Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, haris_216 είπε Φτιάχνουν όμως μια καλή απομίμησή της ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! Στο λεω απο προσωπικη πηρα πριν λιγα χρονια περασα πολυ δυσκολα οικονομικα , τωρα ομως εγουν φτιαξει αρκετα τα πραγματα και μπορω και διακοπες να παω, και ρουχα να παρω κλπ κλπ ελα ομως που εχω βγαλει καποια θεμματα υγειας και πλεον τα λεφτα ειναι πολλες φορες αχρηστα και αναπολω τις στιγμες που δεν ειχα στον ηλιο μοιρα αλλα ημουν υγιης
haris_216 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πέρα από το "απόφθεγμα" που έριξα παραπάνω (καθώς μου βγήκε ) συμφωνώ απόλυτα με αυτά που ειπώθηκαν. Καλά και χρήσιμα τα χρήματα αρκεί να μην έχουν σαν επίπτωση να τα "φας" στους γιατρούς ή να απομακρυνθείς από οικογένεια, φίλους, κλπ. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που τίθεται θέμα απλής επιβίωσης (και άρα σχεδόν δεν τίθεται θέμα επιλογής) αλλά όταν υπάρχει η "πολυτέλεια" της επιλογής καλό είναι να αξιολογούνται όλες οι πιθανές επιπτώσεις. Θετικές και αρνητικές. Βραχυπρόθεσμες αλλά κυρίως οι μακροπρόθεσμες, που πολλές φορές, ιδίως όταν κάποιος είναι νέος, δεν αξιολογούνται σωστά (ή και καθόλου) 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! Στο λεω απο προσωπικη πηρα πριν λιγα χρονια περασα πολυ δυσκολα οικονομικα , τωρα ομως εγουν φτιαξει αρκετα τα πραγματα και μπορω και διακοπες να παω, και ρουχα να παρω κλπ κλπ ελα ομως που εχω βγαλει καποια θεμματα υγειας και πλεον τα λεφτα ειναι πολλες φορες αχρηστα και αναπολω τις στιγμες που δεν ειχα στον ηλιο μοιρα αλλα ημουν υγιης Σοβαρά τώρα, πήρες σοβαρά την ατάκα και μου απαντάς επίσης σοβαρά;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις