Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dollyyy19 είπε

νομιζεις....το αιμα το τρωνε για 600-800......για 1000φευγα θελουν την ψυχη και βαλε

ισως τα παραλεω αλλα νιωθω  την καρδια μου να χτυπα οταν ζητανε κατι χαχαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mylo είπε

Εννοείται πως θα πήγαινα για τα λίγα και να κάνω από που γουστάρω 

δικος μου εισαι 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Stamtsi είπε

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.. 😂

Φτιάχνουν όμως μια καλή απομίμησή της ;)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

τι θα κάνατε εαν είχατε ευκαιρία να παίρνατε καλό μισθό για ελληνικά δεδομένα 1500-2000 καθαρά 

VS

μέτρια λεφτα 900-1000 για κατι που σε ευχαριστεί σχετικα, και εχεις πολλά ετη εμπειρίας.....

IRL επέλεξα το δεύτερο λόγω "κούρασης" (aka job burnout). 

Τα λεφτά που παίρνω τώρα είναι καλά, όχι τα εξαιρετικά που είχα πριν, αλλά γυρνάω σπίτι - σε γενικές γραμμές - ξεκούραστος με άπλετο προσωπικό χρόνο.

Δουλειά θεωρητικά 8+ ώρες, πραγματικές εργάσιμες κάπου 6 (ανάλογα με τον φόρτο, αλλά συνήθως κάπου εκεί ή λιγότερες).

Εάν αλλάξω δουλειά, πάλι τέτοιες συνθήκες θα ψάξω.

Θεωρώ ότι η ζωή μου και η ψυχοσωματική υγεία μετράνε πολύ περισσότερο από το 30-40+% στον μισθό/μπόνους εάν είναι να δουλεύω 10+ ώρες με μισή ντουζίνα μαλάκες πάνω από κεφάλι μου...

|

Οι επιλογές είναι πάντα με βάση τα θέλω του καθενός.

Εάν έχεις απόλυτη ανάγκη τα λεφτά ή έχεις έναν βραχυπρόθεσμο στόχο (π.χ. αγορά ακινήτου), τότε ίσως αξίζει. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LongTom είπε

IRL επέλεξα το δεύτερο λόγω "κούρασης" (aka job burnout). 

Τα λεφτά που παίρνω τώρα είναι καλά, όχι τα εξαιρετικά που είχα πριν, αλλά γυρνάω σπίτι - σε γενικές γραμμές - ξεκούραστος με άπλετο προσωπικό χρόνο.

Δουλειά θεωρητικά 8+ ώρες, πραγματικές εργάσιμες κάπου 6 (ανάλογα με τον φόρτο, αλλά συνήθως κάπου εκεί ή λιγότερες).

Εάν αλλάξω δουλειά, πάλι τέτοιες συνθήκες θα ψάξω.

Θεωρώ ότι η ζωή μου και η ψυχοσωματική υγεία μετράνε πολύ περισσότερο από το 30-40+% στον μισθό/μπόνους εάν είναι να δουλεύω 10+ ώρες με μισή ντουζίνα μαλάκες πάνω από κεφάλι μου...

|

Οι επιλογές είναι πάντα με βάση τα θέλω του καθενός.

Εάν έχεις απόλυτη ανάγκη τα λεφτά ή έχεις έναν βραχυπρόθεσμο στόχο (π.χ. αγορά ακινήτου), τότε ίσως αξίζει. 

5 μερες δουλευω - 8 αρω συνηθος - αλλα βλεπω δεν φτανει σιγα σιγα 8--καθομαι εδω και 2-3 μηνες παραπανω .....

ειδικα στα ταξιδια απλα λιωνεις στον πονο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

5 μερες δουλευω - 8 αρω συνηθος - αλλα βλεπω δεν φτανει σιγα σιγα 8--καθομαι εδω και 2-3 μηνες παραπανω .....

ειδικα στα ταξιδια απλα λιωνεις στον πονο 

Τότε πρέπει να κοιτάξεις είτε να εξηγηθείς (άμεσα ή έμμεσα) ότι δεν την παλεύεις με τον φόρτο ή να την κάνεις σιγά-σιγά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LongTom είπε

Τότε πρέπει να κοιτάξεις είτε να εξηγηθείς (άμεσα ή έμμεσα) ότι δεν την παλεύεις με τον φόρτο ή να την κάνεις σιγά-σιγά.

το δευτερο ....8ελω ηρεμια αδερφε στα 45...

Δημοσ.

Εννοείται τα λίγα και αυτό που γουστάρεις. Πριν λίγα χρόνια είχα την φαεινή ιδέα να σκιστω για να μαζέψω κάνα φράγκο με εξουθενωτική εργασία τόσο από άποψη βάρους όσο και χρόνου και ψυχικής πίεσης. 

Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερα να μαζέψω αρκετά...αλλά...έπαθα ζημιά στη μέση μου και αναγκάστηκα να σταματήσω την δουλειά για κάνα τρίμηνο μέχρι να γειανω και ότι έβγαλα τα έφαγα στους γιατρούς. 

Με λίγα λόγια λοιπόν μείνε σε αυτό που γουστάρεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Εννοείται τα λίγα και αυτό που γουστάρεις. Πριν λίγα χρόνια είχα την φαεινή ιδέα να σκιστω για να μαζέψω κάνα φράγκο με εξουθενωτική εργασία τόσο από άποψη βάρους όσο και χρόνου και ψυχικής πίεσης. 

Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερα να μαζέψω αρκετά...αλλά...έπαθα ζημιά στη μέση μου και αναγκάστηκα να σταματήσω την δουλειά για κάνα τρίμηνο μέχρι να γειανω και ότι έβγαλα τα έφαγα στους γιατρούς. 

Με λίγα λόγια λοιπόν μείνε σε αυτό που γουστάρεις. 

σωστος - περαστικα ευχομαι 

Δημοσ.

σωστος - περαστικα ευχομαι 

Περασμένα ήταν, ξεχασμένα σίγουρα όχι. Από τότε βλέπω εντελώς διαφορετικά το θέμα εργασίας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Περασμένα ήταν, ξεχασμένα σίγουρα όχι. Από τότε βλέπω εντελώς διαφορετικά το θέμα εργασίας. 

ναι - κατι χαλαρω θα ηθελα εως 1000 ευρω 8 ωρες πενθημερο ...και να μην κοιταω το κινητο μου μετα την εργασια

Δημοσ.

ναι - κατι χαλαρω θα ηθελα εως 1000 ευρω 8 ωρες πενθημερο ...και να μην κοιταω το κινητο μου μετα την εργασια

Aλλο 1000 αλλο εως χιλια, αλλο 1500, αλλο 2000

Γιατι αν εχεις συνηθισει να παιρνεις 1800 και πεσεις στα 800 , στην αρχη θα εισαι χαρουμενος απο την μειωση εργασιακου αγχους, αλλα με την πρωτη βλαβη σπιτιου, αυτοκινητου, επισκεψη γιατρου,εφορια ...θα αρχισεις να πονας ξανα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Aλλο 1000 αλλο εως χιλια, αλλο 1500, αλλο 2000

Γιατι αν εχεις συνηθισει να παιρνεις 1800 και πεσεις στα 800 , στην αρχη θα εισαι χαρουμενος απο την μειωση εργασιακου αγχους, αλλα με την πρωτη βλαβη σπιτιου, αυτοκινητου, επισκεψη γιατρου,εφορια ...θα αρχισεις να πονας ξανα.

ναι οντος απο 1600 που ειμαι τωρα εαν πεσω στα 1000 θα με φανει καπως- θα κοψω το φαει χαχααχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...