mylo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ηρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε τα χαρτιά για το κτηματολόγιο. Βλέπω λοιπόν ότι θέλει πιστοποιητικό εγγραφής τίτλου από το υποθηκοφυλάκειο. Επειδή πέφτει αρκετά χλμ μακρυά, μπορώ να το πάρω μέσω κεπ?
adsl2+ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν μπορείς από το ΚΕΠ , πας εσύ ή κάποιος άλλος με το αριθμό συμβολαίου συν ημερομηνία και τα στοιχεία αυτού που έκανε την μεταγραφή για να τον βρει στο βιβλίο ο υποθηκοφυλακας, χτες πήγα στα ΛΕΧΑΙΝΆ και μου είπε από 15 έως 30 ημέρες για να μου το ετοιμάσει λόγω φόρτου εργασίας . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από adsl2+ 1
mylo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, adsl2+ είπε Όχι δεν μπορείς από το ΚΕΠ , πας εσύ ή κάποιος άλλος με το αριθμό συμβολαίου συν ημερομηνία και τα στοιχεία αυτού που έκανε την μεταγραφή για να τον βρει στο βιβλίο ο υποθηκοφυλακας, χτες πήγα στα ΛΕΧΑΙΝΆ και μου είπε από 15 έως 30 ημέρες για να μου το ετοιμάσει λόγω φόρτου εργασίας . Πλάκα κάνεις; στα λεχαινα θέλω και εγώ. Καλά που μου το πες...
top904 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλήμα αν ειναι παλιας χρονολογίας (2006) το πιστοποιητικό εγγραφής τίτλου από το υποθηκοφυλάκειο ? Η να πάω να πάρω καινούργιο Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από top904
gpgalanis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά αν το ακίνητο είναι ήδη δηλωμένο στο παρελθόν στο Κτηματολόγιο πρέπει να το δηλώσουμε ξανά; Γιατί έχω κάνει δήλωση πριν από κάποια χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω ποιους αφορά η συγκεκριμένη διαδικασία;
adsl2+ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, top904 είπε Ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλήμα αν ειναι παλιας χρονολογίας (2006) το πιστοποιητικό εγγραφής τίτλου από το υποθηκοφυλάκειο ? Η να πάω να πάρω καινούργιο Δεν χρειάζεται νέο ισχύει αυτό που υπάρχει. 1 ώρα πριν, gpgalanis είπε Παιδιά αν το ακίνητο είναι ήδη δηλωμένο στο παρελθόν στο Κτηματολόγιο πρέπει να το δηλώσουμε ξανά; Γιατί έχω κάνει δήλωση πριν από κάποια χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω ποιους αφορά η συγκεκριμένη διαδικασία; Τώρα γίνεται κτηματογράφηση σε άλλες περιοχές δες εδώ http://www.ktimatologio.gr/Pages/Default.aspx 1 1
gpgalanis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά επειδή δεν έχω καταλάβει η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά οσες περιοχές δεν είχαν Κτηματολόγιο μέχρι τώρα;
rafinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gpgalanis είπε Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά επειδή δεν έχω καταλάβει η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά οσες περιοχές δεν είχαν Κτηματολόγιο μέχρι τώρα; Από όσο γνωρίζω ναι. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από rafinos
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ αγόρασα το 2016 ένα διαμέρισμα (επαρχία) κανονικά με συμβολαιογραφική πράξη και δήλωση\ ενημέρωση στο Υποθηκοφυλακείο. Πρέπει να κάνω δήλωση στο Κτηματολόγιο και να σκάσω 35 ευρώ ή τα τσιμπάνε αυτοματα αυτά από το Υποθηκοφυλακείο; Δήλωση Ε9 έχει γίνει κανονικά και υπάρχει μοναδικό αναγνωριστικό ακινήτου.
blitzNikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Εγώ αγόρασα το 2016 ένα διαμέρισμα (επαρχία) κανονικά με συμβολαιογραφική πράξη και δήλωση\ ενημέρωση στο Υποθηκοφυλακείο. Πρέπει να κάνω δήλωση στο Κτηματολόγιο και να σκάσω 35 ευρώ ή τα τσιμπάνε αυτοματα αυτά από το Υποθηκοφυλακείο; Δήλωση Ε9 έχει γίνει κανονικά και υπάρχει μοναδικό αναγνωριστικό ακινήτου. Πρέπει να το δηλώσεις, προσκομίζοντας φωτοτυπία του σχετικού συμβολαίου και του πιστοποιητικού μεταγραφής, της ταυτότητάς σου και κάποιου εκκαθαριστικού εφορίας-λογαριασμού από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ. σου. Φυσικά θα πληρώσεις και τα 35 ευρώ τα οποία, οι περισσότεροι δεν το ξέρουν, αποτελούν προκαταβολή του συνολικού κόστους κτηματολόγησης που θα χρεώσουν για κάθε ιδιοκτησία, όταν ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, blitzNikos είπε Πρέπει να το δηλώσεις, προσκομίζοντας φωτοτυπία του σχετικού συμβολαίου και του πιστοποιητικού μεταγραφής, της ταυτότητάς σου και κάποιου εκκαθαριστικού εφορίας-λογαριασμού από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ. σου. Φυσικά θα πληρώσεις και τα 35 ευρώ τα οποία, οι περισσότεροι δεν το ξέρουν, αποτελούν προκαταβολή του συνολικού κόστους κτηματολόγησης που θα χρεώσουν για κάθε ιδιοκτησία, όταν ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο... Προκαταβολή;;; what? α, καλά... Παίζει ο συμβολαιογράφος να έκανε εγγραφή στο Κτηματολόγιο και όχι στο Υποθηκοφυλακείο; Το ρωτάω γιατι δε θυμάμαι ακριβώς τώρα (και δεν έχω πρόχειρα τα χαρτια) αλλά θυμάμαι σίγουρα ότι υπήρξε ξεχωριστή χρέωση για να τα πάει σε μια υπηρεσία ο συμβολαιογράφος.
blitzNikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Παίζει ο συμβολαιογράφος να έκανε εγγραφή στο Κτηματολόγιο και όχι στο Υποθηκοφυλακείο; Το ρωτάω γιατι δε θυμάμαι ακριβώς τώρα (και δεν έχω πρόχειρα τα χαρτια) αλλά θυμάμαι σίγουρα ότι υπήρξε ξεχωριστή χρέωση για να τα πάει σε μια υπηρεσία ο συμβολαιογράφος. Είχε ξεκινήσει το κτηματολόγιο το 2016 στη περιοχή που αγόρασες? Στο υποθηκοφυλακείο ποιός πήγε?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, blitzNikos είπε Είχε ξεκινήσει το κτηματολόγιο το 2016 στη περιοχή που αγόρασες? Στο υποθηκοφυλακείο ποιός πήγε? Υποθηκοφυλακείο πήγε ο δικηγόρος πριν τις υπογραφές για να ελέγξει αν το ακίνητο ήταν όντως καθαρό. Στη συνέχεια πήγε ο συμβολαιογράφος μετά την τέλεση της αγοράς του ακινήτου (αλλά δε θυμάμαι τώρα αν πήγε Υποθηκοφυλακείο ή Κτηματολόγιο). Δε ξέρω αν είχε ξεκινήσει το κτηματολόγιο στη περιοχή εν έτει 2016.
Προτεινόμενες αναρτήσεις