Giannos7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγες μέρες μου πέσε απ' τα χέρια η κάρτα ενώ έκανα δουλεία στον υπολογιστή. Εγώ μετά την σαβούρα, έκανα φορματ για άλλο λόγο, μπουτάρα κανονικά έχοντας εικόνα και καλές θερμοκρασίες όπως πριν και πέρασα drivers. Ως εδώ, όλα καλά. Βιάστηκα να χαρώ! Κλείνω τον υπολογιστή, πάω να τον ανοίξω αργότερα αλλά τίποτα. Με το που πάει να μπει στα windows crasharei και κάνει επανεκκίνηση. Έβγαλα drivers με DDU ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι το ίδιο, με το που βλέπω το windows logo crash και restart. Λύνω πάλι και βλέπω το χτύπημα εδώ https://imgur.com/a/SeNVsqy Χωρίς drivers μπαίνει κανονικά windows/bios. Επίσης δοκίμασα και στην PCI Express x4 αλλά τα ίδια και εκεί. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να την σκαπουλάρει ή να την αφήσω στο ράφι για σύνταξη; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Giannos7
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Giannos7 είπε Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγες μέρες μου πέσε απ' τα χέρια η κάρτα ενώ έκανα δουλεία στον υπολογιστή. Εγώ μετά την σαβούρα, έκανα φορματ για άλλο λόγο, μπουτάρα κανονικά έχοντας εικόνα και καλές θερμοκρασίες όπως πριν και πέρασα drivers. Ως εδώ, όλα καλά. Βιάστηκα να χαρώ! Κλείνω τον υπολογιστή, πάω να τον ανοίξω αργότερα αλλά τίποτα. Με το που πάει να μπει στα windows crasharei και κάνει επανεκκίνηση. Έβγαλα drivers με DDU ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι το ίδιο, με το που βλέπω το windows logo crash και restart. Λύνω πάλι και βλέπω το χτύπημα εδώ https://imgur.com/a/SeNVsqy Χωρίς drivers μπαίνει κανονικά windows/bios. Επίσης δοκίμασα και στην PCI Express x4 αλλά τα ίδια και εκεί. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να την σκαπουλάρει ή να την αφήσω στο ράφι για σύνταξη; Απο οτι φαίνεται μάστορα, έχει πάρει σασι Πέρα απο την πλάκα, βγάλε την ψύκτρα, δες τι ζημιά έχει, άλλαξε πάστα, και βλέπεις.
Giannos7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Απο οτι φαίνεται μάστορα, έχει πάρει σασι Πέρα απο την πλάκα, βγάλε την ψύκτρα, δες τι ζημιά έχει, άλλαξε πάστα, και βλέπεις. Χαχαχαχα...Απ' την στεναχώρια και τα νεύρα μου ήμουν έτοιμος να την περάσω απ' την καλίμπρα για να την ισιώσω. Εννοώ να την πατήσω για να της δώσω την χαριστική βολή!
Salvation81 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εγω γιατι βλεπω χτυπημα στην PCB εκει που κουμπωνει με το PCIe;
Giannos7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Εγω γιατι βλεπω χτυπημα στην PCB εκει που κουμπωνει με το PCIe; Αυτό το μαυρισμάτακι λέω και εγώ.
Salvation81 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, Giannos7 είπε Αυτό το μαυρισμάτακι λέω και εγώ. Απλα προσπαθησα να καταλαβω μηπως εχει χτυπησει η ψυκτρα καπου.
rayven18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Σε εκείνο το σημείο που έχει μαυρίσει, περνάνε σήματα κυρίως με πολύ μικρά ρεύματα, γιαυτό σου ανοίγει χωρίς drivers και με το που τους βάλεις τα πίνει. Κακό αυτό γιατί μερικά πάνε απευθείας στο τσίπ, αλλα απο την άλλη ίσως βραχυκύκλωσε κάποιος πυκνωτής απο κάποια πλευρά και λειτούργησε σαν ασφάλεια 😄 με ανάλυση και τέστ πιστεύω σώνεται
Giannos7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, rayven18 είπε Σε εκείνο το σημείο που έχει μαυρίσει, περνάνε σήματα κυρίως με πολύ μικρά ρεύματα, γιαυτό σου ανοίγει χωρίς drivers και με το που τους βάλεις τα πίνει. Κακό αυτό γιατί μερικά πάνε απευθείας στο τσίπ, αλλα απο την άλλη ίσως βραχυκύκλωσε κάποιος πυκνωτής απο κάποια πλευρά και λειτούργησε σαν ασφάλεια 😄 με ανάλυση και τέστ πιστεύω σώνεται Έχεις τις γνώσεις να την επαναφέρεις; Άμα είναι να στη στείλω πάνω.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Giannos7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα