Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα τεκνα μου. Δυο λαθη εκανα στη ζωη μου σαν παιδι κ εγω. Το ενα ηταν να ανοιξω καλοκαιριο λογαριασμο της ΔΕΗ ενω επινα χυμο. Το δευτερο ηταν να αγορασω ενα PS4 Game να παιξω το καημενο απο το e-bay και συγκεκριμενα απο την Αγγλια. Το πακετο κοστιζει 83 ευρω και ηρθε τελικα αθηνα στις 26/1/2019. Εκ τοτε ειναι στο τελωνειο 6/2/2019, 12:45:00 ATHENS AIRMAIL CENTER ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS Πηρα τηλεφωνο ανησυχος κ εγω διαβαζοντας οτι ζητανε τραπεζικες αποδειξεις για καποια αντικειμενα κλπ (εκτος της χρεωσης που γινεται). Δυστηχως η αγορα εγινε απο τριτο ατομο πριν 3 εβδομαδες και δεν εχω επικοινωνια πια για να παει τραπεζα να εκτυπωσει την κινηση. Πηρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι χωρις φωτογραφια της κινησης (αν ζητηθει απο το τελωνειο) απλα δεν το παιρνω. Μετα πηρα παλι τηλεφωνο και μου ειπε οτι αμα η τιμη του προιοντος αναγραφεται πανω στο αντικειμενο τοτε δεν ζητανε αποδειξη αγορας. Εστειλα κ εγω το καημενο στον seller και ειπε οτι η τιμη ειναι εκτυπωμενη πανω στο προιον. Πηρα ξανα στα ΕΛΤΑ και ειπα αυτο το πραγμα και μου ειπε τοτε δεν θα εχεις προβλημα και δεν θα σου ζητηθει αποδειξη να μην ανυσηχω. Το θεμα ειναι οτι ειναι στο τελωνειο απο την Τεταρτη. Ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο που αργει κ αν εχει τυχει σε κανεναν αυτο με την αποδειξη? Ευελπιστω σ'αυτο που ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο οτι αμα εχεις την αποδειξη πανω δεν ζητανε κινηση απλα σε χρεωνουν απλα μπορει να το κανει confirm καποιος? Ευχαριστω εκ των προτερω.
spartak1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Ιπτάμενο Πιρούνι είπε Καλησπερα τεκνα μου. Δυο λαθη εκανα στη ζωη μου σαν παιδι κ εγω. Το ενα ηταν να ανοιξω καλοκαιριο λογαριασμο της ΔΕΗ ενω επινα χυμο. Το δευτερο ηταν να αγορασω ενα PS4 Game να παιξω το καημενο απο το e-bay και συγκεκριμενα απο την Αγγλια. Το πακετο κοστιζει 83 ευρω και ηρθε τελικα αθηνα στις 26/1/2019. Εκ τοτε ειναι στο τελωνειο 6/2/2019, 12:45:00 ATHENS AIRMAIL CENTER ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS Πηρα τηλεφωνο ανησυχος κ εγω διαβαζοντας οτι ζητανε τραπεζικες αποδειξεις για καποια αντικειμενα κλπ (εκτος της χρεωσης που γινεται). Δυστηχως η αγορα εγινε απο τριτο ατομο πριν 3 εβδομαδες και δεν εχω επικοινωνια πια για να παει τραπεζα να εκτυπωσει την κινηση. Πηρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι χωρις φωτογραφια της κινησης (αν ζητηθει απο το τελωνειο) απλα δεν το παιρνω. Μετα πηρα παλι τηλεφωνο και μου ειπε οτι αμα η τιμη του προιοντος αναγραφεται πανω στο αντικειμενο τοτε δεν ζητανε αποδειξη αγορας. Εστειλα κ εγω το καημενο στον seller και ειπε οτι η τιμη ειναι εκτυπωμενη πανω στο προιον. Πηρα ξανα στα ΕΛΤΑ και ειπα αυτο το πραγμα και μου ειπε τοτε δεν θα εχεις προβλημα και δεν θα σου ζητηθει αποδειξη να μην ανυσηχω. Το θεμα ειναι οτι ειναι στο τελωνειο απο την Τεταρτη. Ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο που αργει κ αν εχει τυχει σε κανεναν αυτο με την αποδειξη? Ευελπιστω σ'αυτο που ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο οτι αμα εχεις την αποδειξη πανω δεν ζητανε κινηση απλα σε χρεωνουν απλα μπορει να το κανει confirm καποιος? Ευχαριστω εκ των προτερω. Aν στάλθηκε από Αγγλία δε θα πληρώσεις τελωνείο. Αν στάλθηκε από χώρα εκτός ΕΕ (π.χ. Κίνα) θα πληρώσεις. Επίσης τα δέματα από τρίτες χώρες (εκτός ΕΕ) καθυστερούν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, spartak1 είπε Aν στάλθηκε από Αγγλία δε θα πληρώσεις τελωνείο. Αν στάλθηκε από χώρα εκτός ΕΕ (π.χ. Κίνα) θα πληρώσεις. Επίσης τα δέματα από τρίτες χώρες (εκτός ΕΕ) καθυστερούν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή Λαθος δικο μου το δεμα ερχεται απο Philadelphia, Pennsylvania, United States Απλα ρωταω αν ισχυει αυτο που ειπε η κοπελα των ΕΛΤΑ οτι αμα αναγραφεται πανω η τιμη εκτυπωμενη τοτε δεν ζητανε αποδειξη-κινηση τραπεζης. Επισης λογικα περιμενω απο Δευτερα να δω καποια κινηση.. ειναι απο Τεταρτη (δλδ 4 εργασιμες μερες ηδη - χωρις Κυριακη).
spartak1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Ιπτάμενο Πιρούνι είπε Λαθος δικο μου το δεμα ερχεται απο Philadelphia, Pennsylvania, United States Απλα ρωταω αν ισχυει αυτο που ειπε η κοπελα των ΕΛΤΑ οτι αμα αναγραφεται πανω η τιμη εκτυπωμενη τοτε δεν ζητανε αποδειξη-κινηση τραπεζης. Επισης λογικα περιμενω απο Δευτερα να δω καποια κινηση.. ειναι απο Τεταρτη (δλδ 4 εργασιμες μερες ηδη - χωρις Κυριακη). Είναι νωρίς ακόμα. Εχει πολλα δέματα στο τελωνείο που περιμένουν. Αν πιστεψουν την τιμή στο δέμα δε θα σου ζητήσουν απόδειξη. Αν δεν την πιστέψουν θα σου ζητήσουν. Δε μπορεί κανείς να σου πει εκ των προτερων τι θα συμβεί από τα 2.
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Είναι νωρίς ακόμα. Εχει πολλα δέματα στο τελωνείο που περιμένουν. Αν πιστεψουν την τιμή στο δέμα δε θα σου ζητήσουν απόδειξη. Αν δεν την πιστέψουν θα σου ζητήσουν. Δε μπορεί κανείς να σου πει εκ των προτερων τι θα συμβεί από τα 2. Νταξει για ενα παιχνιδι PS4 83 ευρω πιστευω ειναι υπερβολικη κ ας μην εχουνε γνωση. Να πω να εγραφε 0.30 λεπτα οκ. Απλα η γκομενα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι ειναι οκ αφου γραφει τιμη αλλα κ παλι τεσπα. Οταν λες οτι ειναι νωρις? Δλδ ποσο καιρο θελει ειναι ηδη 4 μερες.
Turbani Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Θα περιμένεις ένα 10αρι μέρες.(Αν έχει καλό καιρό.)Καλωσήρθες στο Ελλαδιστάν.
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Turbani είπε Θα περιμένεις ένα 10αρι μέρες.(Αν έχει καλό καιρό.)Καλωσήρθες στο Ελλαδιστάν. Αχουτο τι γλυκο. Αμα παρω ενα φλογοβολο κ παω εκει κ πω να μ δωσουν το αντικειμενο μου θ γινει κατι γρηγορετα?. Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ. Ακυρο γιατι και το φλογοβολο αν το αγορασω θα περασει τελωνειο και θα περιμενω 30 μερες κ γιαυτο.
Billator Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αν ζητήσεις Invoice επίσημο της αγοράς σου που θα αναγράφει πάνω αναλυτικά διεύθυνση κόστος μεταφορικά δεν μπορούν να μην στο δεχτούν. Με αυτό κάνεις την δουλειάς σου. Φυσικά πρέπει γράφει το ΑΦΜ της επιχείρησης με το invoice number ώστε να είναι ισχύων τιμολόγιο δεν μπορούν να μην το δεχτούν ως αποδεικτικό διαφορετικά. Σου προτείνω να στείλεις αυτό το χαρτί διαφορετικά δύσκολα να στο περάσουν έτσι. Το "η τιμή είναι εκτυπωμένη στο κουτί" αυτό πλέον δεν είναι αποδεκτό πουθενά στην ευρωπαϊκή ένωση ως απόδειξη τιμής κάποιας αγοράς. Αν υπάρχει μέσα το invoice (που αποκλείεται να έβαλε γιατί δεν κόβουν αν δεν τους ζητήσεις) θα στο περάσουν φυσικά χωρίς πρόβλημα και απλά θα σου έρθει στα ΕΛΤΑ κατευθείαν η λυπητερή του τελωνείου χωρίς να κάνεις κάτι.
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Billator είπε Αν ζητήσεις Invoice επίσημο της αγοράς σου που θα αναγράφει πάνω αναλυτικά διεύθυνση κόστος μεταφορικά δεν μπορούν να μην στο δεχτούν. Με αυτό κάνεις την δουλειάς σου. Φυσικά πρέπει γράφει το ΑΦΜ της επιχείρησης με το invoice number ώστε να είναι ισχύων τιμολόγιο δεν μπορούν να μην το δεχτούν ως αποδεικτικό διαφορετικά. Σου προτείνω να στείλεις αυτό το χαρτί διαφορετικά δύσκολα να στο περάσουν έτσι. Το "η τιμή είναι εκτυπωμένη στο κουτί" αυτό πλέον δεν είναι αποδεκτό πουθενά στην ευρωπαϊκή ένωση ως απόδειξη τιμής κάποιας αγοράς. Αν υπάρχει μέσα το invoice (που αποκλείεται να έβαλε γιατί δεν κόβουν αν δεν τους ζητήσεις) θα στο περάσουν φυσικά χωρίς πρόβλημα και απλά θα σου έρθει στα ΕΛΤΑ κατευθείαν η λυπητερή του τελωνείου χωρίς να κάνεις κάτι. Ο πωλητης δεν ειναι επιχειρηση ειναι ιδιοτης. Τι να τον ρωτησω αν εβαλε επισημο χαρτι? Ειπε οτι η τιμη ειναι printed πανω στο αντικειμενο
stelios18120 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15αρια μέρες υπομονή τουλάχιστον. Ειμαστε άλλοι με 20++ βάλε μέρες αναμονή τα δέματα μας τελωνειο. Οπότε κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός 😋😋😁 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120
Billator Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ιπτάμενο Πιρούνι είπε Ο πωλητης δεν ειναι επιχειρηση ειναι ιδιοτης. Τι να τον ρωτησω αν εβαλε επισημο χαρτι? Ειπε οτι η τιμη ειναι printed πανω στο αντικειμενο Τότε άκρη δεν θα βρεις δυστυχώς, στο λέω για να είσαι έτοιμος. Χρειάζεσαι την κίνηση πληρωμής (εκτός κ αν είσαι τυχερός και στο περάσουν έτσι) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Billator
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, Billator είπε Τότε άκρη δεν θα βρεις δυστυχώς, στο λέω για να είσαι έτοιμος. Χρειάζεσαι την κίνηση πληρωμής (εκτός κ αν είσαι τυχερός και στο περάσουν έτσι) Αφου μου ειπε η κοπελα στα ελτα οτι αμα αναγραφεται πανω η τιμη δεν εχει θεμα, εσυ πως εβγαλες συμπερασμα οτι δεν θα βρω ακρη?
Billator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Ιπτάμενο Πιρούνι είπε Αφου μου ειπε η κοπελα στα ελτα οτι αμα αναγραφεται πανω η τιμη δεν εχει θεμα, εσυ πως εβγαλες συμπερασμα οτι δεν θα βρω ακρη? Γιατί πολλές φορές πάνω στα δέματα υπάρχει κολλημένο το ίδιο παραστατικό αγοράς για αυτό. Δεν μπορεί σε κάτι που σε όλους ζητάν απόδειξη πληρωμής σε εσένα επειδή πήρες τηλέφωνο και ρώτησες να αλλάξουν όλη την διαδικασία. Σε ότι μπαίνει τελωνείο γράφει πάνω τιμή και πάντα ζητάν και την κίνηση από την τράπεζα (εκτός την περίπτωση που ανάφερα πιο πριν). Δεν έχει νόημα να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καλοπροαίρετα τα γράφω, καλή τύχη. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Billator 1
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Billator είπε Γιατί πολλές φορές πάνω στα δέματα υπάρχει κολλημένο το ίδιο παραστατικό αγοράς για αυτό. Δεν μπορεί σε κάτι που σε όλους ζητάν απόδειξη πληρωμής σε εσένα επειδή πήρες τηλέφωνο και ρώτησες να αλλάξουν όλη την διαδικασία. Σε ότι μπαίνει τελωνείο γράφει πάνω τιμή και πάντα ζητάν και την κίνηση από την τράπεζα (εκτός την περίπτωση που ανάφερα πιο πριν). Δεν έχει νόημα να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καλοπροαίρετα τα γράφω, καλή τύχη. Ευχομαι να σε πη***ξει μια 18χρονη τοσο πολυ σε μισω.
Ιπτάμενο Πιρούνι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2019 στις 12:00 ΠΜ, Billator είπε Γιατί πολλές φορές πάνω στα δέματα υπάρχει κολλημένο το ίδιο παραστατικό αγοράς για αυτό. Δεν μπορεί σε κάτι που σε όλους ζητάν απόδειξη πληρωμής σε εσένα επειδή πήρες τηλέφωνο και ρώτησες να αλλάξουν όλη την διαδικασία. Σε ότι μπαίνει τελωνείο γράφει πάνω τιμή και πάντα ζητάν και την κίνηση από την τράπεζα (εκτός την περίπτωση που ανάφερα πιο πριν). Δεν έχει νόημα να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καλοπροαίρετα τα γράφω, καλή τύχη. ΠΑΡΤΑ Π***Σ ❤️ περασε απο τελωνειο χωρις να ζητησουν τιποτα. Απλα εγινε χρεωση. Παιρνω ελτα να μαθω τι χρεωθηκα. 12/2/2019, 13:05:45 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) DISPATCH CLOSED (--> ATHENS PARCEL CENTER) 32 ευρω χρεωση και θα το παρω σε 1-2 μερες. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. Οποιος θελει να ερθει σπιτι μου να δουμε ταινια ελευθερος. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Ιπτάμενο Πιρούνι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα