*Kopanos* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, vairass είπε Πώς γίνεται το εικονικό; Την χωρίζεις κανονικά και μετά συνεχίζεις να μένεις μαζί της μέχρι να την βαρεθείς.
dtzgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Psaris είπε η σωστή κίνηση είναι να ρωτήσεις πρώτα τον λογιστή και μετα εναν δικηγόρο αμα σε συμφέρει.... ... και μετά να τους πληρώσεις πολλαπλάσια από τα λίγα ευρώ που θα κερδίσεις (ΑΝ κερδίσεις) από το "μαγείρεμα" που θα κάνεις. Η ουσία είναι: τα επιδόματα είναι για αυτούς που τα χρειάζονται και πληρούν τα κριτήρια. Αν κάποιος δεν τα πληρεί, μπορεί ενδεχομένως να τα "μαγειρέψει", αλλά τότε είναι αυτομάτως ανοιχτός στους σχετικούς ελέγχους/καρφωτές/ρουφιανιές κλπ. Σε όποιον, παρόλα αυτά αρέσει το μαγείρεμα, μαγκιά του, αλλά να μην κλαίγεται μετά όταν τον πιάσουν (γιατί όλα εδώ πληρώνονται)...
dimitrk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς να πάρεις τα επιδόματα γιατί αυτά βγαίνουν σε όλο το νοικοκυριό.Οπότε αφού στις δηλώσεις φαίνεται ότι μένετε μαζί πάλι τα εισοδήματα σας θα προστεθούν. 1
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dtzgr είπε ... και μετά να τους πληρώσεις πολλαπλάσια από τα λίγα ευρώ που θα κερδίσεις (ΑΝ κερδίσεις) από το "μαγείρεμα" που θα κάνεις. Η ουσία είναι: τα επιδόματα είναι για αυτούς που τα χρειάζονται και πληρούν τα κριτήρια. Αν κάποιος δεν τα πληρεί, μπορεί ενδεχομένως να τα "μαγειρέψει", αλλά τότε είναι αυτομάτως ανοιχτός στους σχετικούς ελέγχους/καρφωτές/ρουφιανιές κλπ. Σε όποιον, παρόλα αυτά αρέσει το μαγείρεμα, μαγκιά του, αλλά να μην κλαίγεται μετά όταν τον πιάσουν (γιατί όλα εδώ πληρώνονται)... Φίλε για 400 ευρώ θα χάσω το επίδομα... Δεν μπορούν να ζήσουν με 17900 4 άτομα ούτε σε όνειρο... Ειδικά με ενοίκιο.
chill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, vairass είπε Φίλε για 400 ευρώ θα χάσω το επίδομα... Δεν μπορούν να ζήσουν με 17900 4 άτομα ούτε σε όνειρο... Ειδικά με ενοίκιο. Χτίσε σπίτι ή βρες κάποιο σπίτι που να αρμόζει στα οικονομικά σου ή μην κάνεις 2ο παιδί αν δεν μπορείς να το συντηρήσεις. Απλά τα πράγματα. Από τα επιδόματα περιμένεις να ζήσεις; 1
red7genius Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Χωρίς να είμαι λογιστής: Αν χωρίσεις φορολογικά, ο ένας θα δηλώσει ότι νοικιάζει σπίτι (εφόσον δεν υπάρχει ιδιόκτητο). Ο άλλος θα πρέπει να δηλώσει πως φιλοξενείται από τον πρώτο, κάτι που συνιστά "νοικοκυριό". Επομένως τα επιδόματα, όπως και το Κοινωνικό Μέρισμα, αφού δίνονται σε επίπεδο νοικοκυριού, θα συμψηφίσουν τα εισοδήματα όσων είναι μέλη του. Δεν είμαι σίγουρος για αυτά που λέω, κάνω χρήση κοινής λογικής. 1
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, chill είπε Χτίσε σπίτι ή βρες κάποιο σπίτι που να αρμόζει στα οικονομικά σου ή μην κάνεις 2ο παιδί αν δεν μπορείς να το συντηρήσεις. Απλά τα πράγματα. Από τα επιδόματα περιμένεις να ζήσεις; Σωστός αλλα αφού ήρθε να το πετάξουμε; δεν θα ζήσω με τα επιδόματα δουλεύω Ξυπνα. 5 λεπτά πριν, red7genius είπε Χωρίς να είμαι λογιστής: Αν χωρίσεις φορολογικά, ο ένας θα δηλώσει ότι νοικιάζει σπίτι (εφόσον δεν υπάρχει ιδιόκτητο). Ο άλλος θα πρέπει να δηλώσει πως φιλοξενείται από τον πρώτο, κάτι που συνιστά "νοικοκυριό". Επομένως τα επιδόματα, όπως και το Κοινωνικό Μέρισμα, αφού δίνονται σε επίπεδο νοικοκυριού, θα συμψηφίσουν τα εισοδήματα όσων είναι μέλη του. Δεν είμαι σίγουρος για αυτά που λέω, κάνω χρήση κοινής λογικής. Τα αλλάζουν συνέχεια μωρέ... Μιλάμε για παπατζηδες ανεξαρτήτου κόμματος.
dtzgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Φίλε για 400 ευρώ θα χάσω το επίδομα... Δεν μπορούν να ζήσουν με 17900 4 άτομα ούτε σε όνειρο... Ειδικά με ενοίκιο. Δεν λέει κάτι αυτό, κι εγώ έχασα το επίδομα τέκνων για 50 ευρώ.
ManFromEarth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vairass είπε Σωστός αλλα αφού ήρθε να το πετάξουμε; δεν θα ζήσω με τα επιδόματα δουλεύω Ξυπνα. Καλα σου λεει ο @chill μην ζεις πανω απο τις δυνατότητες σου. Δες εδω για τη λυση στο προβλημα σου: https://en.wikipedia.org/wiki/Baby_hatch Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από ManFromEarth
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Καλα σου λεει ο @chill μην ζεις πανω απο τις δυνατότητες σου. Δες εδω για τη λυση στο προβλημα σου: https://en.wikipedia.org/wiki/Baby_hatch Δεν είπα ότι δνε λέει καλά, αλλά να είμαστε σοβαροί... Δεν ψάχνω σπίτι λουξ ένα απλό σπίτι πάει 350. 22 λεπτά πριν, dtzgr είπε Δεν λέει κάτι αυτό, κι εγώ έχασα το επίδομα τέκνων για 50 ευρώ. Ε πως δεν λέει; λέει ότι τα κάνουν επίτηδες.. Για 50 ευρώ που το έχασες εισαι πλούσιος; Πες μου....
ManFromEarth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Δεν είπα ότι δνε λέει καλά, αλλά να είμαστε σοβαροί... Δεν ψάχνω σπίτι λουξ ένα απλό σπίτι πάει 350. ημουν σαρκαστικος ανθρωπε μου, δεν θα προτεινα στα σοβαρα να δωσεις το παιδι σου για υιοθεσια! 1
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε ημουν σαρκαστικος ανθρωπε μου, δεν θα προτεινα στα σοβαρα να δωσεις το παιδι σου για υιοθεσια! Εννοείται.. Δεν το εδωσα καν σημασία αυτό μην ανησυχείς... Δεν παίζει κάτι τέτοιο, μόνο αν πεθάνω οκ. Η υιοθεσία κάποιες φορές είναι καλή, εφόσον οι γονείς όμως την παλεύουν δεν το βλέπω ως λύση.
dtzgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Δεν είπα ότι δνε λέει καλά, αλλά να είμαστε σοβαροί... Δεν ψάχνω σπίτι λουξ ένα απλό σπίτι πάει 350. Ε πως δεν λέει; λέει ότι τα κάνουν επίτηδες.. Για 50 ευρώ που το έχασες εισαι πλούσιος; Πες μου.... Δεν είμαι. Spoiler Όμως, αντί να κοιτάξω να μαγειρέψω (μια, δύο, πόσες άραγε; και όσο περισσότερες, τόσο περισσότερο ανοίγεσαι σε έλεγχο, καρφωτή, ρουφιανιά κλπ), ξανασκεφτομαι τα κριτήρια με τα οποία τοποθετώ τους άχρηστους στις θέσεις που κανονιζουν τη ζωή μου και πιο σημαντικό των παιδιών μου. Είναι σαφές ότι δουλειά οι αεργοι και άχρηστοι δεν πρόκειται να κάνουν, όσο ωραία και αν τα λένε. Έχουν επανειλημμένα δείξει ότι όσο πιο κοντά μου ισχυρίζονται ότι είναι, τόσο περισσότερο δεν δίνουν δεκάρα στην πράξη. Σε θέσεις εξουσίας χρειάζονται τεχνοκράτες, όχι μαυρογιαλούροι.
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, dtzgr είπε Δεν είμαι. Απόκρυψη περιεχομένων Όμως, αντί να κοιτάξω να μαγειρέψω (μια, δύο, πόσες άραγε; και όσο περισσότερες, τόσο περισσότερο ανοίγεσαι σε έλεγχο, καρφωτή, ρουφιανιά κλπ), ξανασκεφτομαι τα κριτήρια με τα οποία τοποθετώ τους άχρηστους στις θέσεις που κανονιζουν τη ζωή μου και πιο σημαντικό των παιδιών μου. Είναι σαφές ότι δουλειά οι αεργοι και άχρηστοι δεν πρόκειται να κάνουν, όσο ωραία και αν τα λένε. Έχουν επανειλημμένα δείξει ότι όσο πιο κοντά μου ισχυρίζονται ότι είναι, τόσο περισσότερο δεν δίνουν δεκάρα στην πράξη. Σε θέσεις εξουσίας χρειάζονται τεχνοκράτες, όχι μαυρογιαλούροι. Αυτά θα τα σκεφτούμε στις επόμενες εκλογές... Όμως πρόσεξε... Τα ίδια θα κάνουν και οι επόμενοι οπότε γυρνάμε πίσω στα ίδια. Το μέλλον των παιδιών μας είναι μακριά από την Ελλάδα να το θυμάσαι.. Εμείς απλά την πατήσαμε.
dtzgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, vairass είπε Όμως πρόσεξε... Τα ίδια θα κάνουν και οι επόμενοι οπότε γυρνάμε πίσω στα ίδια. Πιθανώς. Spoiler Πάντως αυτή την ξεφτίλα όλα τα επιδόματα και παροχές για τους μαυρο-εισοδηματιες και οι άλλοι να χάνουν την παροχή για 50 ευρώ δεν την έχουμε ξαναζήσει. Συμφερει πλέον να είσαι άνεργος και μαύρος. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί εδώ και δεκαετίες. Η λογική λέει αν έχεις δουλειά είσαι καλύτερα από αν δεν έχεις. Εδώ ισχύει το ανάποδο. Γι'αυτό το κίνητρο για φιδιασμα και ρεμούλα είναι μεγάλο. Υπό αυτές τις συνθήκες δες πού πάμε σαν χώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα