alex21san Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Σιγά ρε τραπεζίτες όλοι εδώ μέσα. Υποτιμήθηκαν οι μετοχές σας και ψάχνετε φταίχτες για τη χασούρα; Έδωσαν λεφτά που δεν μπορούν να πάρουν πίσω; Μισή ντροπή δική τους, μισή ντροπή του δανειολήπτη. Επιχειρήσεις είναι, όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν δεν υπήρχε ρίσκο, γιατί να υπήρχε επιτόκιο; Οι τράπεζες όσα έχουν δώσει τα χουν εισπράξει και με το παραπάνω. Άλλο αν οι τραπεζίτες τα κέρδη τα χουν σε ελβετίες και παναμάδες και τις ζημιές τους θα τις πληρώνουμε πάλι εμείς. 3
cumulus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Μην πληρώνετε τις οφειλές σας,θα ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ μου είπε ένας φίλος μου απ' το χωριο που δεν τον ξέρετε. Σε παρακαλώ πμ το ονομα του φίλου σου. 8 ώρες πριν, Agis2000 είπε Αδιαφορώ για Τειρεσία.Δεν πρόκειται να πάρω δάνειο. Κρίμα που μπορώ να τα βάλω στ όνομα της γυναίκας μου. Σκέψου όμως να θέλει κάποια στιγμή να θέλει διαζυγιο η γυναίκα σου.Τη μαμησες θα σε κρατάει από τα ..... 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις