργικά ή συσκευές; Ασε μας που θα μας πουλήσεις και εξυπνάδα... Εσύ έγραψες ότι οι Android fans δεν είναι καλύτεροι και σε διόρθωσα.Εσυ μάλλον πουλάς εξυπναδες
greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε Εσύ έγραψες ότι οι Android fans δεν είναι καλύτεροι και σε διόρθωσα.Εσυ μάλλον πουλάς εξυπναδες Για να με "διόρθωσες" πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τους apple fan. Άρα τι μου τσαμπουνας ότι δεν είπες ότι είσαι καλύτερος από τους apple fan και ότι μιλας για λειτουργικά και συσκευές; Καμία εξυπνάδα δεν πουλάω, το τουπέ που έχετε εσείς οι android fans ότι και καλά είστε πιο έξυπνοι από τους χαζούς χρήστες iphone που δινουν 1000+€ για να μπαινουν στο fb, συμβαίνει χρόνια τώρα και το έχω ξανασχολιάσει στο παρελθόν σε παλιότερα θέματα. Για αυτό λέω ότι δεν είστε καλύτεροι από τους apple fans, ο καθένας σας ζει στη ψευδαίσθηση του. Εγώ πάλι θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το κινητό που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες. Έχοντας δοκιμάσει κινητά από πολλές εταιρείες και έχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά που έχουν κυκλοφορήσει, δεν θεωρώ τον εαυτό μου fanboy καμιάς εταιρείας...
Istros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Για να με "διόρθωσες" πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τους apple fan. Άρα τι μου τσαμπουνας ότι δεν είπες ότι είσαι καλύτερος από τους apple fan και ότι μιλας για λειτουργικά και συσκευές; Καμία εξυπνάδα δεν πουλάω, το τουπέ που έχετε εσείς οι android fans ότι και καλά είστε πιο έξυπνοι από τους χαζούς χρήστες iphone που δινουν 1000+€ για να μπαινουν στο fb, συμβαίνει χρόνια τώρα και το έχω ξανασχολιάσει στο παρελθόν σε παλιότερα θέματα. Για αυτό λέω ότι δεν είστε καλύτεροι από τους apple fans, ο καθένας σας ζει στη ψευδαίσθηση του. Εγώ πάλι θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το κινητό που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες. Έχοντας δοκιμάσει κινητά από πολλές εταιρείες και έχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά που έχουν κυκλοφορήσει, δεν θεωρώ τον εαυτό μου fanboy καμιάς εταιρείας... Πιστεύεις ότι ασχολείται κάποιος με το ποια συσκευή έχεις στην κατοχή σου?εμένα προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο το γεγονός.Μαλλον fanboy της apple είσαι αλλά δεν πειράζει.
greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Istros είπε Πιστεύεις ότι ασχολείται κάποιος με το ποια συσκευή έχεις στην κατοχή σου?εμένα προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο το γεγονός.Μαλλον fanboy της apple είσαι αλλά δεν πειράζει. Μόλις έγραψα ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά όλων των λειτουργικών κάποια από τα οποία το πιθανότερο είναι να μην τα έχεις ακουστά(bb 10 os, maemo, meego, ξέρεις άραγε τι είναι αυτά τα λειτουργικά και ποια κινητά τα είχαν;). Αν ήμουν apple fanboy θα αγόραζα μόνο iphone δεν νομίζεις; Και καλά κάνεις και δεν σε ενδιαφέρει το τι κινητό έχω εγώ, όπως ποσώς με ενδιαφέρει το τι κινητό έχεις εσυ. Το έγραψα όμως για να μην με κατηγορήσεις ότι είμαι apple fanboy, όχι βέβαια ότι σε εμπόδισε...
Istros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Μόλις έγραψα ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά όλων των λειτουργικών κάποια από τα οποία το πιθανότερο είναι να μην τα έχεις ακουστά(bb 10 os, maemo, meego, ξέρεις άραγε τι είναι αυτά τα λειτουργικά και ποια κινητά τα είχαν;). Αν ήμουν apple fanboy θα αγόραζα μόνο iphone δεν νομίζεις; Και καλά κάνεις και δεν σε ενδιαφέρει το τι κινητό έχω εγώ, όπως ποσώς με ενδιαφέρει το τι κινητό έχεις εσυ. Το έγραψα όμως για να μην με κατηγορήσεις ότι είμαι apple fanboy, όχι βέβαια ότι σε εμπόδισε... Μόνο εσύ είχες blackberry και Nokia.Εμεις γεννήθηκαμε με Android.Δεν κατηγορώ κανεναν δικαίωμα σου να αγοράσεις και να χρησιμοποιείς ότι θες κι σε βολεύει. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Istros
greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε Μόνο εσύ είχες blackberry και Nokia.Εμεις γεννήθηκαμε με Android.Δεν κατηγορώ κανεναν δικαίωμα σου να αγοράσεις και να χρησιμοποιείς ότι θες κι σε βολεύει. Είπα εγώ ότι δεν είχες blackberry ή nokia κινητά; Σε παρακαλώ μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν το έγραψα πουθενά αυτό. Το θέμα δεν είναι όμως το τι κινητά είχα εγώ ή εσύ, επαναλαμβάνω ότι ο μόνος λόγος που το ανέφερα δεν είναι για να περιαυτολογήσω, αλλά για να εξηγήσω γιατί δεν είμαι apple fanboy, όπως με κατηγόρησες...
Istros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, greekfox1 είπε Είπα εγώ ότι δεν είχες blackberry ή nokia κινητά; Σε παρακαλώ μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν το έγραψα πουθενά αυτό. Το θέμα δεν είναι όμως το τι κινητά είχα εγώ ή εσύ, επαναλαμβάνω ότι ο μόνος λόγος που το ανέφερα δεν είναι για να περιαυτολογήσω, αλλά για να εξηγήσω γιατί δεν είμαι apple fanboy, όπως με κατηγόρησες... Το παρουσιάζεις σαν αδίκημα το να είσαι apple fanboy.
greekfox1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Istros είπε Το παρουσιάζεις σαν αδίκημα το να είσαι apple fanboy. Δεν θεωρώ καλό να είσαι fanboy όχι μόνο της apple, αλλά γενικώς καμίας εταιρείας και κανενός λειτουργικού. Δείχνει έλλειψη αντικειμενικότητας και κριτικής σκέψης το να υποστηρίζεις άκριτα τις ενέργειες μιας εταιρείας απλά και μόνο επειδή εχεις αγοράσει ένα προιον της, ή να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος απλά και μόνο επειδή χρησιμοποιείς αυτό το κινητό. Όταν αγοράζω ένα κινητό συγκεκριμένης εταιρείας, το κάνω επειδή κρίνω ότι καλύπτει τις δικές μου ανάγκες και έχοντας μείνει ικανοποιημένος από αυτό θα επιχειρηματολογήσω για τα πλεονεκτήματα του σε σχετική συζήτηση, όπως θα παραδεχτώ και τα μειονεκτήματα του. Αντιστοίχως επιβραβεύω τισ σωστές κινήσεις της εταιρείας που το κατασκεύασε ή κριτικάρω τις λάθος. Αυτο πιστεύω ότι είναι η σωστή αντιμετώπιση. Αποψη μου... 1
geostratis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Eμένα μου αρκεί που φτιάξανε νεα πιο μοντέρνα εικονίδια και dark theme. Kαι ότι πρόβλημα προκύψει θα το σκέφτεται και θα το λύνει η μαμά.... Εγώ δεν θα χρειάζεται ποτέ να σκέφτομαι. Μόνο θα δοξάζω και θα αγοράζω ...
Choulio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 2:25 ΜΜ, BorrowedTime είπε Αλλα ΟΚ εταιρεια ειναι καλα κανει. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι fans της. Μπες σε οποιοδηποτε VS η εστω θεμα που εχει να κανει με Apple. Θα δεις ανθρωπους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι η Apple ειναι δωρο στην ανθρωποτητα και οτι ειμαστε τυχεροι που την εχουμε γιατι φυσικα τα 3 μεγαλυτερα επιτευγματα στην ανθρωπινη ιστορια είναι ο Παρθενώνας, ο άνθρωπος στο Φεγγαρι και το iPhone. Και καλά ο Παρθενώνας ειναι ενας σωρός πέτρες και το Φεγγαρι ειναι προπαγανδα. Αλλά το iPhone; Αν υπαρχουν εξωγηινοι μολις τους δειξουμε το iPhone θα μας βαλουν στο Federation. Γιατι ποιο Warp; Μονο iPhone. Oταν λοιπον η Apple και οι fan της σταματησουν να φερονται λες και αν χαθουν θα καταστραφεί το συμπαν, τοτε θα εχουν την ιδια συμπεριφορα. Γιατι και το Android εχει πολλά bugs. Και θα συνεχισει να εχει. Αλλά η Google δεν σε λεει ηλιθιο οτι δεν ξερεις να κρατας την συσκεςυη σου σωστα οποτε οχι, δεν θα εχει την ιδια αντιμετωπιση Τι λες ρε μεγαλε; Σε ποιο forum εισαι εσύ; Μπηκες μηπως σε κανενα iPhonehellas και μπερδευτηκες; Γιατι εδω μονίμως η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο το ποσο κοροιδευει η Apple τους χρηστες ποσο υποδεεστερα και ακριβοτερα ειναι τα Apple, οτι οσοι τα εχουν κανουν μοστρα κλπ κλπ. Η ολη συζητηση γυρναει γυρω απο το αν ειναι χαλια ή οχι. Αλλωστε ποτε δεν ξεκιναει επειδη καποιος Apple user ειπε οτι η συσκευη του ειναι καλυτερη... Σχεδον παντα ξεκιναει απο καποιον καλοθελητη που προσπαθει να μας ανοιξει τα ματια και να μας εξηγησει ποσο σκουπιδια ειναι τα Apple προιοντα.. Οποτε μαλλον δεν στο ειπανε καλα το παραμυθι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα