Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, jimis98 είπε Καλησπέρα παιδιά, πως θα σας φαινόταν εκτός απο την θητεία στον στρατό(αεροπορία, ναυτικό, ξηράς) να γινόταν και θητεία στα σώματα ασφαλείας(αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό)? θέλεις να με συγχύσεις σαββατιάτικα; εδώ λέω πως να πάρω i5
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Μιλαμε για θητεια φιλε μην μπερδευεσαι. Σε περιπτωση πολεμου, στην εποχη που ειμαστε θα φας 10 πυραυλους, μονο στρατο δεν θα δεις εξω ναι ειδαμε πως πηγε ο πολεμος και στο ιρακ, και στην συρια και στην λιβυη ακομη και στην ουκρανια. μεχρι και οι αμερικανοι λενε you need boots on the ground.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billiboo είπε ρε φιλε τι θες να σου εξηγησω ακριβως δηλαδη? αν δεν καταλαβαινεις και μονος σου οτι εαν ερθει η ωρα πχ και γινει πολεμος τι ειναι καλύτερο να μην εχεις καθολου η εστω και ανεκπαιδευτους που μπορεις να εκπαιδευσεις? ειναι σωστη αντιμετωπιση τωρα το δεν δουλευει σωστα κλειστο? γτ δεν λες καντε την θητεια σοβαρη? γιατι να κανουν τη θητεια σοβαρη? απλα υπαρχεις σαν στοχος για να κανει ο στρατος πιο "ευκολα" τη δουλεια του. ή μηπως νομιζεις οτι θα θυσιασουν τα δυνατα τους "χαρτια" (μονιμους και εκπαιδευμενους) για αυτη τη δουλεια?
Mindworm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ο στρατός είναι καρκίνωμα και χάσιμο χρόνου... εγώ δεν έκανα λόγο ΑΜΕΑ αλλά οι φίλοι μου αυτά λέγανε, πρέπει να καταργηθεί υποχρεωτικά και να γίνει εθελοντικά γιατί τα λεφτά που δαπανούνταν γι' αυτόν σήμερα και την ηλίθια άμυνα μας που δε θα χρησιμεύσει πότε την χρυσοπληρώνουμε ενώ θα πλήρωνε συντάξεις όπως θα έπρεπε το κράτος. Είναι ωραίο ο φαντάρος να κοιμάται στον κοιτώνα και ο άλλος να ψάχνει στα σκουπίδια τίποτα αξίας ή φαγητό; Αφαίρεσε τον φαντάρο από την εξίσωση και δωστα στον άστεγο. 10 1 1 1
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε γιατι να κανουν τη θητεια σοβαρη? απλα υπαρχεις σαν στοχος για να κανει ο στρατος πιο "ευκολα" τη δουλεια του. ή μηπως νομιζεις οτι θα θυσιασουν τα δυνατα τους "χαρτια" (μονιμους και εκπαιδευμενους) για αυτη τη δουλεια? η θητεια δεν γινετε σοβαρη γιατι ειναι πια στις μερες μας μαγκια το να εισαι αστρατευτος, ειναι εξυπναδα το ψαχνεσαι να βγεις i5 και ολοι ψαχνουν πως θα κανουν θητεια διπλα απτη μαμα τους. εχουμε αναγαγει το μεσω και την φυγοπονια σε αρετη. επισης δεν καταλαβαινωπως αντιλαμβανεσθαι την δημοκρατια χωρις πολιτη-οπλιτη. 1 1 1
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billiboo είπε ναι ειδαμε πως πηγε ο πολεμος και στο ιρακ, και στην συρια και στην λιβυη ακομη και στην ουκρανια. μεχρι και οι αμερικανοι λενε you need boots on the ground. Οπως και να το κανουμε ο στρατος (μιλαω για την θητεια, οχι για μονιμους) δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε σοβαρος. Ειναι τα τζαμπα εργατικα χερια για τη συντηρηση των στρατοπεδων, το σφουγγαρισμα, το γοπινγκ Καλυτερα θα ηταν να ειναι μισθοφορικος οπως σε πολλες χωρες του εξωτερικου. Υπαρχουν πολλοι στρατοκαυλοι που θα πηγαιναν. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Μάκαρος 1
Zerg13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mindworm είπε Ο στρατός είναι καρκίνωμα και χάσιμο χρόνου... εγώ δεν έκανα λόγο ΑΜΕΑ αλλά οι φίλοι μου αυτά λέγανε, πρέπει να καταργηθεί υποχρεωτικά και να γίνει εθελοντικά γιατί τα λεφτά που δαπανούνταν γι' αυτόν σήμερα και την ηλίθια άμυνα μας που δε θα χρησιμεύσει πότε την χρυσοπληρώνουμε ενώ θα πλήρωνε συντάξεις όπως θα έπρεπε το κράτος. Είναι ωραίο ο φαντάρος να κοιμάται στον κοιτώνα και ο άλλος να ψάχνει στα σκουπίδια τίποτα αξίας ή φαγητό; Αφαίρεσε τον φαντάρο από την εξίσωση και δωστα στον άστεγο. Το χασιμο χρονου= οικονομικη καταστροφη. Και καταστροφη καριερας ταυτοχρονα γιατι πρεπει να διακοψεις και να πας στο στρατο. Δεν το καταλαβαινουν αυτο οι Ελληναραδες δυστηχως. Ειναι τεραστιο handicap, και ατομικα αλλα και ως χωρα συνολικα. Βαλε στρατιωτικη θητεια σε μια οποιαδηποτε χωρα, την κατεστρεψες οικονομικα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Zerg13 4 1
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, billiboo είπε η θητεια δεν γινετε σοβαρη γιατι ειναι πια στις μερες μας μαγκια το να εισαι αστρατευτος, ειναι εξυπναδα το ψαχνεσαι να βγεις i5 και ολοι ψαχνουν πως θα κανουν θητεια διπλα απτη μαμα τους. εχουμε αναγαγει το μεσω και την φυγοπονια σε αρετη. επισης δεν καταλαβαινωπως αντιλαμβανεσθαι την δημοκρατια χωρις πολιτη-οπλιτη. Μαγκια δεν ειναι να εισαι αστρατευτος. Δωσε μου ενα λογο να κανω μια 9μηνη θητεια που δεν θα μου προσφερει απολυτως τπτ απο στρατιωτικες γνωσεις και ουτε θα με πληρωνει για τα εξοδα που θα εχω αλλα ουτε θα μου δινει το δικαιωμα να δουλευω ωστε να καλυψω αυτα τα εξοδα. Αντιθετως αυτους τους 9 μηνες εγω θα μπορουσα να δουλευω και να εχω τον μισθο μου 4
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Μαγκια δεν ειναι να εισαι αστρατευτος. Δωσε μου ενα λογο να κανω μια 9μηνη θητεια που δεν θα μου προσφερει απολυτως τπτ απο στρατιωτικες γνωσεις και ουτε θα με πληρωνει για τα εξοδα που θα εχω αλλα ουτε θα μου δινει το δικαιωμα να δουλευω ωστε να καλυψω αυτα τα εξοδα. Αντιθετως αυτους τους 9 μηνες εγω θα μπορουσα να δουλευω και να εχω τον μισθο μου και σου ξαναλεω για πολλοστη φορα. αντι να θες να την καταργησεις γτ δεν θες να την αναβαθμισεις και να την κανεις σοβαρη?
Μάκαρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billiboo είπε και σου ξαναλεω για πολλοστη φορα. αντι να θες να την καταργησεις γτ δεν θες να την αναβαθμισεις και να την κανεις σοβαρη? Αν ηταν στο χερι μου πραγματικα θα το εκανα, αληθεια. Αλλα δεν προκειται να το κανουν ποτε, αν ηθελαν θα το ειχαν κανει. Αυτη τη στιγμη απλως κανουν μια ανακυκλωση "προσωπικου"
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billiboo είπε η θητεια δεν γινετε σοβαρη γιατι ειναι πια στις μερες μας μαγκια το να εισαι αστρατευτος, ειναι εξυπναδα το ψαχνεσαι να βγεις i5 και ολοι ψαχνουν πως θα κανουν θητεια διπλα απτη μαμα τους. εχουμε αναγαγει το μεσω και την φυγοπονια σε αρετη. επισης δεν καταλαβαινωπως αντιλαμβανεσθαι την δημοκρατια χωρις πολιτη-οπλιτη. δε ξερω απο π να αρχισω.. αυτο το πολιτης οπλιτης υπηρχε οταν ειχαμε σκλαβους να στηριζουν την οικονομια, πλεον θες και το πολιτη αγροτη, πολιτη μηχανικο, πολιτη γιατρο, κλπ. με το στρατο κερδιζεις μαχες, κερδιζεις πολεμους με την οικονομια επισης, δε καταλαβαινω γιατι μιλας για φυγοπονια ενω το μονο που κανεις ειναι 9 μηνες ξυσιμο. πραγματικα θα προτιμουσα να ειχαμε δικαιωμα αντι θητειας τους αντιστοιχους μηνες να κανουμε κοινωνικη εργασια.
mic2mic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 O στρατός είναι ένα καραμπουρδέλο του κερατά. Δεν γίνονται ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ πράγματα. Ως αξιωματικός δεν έκανα ΚΑΜΜΙΑ βολή πέρα από αυτές που είχα κάνει στο κέντρο. Ως αξιωματικός υγιειονομικού στο Διδυμότειχο, παρατήρησα ότι η μοναδική εκπαίδευση των φαντάρων ήταν να πλένουν το αυτοκίνητο του διοικητή του ΚΙΧΝΕ, και η μοναδική δική μου εκπαίδευση ήταν να συμπληρώνω 3 χρόνια στο βιβλίο του γραφείου με καιρό που έκανε την κάθε μέρα αυτών των 3 ετών (φυσικά τον έβγαζα από το μυαλό μου) , γιατί είχε μείνει ασυμπλήρωτο το βιβλίο και ο διοικητής ήθελε να είναι εντάξει. Οι δε αποθήκες υγιειονομικού υλικού... είχαν φάρμακα ληγμένα από 20ετίας. Όσοι νομίζουν ότι τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα ή ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να φτιάξουν, ζουν στην κοσμάρα τους. Αν γίνει ποτέ πόλεμος με εκτεταμένη χερσαία εμπλοκή, η μοναδική μας ελπίδα είναι οι άλλοι να είναι χειρότερα μπουρδέλα από μας. Που δεν το νομίζω. 3 3
Mindworm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, billiboo said: γτ δεν θες να την αναβαθμισεις και να την κανεις σοβαρη? κοστίζει.... απλά! Όπως είπα πιο πάνω τα λεφτά έχουν πιο χρήσιμους προορισμούς από τον στρατό που δε θα χρειαστεί ποτέ. Εγώ σου λέω ότι σε καιρό πολέμου πρώτη γραμμή θα πάει αυτός που του προσέφερε τα πάντα το κράτος και τον έκανε περήφανο και όχι ο άλλος που θα του βρωμάνε οι αρβύλες και τα στρώματα. 3
billiboo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Mindworm είπε κοστίζει.... απλά! Όπως είπα πιο πάνω τα λεφτά έχουν πιο χρήσιμους προορισμούς από τον στρατό που δε θα χρειαστεί ποτέ. Εγώ σου λέω ότι σε καιρό πολέμου πρώτη γραμμή θα πάει αυτός που του προσέφερε τα πάντα το κράτος και τον έκανε περήφανο και όχι ο άλλος που θα του βρωμάνε οι αρβύλες και τα στρώματα. αυτο απο που προκυπτει? 1 1
Mindworm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αναζήτησε την απάντηση στην κοινωνία σήμερα εγώ δε θα σου δώσω κάποια. Δες την στην καθημερινότητα σου.... ή δεν την ζεις; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Mindworm 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις