kwstakisgeorge Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Πρόσφατα παρήγγειλα παπούτσια από το facebook από το branded shoes.Μου έφαγαν 60 ευρώ μου έστειλαν τα παπούτσια λάθος νούμερο άλλα παπούτσια χωρίς κορδόνια τελείως απάτη.Πρωτη φορά την πατάω έτσι.Μεσω acs κιόλας.Εχω παραγγείλει πολλές φορές από το ίντερνετ μπορώ να κάνω κάτι για να πάρω τα λεφτά μου πίσω;
molot12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Με ποιό τρόπο πλήρωσες; Σου έδωσαν απόδειξη; Εχεις screenshot ή email της παραγγελίας;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τους μιλησες πρωτα απο ολα μηπως εχει γινει οντως λαθος και δεν το ξερουν οι ανθρωποι?
bilios40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 το facebook δεν ειναι για παπουτσια ουτε για υπολογιστες η κατι αλλο ... ειναι για selfie που ανεβαζουν οι κομπλεξικες και η καβαλημενες 3
Lakou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, bilios40 είπε το facebook δεν ειναι για παπουτσια ουτε για υπολογιστες η κατι αλλο ... ειναι για selfie που ανεβαζουν οι κομπλεξικες και η καβαλημενες Δεν μπορώ παρά μόνο να συμφωνήσω. οπως έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μην τσιμπάτε με τα fbμαγαζια 1
bilios40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lakou είπε Δεν μπορώ παρά μόνο να συμφωνήσω. οπως έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μην τσιμπάτε με τα fbμαγαζια εχω στραβωσει που συμφωνεις αλλα εμ'παση περιπτωση και μου το τονιζεις κιολας... την αλλη φορα θα γραψω κατι που θα διαφωνειτε ... δεν γουσταρω να συμφωνουν μαζι μου.... πες σαν ανθρωπος ενα ....''καλα οτι ναναι... εσυ ολα τα ξερεις ... δεν ειναι ολοι το ιδιο <τα facebookοκαταστηματα> ..και αλλα τετοια...
arianosfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παντως φαινοταν οτι ειναι απατη. Δωρεαν αποστολη, μαγαζι χωρις διεύθυνση, χωρις τηλεφωνο και 69 ευρο τα δυο ζευγαρια airmax. Τι αλλο να σ πει στειλε μας δωρο τα 60 ευρο να τα πιουμε τσιπουρα?
Salvation81 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Αν εχεις μπανανες σπιτι σου να τις κρυψεις.
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kwstakisgeorge είπε Πρόσφατα παρήγγειλα παπούτσια από το facebook από το branded shoes.Μου έφαγαν 60 ευρώ μου έστειλαν τα παπούτσια λάθος νούμερο άλλα παπούτσια χωρίς κορδόνια τελείως απάτη.Πρωτη φορά την πατάω έτσι.Μεσω acs κιόλας.Εχω παραγγείλει πολλές φορές από το ίντερνετ μπορώ να κάνω κάτι για να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Πάθημα - μαθημα και την επομενη φορά λιγο googling πριν βάλεις παραγγελια, ποσο μαλλον πριν δώσεις χρήμα. Πρακτικά ξέχνα τα 60 ευρω και προχώρα παραπερα,εκτος αν θες για την ευταξία να πάρεις πίσω τα 60, οπου θα πρεπει να δωσεις αρκετά παραπάνω σε μηνύσεις, δικηγόρους, μπράβους, κλπ Αν τωρα θες να βοηθήσεις στην προστασία αλλων kwstakisgeorge κάνε καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάνε report στο facebook τη σελιδα/group
user2163 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, kwstakisgeorge είπε Πρόσφατα παρήγγειλα παπούτσια από το facebook από το branded shoes.Μου έφαγαν 60 ευρώ μου έστειλαν τα παπούτσια λάθος νούμερο άλλα παπούτσια χωρίς κορδόνια τελείως απάτη.Πρωτη φορά την πατάω έτσι.Μεσω acs κιόλας.Εχω παραγγείλει πολλές φορές από το ίντερνετ μπορώ να κάνω κάτι για να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Πως πλήρωσες φίλε μου;
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, user2163 είπε Πως πλήρωσες φίλε μου; Σε τετοιες περιπτωσεις ειναι αντικαταβολη στην courier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα