Hazuki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 @dennissgr Αν θες pc μόνο για απλή χρήση γραφείου πήγαινε cosmodata και πάρε ένα μεταχειρισμένο πύργο, είναι υπεραρκετός. Στο ενδιάμεσο, με τα λεφτά που θα έδινες κάθε μήνα, πάρε τα κομμάτια του νέου υπολογιστή, στο τέλος του έτους θα έχεις ένα νέο pc με τα κομμάτια που θες και φυσικά καλύτερο από οποιοδήποτε ίδιας αξίας που θα έβρισκες σε κάποια αλυσίδα καταστημάτων.
cumulus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά για να μην λέμε ανακρίβειες. Έστω ότι βάζεις 10 δόσεις των €50. Και κάπου στην 6η δόση θες να το αποπληρώσεις γιατί π.χ πήρες λεφτά μαζεμένα. Μπορείς πολύ απλά να μεταφέρεις αυτά τα λεφτά στην κάρτα και να εμφανίζεται σαν πιστωτικό υπόλοιπο. Τους επόμενους 4 μήνες πολύ απλά θα πληρώνετε το κάθε 50αρικο χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα. Ούτε πέναλτυ πρόωρης προεξοφλησης, ούτε τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Μην δαιμονοποιούμε το κάθε τι. Όπως όλοι ξέρουμε με το μαχαίρι μπορείς να κόψεις ψωμί αλλά μπορείς και να σκοτώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι το μαχαίρι σκοτώνει. Μη λες χαζομάρες φίλε μου .Εγω από μια πιστωτική κόλλησα πνευμονία και μια άλλη μου ανατιναχτηκε στα χέρια. Η σύζυγος μου έχασε το δεξί της χέρι από τη χρήση πιστωτικής. Πρόσφατα έμαθα ότι θα βγει εμβόλιο για την πιστωτική 1 1
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το οτι ενα εργαλειο μπορει να χρησιμοποιηθει λαθος και να καταστει επικινδυνο, δε σημαινει οτι φταιει το ιδιο το εργαλειο. Και ενα κουζινομαχαιρο ειναι χρησιμο για καθε μερα αλλα στα χερια καποιου μπορει να γινει φονικο οπλο. Το ιδιο κι ενα αυτοκινητο, ενα δραπανο ή ενα αλυσοπριονο. Αυτο το "μαζεψε τα λεφτα και παρ'το μετρητα" ποτε δε το καταλαβα. Αν το παιρνεις για την πλακα σου, να το δεχτω. Αν θες να παρεις κατι απο αναγκη, θα περιμενεις ενα χρονο να βαζεις 50-50 ευρω στην ακρη καθε μηνα για να παρεις υπολογιστη; Και μεχρι τοτε θα κοιτας τα ντουβαρια επειδη "οι πιστωτικες εχουν καταστρεψει κοσμο"; Μα εκεί στοχεύει η Τράπεζα και σου δίνει άτοκες δόσεις.Δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που έχουν φτιάξει το σύστημα.Σου δίνουν ένα φονικό όπλο ξέροντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που θα το πιάσει στα χέρια του πολύ σύντομα θα στρέψει εναντίον του. Ξέρουν ότι βγάζοντας μία πιστωτική την οποία έχεις συνεχώς στη τσέπη σου συνεχώς θα έρχονται στιγμές που δεν θα μπορείς να αντισταθείς και θα την χρησιμοποιείς. Ξέρουν επίσης ότι σιγά σιγά δεν θα μπορείς να δώσεις όλη την άτοκη δόση θα αρχίσεις να μειώνεις να μειώνεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πληρώνεις τόκους επί τόκων και το κεφάλαιο να παραμένει κεφάλαιο και εκεί λέω πως σου γίνεται βραχνάς και βρόγχος στο λαιμό ειδικά αν έχεις κανένα σπίτι στο όνομά σου ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. Όσο για αυτούς που κάνουν σωστή χρήση πληρώνοντας όλη τη δόση είναι σταγόνα στο ωκεανό.Οι υπόλοιποι πάνε στις Τράπεζες για ρύθμιση , στην Εφορία για δόσεις , στη ΔΕΗ για νέα ρύθμιση και πάει λέγοντας.Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε τριγύρω μας και θα δούμε πολλούς τέτοιους.
umad Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Ούτε πέναλτυ πρόωρης προεξοφλησης, ούτε τίποτα άλλο δεν υπάρχει Μάλλον ξεχνάς ότι πριν λίγους μήνες απαγορευόταν αυτό λόγω περιορισμού κεφαλαίων...
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μα εκεί στοχεύει η Τράπεζα και σου δίνει άτοκες δόσεις.Δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που έχουν φτιάξει το σύστημα.Σου δίνουν ένα φονικό όπλο ξέροντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που θα το πιάσει στα χέρια του πολύ σύντομα θα στρέψει εναντίον του. Ξέρουν ότι βγάζοντας μία πιστωτική την οποία έχεις συνεχώς στη τσέπη σου συνεχώς θα έρχονται στιγμές που δεν θα μπορείς να αντισταθείς και θα την χρησιμοποιείς. Ξέρουν επίσης ότι σιγά σιγά δεν θα μπορείς να δώσεις όλη την άτοκη δόση θα αρχίσεις να μειώνεις να μειώνεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πληρώνεις τόκους επί τόκων και το κεφάλαιο να παραμένει κεφάλαιο και εκεί λέω πως σου γίνεται βραχνάς και βρόγχος στο λαιμό ειδικά αν έχεις κανένα σπίτι στο όνομά σου ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. Όσο για αυτούς που κάνουν σωστή χρήση πληρώνοντας όλη τη δόση είναι σταγόνα στο ωκεανό.Οι υπόλοιποι πάνε στις Τράπεζες για ρύθμιση , στην Εφορία για δόσεις , στη ΔΕΗ για νέα ρύθμιση και πάει λέγοντας.Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε τριγύρω μας και θα δούμε πολλούς τέτοιους. Παππου εσυ πας να ριξεις τον καπιταλισμο 😆 Με δοσεις και με φουσκες κινειται το χρημα, αλλιως θα στερεψει η αγορα και θα τα παρει μεσω φορων απο αυτους που εκαναν αποταμιευση για να αγορασουν ντουκου 😄
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, bluesattack είπε Παππου εσυ πας να ριξεις τον καπιταλισμο 😆 Με δοσεις και με φουσκες κινειται το χρημα, αλλιως θα στερεψει η αγορα και θα τα παρει μεσω φορων απο αυτους που εκαναν αποταμιευση για να αγορασουν ντουκου 😄 Ναι ρε συ δίκιο έχεις αλλά εμείς εδώ στο insomnia ας προστατευόμαστε μεταξύ μας. .Οι άλλοι ας βγάζουν πιστωτικές και ας τους τα παίρνουν σε τόκους.Να ένα πράμα σαν τους μασόνους.
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ναι παππου να προστατευτουμε , αλλα μην γερασουμε κιολας μεχρι να αγορασουμε υπολογιστη.Μια ζωη την εχουμε, δεν εχεις δει την ταινια με τον Χορν ? Αφου ξερεις οτι η φτωχια θελει καλοπεραση.Καταρχην το ντουκου ειναι υπουλο.Μαζευεις , μαζευεις χρημα, γλυκαινεσαι , δεν θελεις να το ξοδεψεις , δουλευεις σκληροτερα για να το αυξησεις και καταληγεις πλουσιος να ανησυχεις μια ζωη για τις αποταμιευσεις σου στις οφσορ.Ειπαμε να προστατευτουμε, οχι να βαλουμε τετοια βασανα στο κεφαλι μας 😃
andrapos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αν πρέπει να γεράσεις για να μαζέψεις λεφτά για ένα pc σημαίνει ότι αν το πάρεις με δόσεις όταν γεράσεις δεν θα έχεις να φας.Μαλλον είναι καλύτερα να πάρεις pc στα γεράματα από το να ζήσεις κάποια χρόνια με ανέσεις που δεν σου αναλογούσαν και να πεθάνεις στην ψάθα. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και το αυτοκινητο ντουκου ? Και το σπιτι ντουκου? Για βαλτε μια χρηματικη κοκκινη γραμμη να ξερουμε ποτε ..αρχιζει και ποτε τελειωνει ο καπιταλισμος Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκινα να παιρνεις κομματια πχ κουτι, psu, κτλ που οι τιμες δεν αλλαζουν και πολυ, και ασε για τελος cpu/gpu. Αν το στησεις μονος, το ιδιο pc θα σου βγει πιο οικονομικα απο skroutz
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ποια ειναι η ευκολη τραπεζα στην εκδοση πιστωτικης αυτη τη στιγμη ?
andrapos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, bluesattack είπε Και το αυτοκινητο ντουκου ? Και το σπιτι ντουκου? Για βαλτε μια χρηματικη κοκκινη γραμμη να ξερουμε ποτε ..αρχιζει και ποτε τελειωνει ο καπιταλισμος Ο καθένας κάνει ότι νομίζει.Εγω ας πούμε παίρνω πιο φτηνό αυτοκίνητο από αυτό που μου αρέσει για να μη το χρωστάω.Σπιτι αν δεν είχα θα νοικιαζα.Το να πάρω δάνειο 150000 ευρώ για ένα διαμέρισμα,να πληρώσω στην τράπεζα 230000 με τους τόκους και να μου μείνει το μετά από 35 χρόνια ένα διαμέρισμα που θα αξίζει πόσο;Όσο οι τόκοι που θα έχω πληρώσει και λιγότερα;Για να νομίζω ότι έχω δικό μου σπίτι;Παίρνεις δηλαδή το ρίσκο ότι σε 30 χρόνια θα έχεις αρκετά καλό μισθό για να πληρώνεις ακόμα το δάνειο και τις φθορές του σπιτιού;Εγώ και πριν την κρίση διαφωνούσα με αυτή τη λογική και από όσους ξέρω που την ακολούθησαν οι πιο πολλοί έχουν σταματήσει να πληρώνουν από καιρό ή έχουν κάνει ρυθμίσεις να αποπληρωσουν σε άλλα τόσα χρόνια.
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, andrapos είπε Ο καθένας κάνει ότι νομίζει.Εγω ας πούμε παίρνω πιο φτηνό αυτοκίνητο από αυτό που μου αρέσει για να μη το χρωστάω.Σπιτι αν δεν είχα θα νοικιαζα.Το να πάρω δάνειο 150000 ευρώ για ένα διαμέρισμα,να πληρώσω στην τράπεζα 230000 με τους τόκους και να μου μείνει το μετά από 35 χρόνια ένα διαμέρισμα που θα αξίζει πόσο;Όσο οι τόκοι που θα έχω πληρώσει και λιγότερα;Για να νομίζω ότι έχω δικό μου σπίτι;Παίρνεις δηλαδή το ρίσκο ότι σε 30 χρόνια θα έχεις αρκετά καλό μισθό για να πληρώνεις ακόμα το δάνειο και τις φθορές του σπιτιού;Εγώ και πριν την κρίση διαφωνούσα με αυτή τη λογική και από όσους ξέρω που την ακολούθησαν οι πιο πολλοί έχουν σταματήσει να πληρώνουν από καιρό ή έχουν κάνει ρυθμίσεις να αποπληρωσουν σε άλλα τόσα χρόνια. Kανουμε πλακα , να εχει λιγο τζερτζελε. Εξαλου το αρχικο ερωτημα εξαντλειται στο χρηματοδοτηση μαγαζιου-τραπεζα-φορολογικη δηλωση συγγενη Αυτα που λες εχουν νοημα σαν προσωπικη επιλογη , αλλα οχι στα οικονομικα-πολιτικες αποφασεις.Πχ, παρολο που θεωρειτα οτι υπηρχε μια περιοδος ξεσαλωματος με καρτες κλπ , το ιδιωτικο χρεος δεν ηταν ιδιαιτερα μεγαλο. Ας παμε στα της αγορας.Ναι μπορεις να μην παιρνεις σπιτι με δοσεις.Τοτε δεν θα χτιζονται πολλες οικοδομες, θα επιβιωνουν με δυσκολια 50αρια επαγγελματα και ενα σωρο επιχειρησεις με τα υλικα των οικοδομων,, των οποιων τα χρηματα μεσω καταναλωσης χρηματοδοτουν ενα καρο αλλο επαγγελματα που αφελως νομιζουν οτι δεν εχουν καμμια σχεση με τα παραπανω.Μπορει να γινει ? Φυσικα.Αλλα εχει αντιστοιχες οικονομικες επιπτωσεις .Καμμια ηθικη , καμμια παιδεια, , καμμια νοοτροπια δεν προαγεται απο μια τετοια καθαρα οικονομικη αποφαση, το μονο που μπορει να δημιουργηθει ειναι ενα πολιτικο , προς καταναλωση, πολιτικο σανο.Κανενα απολυτως διδαγμα λοιπον, ακομα και αν δινουν οι τραπεζες δανεια με το σταγονομετρο ακομα και αν καταρρευσουν λογω στεγαστικων ολες οι τραπεζες της αμερικης, ακομα και αν ξεσαλωσει η Γουωλ στρητ με τα διαφορα τζογαδορικα χρηματοπιστωτικα προιοντα. Καμια απολιτως ''λογικη'' οπως λες, σιγουρα οχι κοινη. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
ntguitar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Η πιστωτική ειναι πολυ καλή κάρτα όλοι το λένε αυτο...Αντε τι κάθεσαι; Βουρ στον πατσά... 1
kostakis81 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 να σασ υπενθυμισω οτι στην τραπεζικη αργκο αυτοσ που πληρωνει ολεσ τισ δωσεις του στην ωρα τους και γενικα δεν χρωσταει ....ειναι ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ καλος ηρθε το ναυαγιο .... αν πληρωνουν ολοι στην ωρα τους τοτε θα μπει μεσαη τραπεζα χ καθωστην εκμεταλευεσε (ατοκες) και δεν βγαζει απο εσενα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις