Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

Θα μου κλάσει μάντρες.Δεν έχω τίποτα στ όνομα μου.Αυτοι με παρακαλάνε να δώσω ένα ποσό αλλά τό πιστολιασμα θα συνεχίσει μέχρι τελικής πτώσεως.

Το ότι θα αναγκάζεσαι μια ζωή να μην έχεις τίποτα στο όνομα σου και δεν θα σου ξαναδανεισει κανείς δεν το λες και κλασιμο μάντρας πάντως.

• Like 3
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, opcorsa είπε

καλο τειρεσια τυπε..

εκει ακριβως το πηγαινα...

(αλλα που μυαλο)

Αδιαφορώ για Τειρεσία.Δεν πρόκειται να πάρω δάνειο.

1 λεπτό πριν, andrapos είπε

Το ότι θα αναγκάζεσαι μια ζωή να μην έχεις τίποτα στο όνομα σου και δεν θα σου ξαναδανεισει κανείς δεν το λες και κλασιμο μάντρας πάντως.

Κρίμα που μπορώ να τα βάλω στ όνομα της γυναίκας μου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

κι ομως μια χαρα πηρες

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαααχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχααχαχαχα

αχαχαχαχαχχαχαχαχ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

κι ομως μια χαρα πηρες

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαααχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχααχαχαχα

αχαχαχαχαχχαχαχαχ

Υπεραναληψη ήταν.Πιστολιασμα λέμε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

Πήζεις;

εγω μυστη μου καθολου.. μονο cash και πολυ μαυρο χρημα

και στην τραπεζα εχω και κατι ψηλα/χοντρα ακομα..

εσυ πες μας.. εχεις δηλωσει λογαριασμο ακατασχετο? ή χρωστας και σε εφοριες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

εγω μυστη μου καθολου.. μονο cash και πολυ μαυρο χρημα

και στην τραπεζα εχω και κατι ψηλα/χοντρα ακομα..

εσυ πες μας.. εχεις δηλωσει λογαριασμο ακατασχετο? ή χρωστας και σε εφοριες

Άλλο εφορία.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

Καλά εσύ μας λες ότι έχεις δάνειο 3000 σε ρύθμιση και μετά λες ότι ήταν υπεραναληψη.Και ότι δεν σε νοιάζει να έχεις κάτι στο όνομα σου γιατί τα φορτώνεις όλα στη γυναικα.Ή είσαι πιτσιρικάς που δεν έχεις καν πάρε δώσε με τράπεζες και τρολαρεις ή δεν έχεις ιδέα πόσο επικυνδινο είναι να έχεις πράγματα που θεωρείς δικά σου σε όνομα αλλού(ακόμα και της γυναίκας σου).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andrapos είπε

Καλά εσύ μας λες ότι έχεις δάνειο 3000 σε ρύθμιση και μετά λες ότι ήταν υπεραναληψη.Και ότι δεν σε νοιάζει να έχεις κάτι στο όνομα σου γιατί τα φορτώνεις όλα στη γυναικα.Ή είσαι πιτσιρικάς που δεν έχεις καν πάρε δώσε με τράπεζες και τρολαρεις ή δεν έχεις ιδέα πόσο επικυνδινο είναι να έχεις πράγματα που θεωρείς δικά σου σε όνομα αλλού(ακόμα και της γυναίκας σου).

Ρυθμισμένο δάνειο από υπεραναληψη που ποτέ δεν θα πληρώσω.

Δεν καταλαβαίνεις γιατί αυτό στα τρώνε οι τράπεζες.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Agis2000 είπε

Ρυθμισμένο δάνειο από υπεραναληψη που ποτέ δεν θα πληρώσω.

Δεν καταλαβαίνεις γιατί αυτό στα τρώνε οι τράπεζες.

Κοίτα εμένα οι τράπεζες δεν μου τα τρώνε γιατί δεν παίρνω δάνεια.Μια φορά είχα πάρει μικρός για ένα παπάκι το οποίο το εξοφλησα κανονικά και πλήρωσα ελάχιστους τόκους.Την πιστωτική μου τη χρησιμοποιώ μόνο για άτοκες δόσεις και για το 3% επιστροφή που δίνει σε κάθε αγορά.Ειμαι της άποψης ότι αν πάρεις κάτι με επιτόκιο 10+% και δεν είναι επένδυση που θα σου αποφέρει λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις κερδισμένος είτε πληρώσεις στην ώρα σου είτε όχι απλά στη δεύτερη περίπτωση θα χάσεις περισσότερα.Απλά κάποιοι το καταλαβαίνουν με τον άσχημο τρόπο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agis2000 είπε

Plot twist : Τον κερατωνει η γυναίκα του με τραπεζικό, τον παρατάει και φεύγει με τον τραπεζικό.

Και μένει ο τύπος μόνο με τα χρωστούμενα στην τράπεζα!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mike_Ax. είπε

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Όπως γράφει και τίτλος, λόγο υπέρβασης του ορίου και μη σωστής πληρωμής των μηναίων λογαριασμών της πιστωτικής μου κάρτας, εδώ και κάποιους μήνες.

Με πήραν τηλ από εισπρακτική και μου πρότειναν να μετατραπεί η κάρτα μου σε δάνειο, όπου θα δίνω ένα συγκεκριμένο πόσο (50,00 ευρώ) κάθε μήνα, για όσα χρόνια χρειαστεί.

Αξίζει να χρεωθώ ένα τέτοιο δάνειο ή να την αφήσω ως έχει και να βάζω 50+ κάθε μήνα;

Τύπε δεν ξέρω αν αξίζει, δεν είχα την δυστυχία να είμαι στη θέση σου. Αλλά ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ, εύχομαι να σου πάρουν και τα σώβρακα και ότι άλλο μπορούν. Ελπίζω μόνο να μην έχεις παιδιά και υποστούν τη βλακεία σου και είναι χρεωμένα για τα επόμενα χρόνια. Για τα υπόλοιπα που διάβαζα περί πιστολιάσματος δεν ξέρω τι να σας πω, μου έρχονται διάφορα ωραία αλλά είναι off topic...Το τελευταίο πάντως που φεύγει με τον τραπεζικό είναι καλό revenge

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...