PillShovel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να κόψω αντιδράσεις. Εάν κάποιος πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε θέση που χωράνε δυο αυτοκίνητα και ενα smart με τέτοιον τρόπο που να καταλαμβάνει και τις 2μιση θεσεις, και επιπρόσθετα στην ευγενική παράκληση μου να το παρκάρει καλύτερα για να χωρέσει και κάποιος άλλος απαντούσε ότι δεν γίνεται γιατί είναι καινούριο και δεν θέλει να του το χτυπήσουν, και αν εχω αντίρρηση να του κάνω μύνηση, ε λοιπόν σε αυτό το δίποδο πώς θα αντιδρούσατε? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από PillShovel 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στους δρομους καθημερινα συμβαινουν χιλιαδες πραγματα που δεν αρεσουν σε μενα, σε σενα, στον αλλο, σιγα μην ασχοληθώ με κατι τετοια 3
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τα ζώα είναι ζώα με όποιο τρόπο και να του φερθείς.Παρτάκηδες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα Πρότασή μου μη μπλέκεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει και αλλού και σύντομα θα το δεις χαραγμένο από κάποιο άλλο χειρότερο από αυτόν. 5
PillShovel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δεν του εκανα κατι ουτε σκοπευω να κάνω, το ζωο ανθρωπος δεν γινεται. Απλά ρωτάω και κουβέντα να γίνεται. Οτι θύμωσα, θύμωσα πάντως. 1
andrapos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Κοίτα η αλήθεια είναι ότι(αν είναι τα πράγματα όπως τα λες και δεν υπερβάλεις)έχεις δίκιο ότι ο τύπος δημιουργεί πρόβλημα αλλά αν είσαι λιγότερο ζώο απ' αυτόν δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για αυτό.Δηλαδη σε αυτούς που περνάνε κόκκινο μπροστά σου τι πρέπει να κάνεις;Δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλός ή κακός.
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Το κάνουν πολλοί αυτό. Από την άλλη υπάρχουν και οι αυτοί που ενώ χωράει ενάμιση αυτοκίνητο προσπαθούν σπρώχνοντας να βάλουν 2 οπότε ωθούν τους πρώτους να το κάνουν για να γλιτώσουν 2
sphinxgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα. Καλύτερα μην ασχολείσαι. Αν αφήσεις χώρο, θα έρθει κάποιος και θα σε χτυπήσει γιατί θεωρεί ότι το αμάξι του χωράει όπως και να έχει. Αν δεν αφήσεις χώρο θα στο γρατσουνισουν, τσακωθούν κλπ κλπ. *πάντως μην ανησυχείτε. Οτι και πρόβλημα να έχετε, όπως και να έχετε παρκάρει, θα έρθουμε εμείς που έχουμε smart και δεν θα αφήσουμε κανένα κενό αν εκμετάλλευτο!!! 1
vision Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Βρωμιάρης ακούγεται. Καλά τι αμάξι είναι που πιάνει 2μιση θέσεις; Limo; Μπορείς να ρίξεις ένα χαμοσταυρίδι και να φύγεις. Αν είναι βράδι, ξεφουσκωμα λάστιχα να δούμε με τι θα φυσάει μετά. Τώρα μου θυμίζεις μερικούς σε πάρκινγκ τύπου Mall πάνε και κολλάνε το κάρο τους δίπλα στη θέση οδηγού του άλλου, άντε να μπεις μετά. Έχουν αποκτήσει σφραγίδες όλοι αυτοί να θυμούνται...
flienky Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Θα του ευχόμουν "Καλορίζικο". Γραμμένο με κλειδί πάνω στο αμάξι. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, flienky είπε Θα του ευχόμουν "Καλορίζικο". Γραμμένο με κλειδί πάνω στο αμάξι. και να σπασει το τζαμι να αφησει ταληρακι για το καλο
gia_nnis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, PillShovel είπε Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να κόψω αντιδράσεις. Εάν κάποιος πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε θέση που χωράνε δυο αυτοκίνητα και ενα smart με τέτοιον τρόπο που να καταλαμβάνει και τις 2μιση θεσεις, και επιπρόσθετα στην ευγενική παράκληση μου να το παρκάρει καλύτερα για να χωρέσει και κάποιος άλλος απαντούσε ότι δεν γίνεται γιατί είναι καινούριο και δεν θέλει να του το χτυπήσουν, και αν εχω αντίρρηση να του κάνω μύνηση, ε λοιπόν σε αυτό το δίποδο πώς θα αντιδρούσατε? Απλα βρισκουν και τα κανουν.. Θελω να πω οτι αν το ελεγε κανενας ντουλαπας.. σιγουρα θα υπηρχε αλλη αντιμετωπιση.. Παντως το καλο θα ηταν να ειχες κανενα χαρχαλο και να προσπαθουσες να παρκαρεις.. Να δεις στο τελος που θα το τραβαγε...!!!
Klausx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Λες και υπάρχει περίπτωση αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο σε δημόσιο δρόμο να γλιτώσει γρατζουνιες κτλ.... Εδώ μέσα στο αμάξι είσαι και πάνε να παρκαρουνε-ξεπαρκαρουνε και σε ακουμπάνε... Οι χειρότεροι από αυτόν που αναφέρεις είναι οι μηχανές που τις παρκάρουνε λες και είναι νταλίκα και πιάνουνε μια ολόκληρη θέση.... 1
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, adi32 είπε Το κάνουν πολλοί αυτό. Από την άλλη υπάρχουν και οι αυτοί που ενώ χωράει ενάμιση αυτοκίνητο προσπαθούν σπρώχνοντας να βάλουν 2 οπότε ωθούν τους πρώτους να το κάνουν για να γλιτώσουν Μεγάλη αλήθεια. Έχω βρίςτει δεκάδες φορές με μαλακες κάτω από το σπίτι μου που μου τσούγκρισαν το αυτοκίνητο με την ελπίδα να χωρέσουν. Ένα μαλακα 55αρη μάλιστα τον έβρεξα και με το λάστιχο (εν μέρει καταλαθος εν μερει όχι) γιατί τύχαινε και έπλενα το μπαλκόνι εκείνη την ώρα και ήθελε να φωνάξει την αστυνομία. Του είπα ευχαρίστως κι εγώ θα καλέσω την ασφαλιστική γιατί με χτυπησες. Έφυγε και δε τον ξαναείδαμε. 😄 τωρα περί 2.5 θέσεων μου ακούγεται άκρως υπερβολή και ανέφικτο. 1.5 θέση έχει τύχει να πιάσω και εγώ επίτηδες για να μη δοκιμάσει κανένας πανιβλακας να παρκάρει και παίζει συγκρουόμενα με την περιουσία μου. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις