Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mameloukos είπε

Καλησπερα στην παρεα! παντρεύεται ο κολλητος και με εκανε κουμπαρο. Σε 15 μερες ειναι οι αρραβώνες του. Τι δωρο παιρνει ο κουμπαρος σε αρραβώνες? Λεφτα η χρυσαφικο?Οσο και μνα εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν εχω βρει τιποτα

Ούτε λεφτά, ούτε χρυσαφικό.

Λουλούδια ή γλυκά ή μια σαμπάνια.

Ούτε στο γάμο κάνεις δώρο, καθώς θα αναλάβεις αρκετά από τα έξοδα.

Οι νεόνυμφοι θα σου κάνουν δώρο στο γάμο.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ είχα ζητήσει ένα xbox one x. Την limited έκδοση με τα forza. Παιχνιδαρες. Το χαμε συμφωνήσει. 

Τελικά μου πήρε ένα ρολόι μετά και από παρότρυνση της κοπέλας του. Μεγάλη ξενερα. 

Γενικά το ρολόι συνηθίζεται. Είναι κλασσική λυση

• Like 3
Δημοσ.

Όχι δεν κάνει δώρα ο κουμπάρος στον αρραβώνα.Είναι μεταξύ συγγενών γαμπρού - νύφης συνήθως κάποια χρυσαφικά ανάλογα και τα βαλάντια.

Όπως είπαν και άλλοι πάρε μία ωραία τούρτα να κάτσετε μετά τα πιόματα να τη φάτε , να μη σε πουν και καρμίρη.:P.Τα δώρα στο γάμο.

Δημοσ.

πηγα σημερα με τον κουμπαρο να παρουμε ρουχα και τον ρωτησα αν θελει κατι για το σπιτι. Μου ειπε οτι δεν θελει απολυτως για να μην ξοδευτω και οτι ειναι αρραβωνας με 12 ατομα δεν θελει δωρα απλα για την παρτυ μας το κανει να περασουμε καλα. Με συγκινησε ο μπαγασας και πηρα στην κουμπαρα ενα swarofski bracelet :D  Καλα θα περασει ο αδερφος😏 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mameloukos είπε

Καλα θα περασει ο αδερφος😏 

Για να το λες έτσι... σημαίνει ότι η κουμπάρα είναι γερό κομμάτι....!!!!   

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Ούτε λεφτά, ούτε χρυσαφικό.

Λουλούδια ή γλυκά ή μια σαμπάνια.

Ούτε στο γάμο κάνεις δώρο, καθώς θα αναλάβεις αρκετά από τα έξοδα.

Οι νεόνυμφοι θα σου κάνουν δώρο στο γάμο.

Νομίζω κάνει και ο κουμπάρος δώρο. Αλλά κανονίζεται αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, mameloukos είπε

ξερω σιγουρα οτι οι συγγενεις της νυφης δινουν χρυσαφικα.  να παω με αδεια χερια ντρέπομαι

Πίνακα ζωγραφικής 

και χρυσαφικά για την νύφη 

Επεξ/σία από Alexandros7474
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...