tobindax Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αλλά οι ταχυδρομικές που τους χρεώνουν εξαναγκαστικά περίπου 2 ευρώ μόνο και μόνο επειδή έκαναν την βαρέα εργασία να δεχτούν χρήματα. Άλλο ένα καρτέλ (μετά τα κινητά) στην Ελλάδα που καταστρέφει την οικονομία και αν είχαμε σοβαρό κράτος θα είχε διαλυθεί η κοροϊδία. ΥΓ. Αν κάποιος "έξυπνος οικονομολόγος" επιστρέψει με το "και ποιος θα τα πληρώσει;" είναι άκυρο διότι όταν μια επιχείρηση κρατάει χρήμα για λογαριασμό σου (οι ταχυδρομικές στην προκείμενη περίπτωση) έστω και για λίγο είναι μεγάλο επενδυτικό όφελος σε αυτές. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από tobindax 1
Hapatingo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Αδερφέ εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω μεταφορικά σε αποστολές εντός Ελλάδας. Απορώ πολλές φορές εάν τα καταστήματα έχουν συνεργασίες/ εταιρικά συμβόλαια με τις ταχυμεταφορές ή τα στέλνουν μεμονωμένα. Είναι τραγικό να αγοράζεις απο Κίνα μέχρι και καναπέδες που λέει ο λόγος και να σου έρχονται δωρεάν και στην Ελλάδα αγοράζεις ακουστικά των 5 ευρώ και τα 3 είναι μεταφορικά. Τώρα όσων αφορά την αντικαταβολή, νομίζω οτι και αυτό είναι παλιό μοντέλο επιχειρηματικότητας. Πιο πολύ υπάρχει γιατί ο Έλληνας ακόμα δεν εμπιστεύεται τις online αγορές. 1
tobindax Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αδερφέ εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω μεταφορικά σε αποστολές εντός Ελλάδας. Απορώ πολλές φορές εάν τα καταστήματα έχουν συνεργασίες/ εταιρικά συμβόλαια με τις ταχυμεταφορές ή τα στέλνουν μεμονωμένα. Είναι τραγικό να αγοράζεις απο Κίνα μέχρι και καναπέδες που λέει ο λόγος και να σου έρχονται δωρεάν και στην Ελλάδα αγοράζεις ακουστικά των 5 ευρώ και τα 3 είναι μεταφορικά. Μια μέση λύση την καταλαβαίνω, π.χ. μέχρι 1-1,20 για πολύ μικρά πράγματα, άντε 2-2,50 αν είναι μέχρι και 5 κιλά. Είναι προφανές ότι κάποια μαγαζιά βγάζουν και κέρδος από την αποστολή όταν χρεώνουν 3,50-4,00+ όταν άλλοι χρεώνουν λιγότερο, το οποίο είναι ανοησία διότι δεν πρόκειται να είναι μακροπρόθεσμα επικερδές το να χάνεις πελάτες (ακόμα και αν η ανοησία είναι από την πλευρά των ταχυδρομικών, αφού και αυτές χάνουν έμμεσα πελάτες). Αναφορά σε κείμενο Τώρα όσων αφορά την αντικαταβολή, νομίζω οτι και αυτό είναι παλιό μοντέλο επιχειρηματικότητας. Πιο πολύ υπάρχει γιατί ο Έλληνας ακόμα δεν εμπιστεύεται τις online αγορές. Δε νομίζω. Μου είπαν ρητά από μεγάλο κατάστημα με εμπειρία στις ταχυδρομικές ότι ευχαρίστως στέλνουν 0 χρέωση αντικαταβολής αλλά τους επιβάλει η ταχυδρομική 1,75 ευρώ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από tobindax
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tobindax είπε Αλλά οι ταχυδρομικές που τους χρεώνουν εξαναγκαστικά περίπου 2 ευρώ μόνο και μόνο επειδή έκαναν την βαρέα εργασία να δεχτούν χρήματα. Άλλο ένα καρτέλ (μετά τα κινητά) στην Ελλάδα που καταστρέφει την οικονομία και αν είχαμε σοβαρό κράτος θα είχε διαλυθεί η κοροϊδία. ΥΓ. Αν κάποιος "έξυπνος οικονομολόγος" επιστρέψει με το "και ποιος θα τα πληρώσει;" είναι άκυρο διότι όταν μια επιχείρηση κρατάει χρήμα για λογαριασμό σου (οι ταχυδρομικές στην προκείμενη περίπτωση) έστω και για λίγο είναι μεγάλο επενδυτικό όφελος σε αυτές. δεν ειναι ετσι φιλε μου,υπαρχει α) ρισκο απο την στιγμη που παραλαμβανει ο μεταφορεας οτι και να γινει πρεπει να τα δωσει στην επιχειρηση,β)τα καταθετουν στον λογαριασμο σου καθε μηνα ,χρονος και κοπος και σου στελνουν καρτελα με τις αντικαταβολες και ολα αυτα τα θελεις τσαμπα?νταξ μαλλον δεν εχεις επιχειρηση 2
Parasomnia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) λαθος Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Parasomnia λαθς
asmilon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω την εντυπωση πως το κοστος αντικαταβολης παει σαν ενα ειδος ασφαλιστικης καλυψης για τις μεταφορικες. Δεν εχει πολυ πλακα να παραδωσουν ενα κινητο 600€ και στο επομενο στενο να πλακωσει καποιος στο ξυλο τον ντελιβερα και να του παρει τα χρηματα. Οπως ειναι παλιας νοοτροπιας το κοστος αντικαταβολης το ιδιο ειναι και το να μην πληρωνεις με πιστωτικη καρτα ή Paypal. Εφοσον προτιμας τον παλιο τροπο για οποιοδηποτε λογο, πρεπει να δεχθεις και την αντιστοιχη χρεωση... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από asmilon
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tobindax είπε Αλλά οι ταχυδρομικές που τους χρεώνουν εξαναγκαστικά περίπου 2 ευρώ μόνο και μόνο επειδή έκαναν την βαρέα εργασία να δεχτούν χρήματα. Άλλο ένα καρτέλ (μετά τα κινητά) στην Ελλάδα που καταστρέφει την οικονομία και αν είχαμε σοβαρό κράτος θα είχε διαλυθεί η κοροϊδία. ΥΓ. Αν κάποιος "έξυπνος οικονομολόγος" επιστρέψει με το "και ποιος θα τα πληρώσει;" είναι άκυρο διότι όταν μια επιχείρηση κρατάει χρήμα για λογαριασμό σου (οι ταχυδρομικές στην προκείμενη περίπτωση) έστω και για λίγο είναι μεγάλο επενδυτικό όφελος σε αυτές. περιμενε. αλλη χαρτουρα εχει το απλο δεμα που πας χτυπας και το δινεις, αλλη το συστημενο που φαινεται στο συστημα ολες οι κινησεις του, και αλλη η αντικαταβολη που χρηματα αλλαζουν χερια και υπαρχουν οι αναλογες αποδειξεις. δε ξερω να σου πω αμα τα χρεωνουν δικαια ή οχι, αλλα νομιζω καταλαβαινεις οτι τα παραπανω αντικειμενα θα εχουν διαφορα στη χρεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα