aimon1989 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, έχω αυτά τα ηχεία εδώ και αρκετό καιρό, https://www.skroutz.gr/s/316336/Creative-GigaWorks-T20-Series-II.html και σήμερα ξεκίνησε να μου κάνει έναν buzz ήχο το δεξί ηχείο. Άσχετα με το πόσο δυνατά ή όχι είναι, αρκεί να παίρνει ρεύμα. Για να σας προλάβω έχω δοκιμάσει άλλη πρίζα, άλλη θύρα, να βάλω και να βγάλω τα καλώδια χωρίς καμία διαφορά. Υπάρχει κάποια άλλη λύση / επισκευή ή να ψάχνω για καινούργια; buzz.m4a
CyberWolf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Αν σε ενοχλει τοσο πολυ πηγαινετο σε εναν ηλεκτρονικο που να ασχοληται με μουσικη (δεν εννοω να ακουει) και αναλογα την τιμη που θα ειναι να δωσεις αποφασιζεις αν σου πει 50 ευρω παρε καινουρια αν σου πει 10-15 τοτε εσυ οτι πιστευεις κανεις. 1
zx1234r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Έκανες πρόσφατα καμία αλλαγή στον υπολογιστή? Ίσως να είναι ήχος emp. Δοκίμασε ένα πολύμπριζο ασφαλείας. 1
aimon1989 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, zx1234r είπε Έκανες πρόσφατα καμία αλλαγή στον υπολογιστή? Ίσως να είναι ήχος emp. Δοκίμασε ένα πολύμπριζο ασφαλείας. Οχι καμία αλλαγή. Το εβαλα και σε τέτοιο και δεν ειχα διαφορά. Τι είναι το emp?
zx1234r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός που βγαίνει απο το εξαρτήματα του υπολογιστή, συχνότερα απο τον επεξεργαστή. Συνήθως τα πολύμπριζα ασφαλείας το κάνουν normalize και δεν ακούγεται πολύ. Γιαυτό και μεγάλα στούντιο ηχογράφησης έχουν ειδική παροχή ρεύματος.
aimon1989 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός που βγαίνει απο το εξαρτήματα του υπολογιστή, συχνότερα απο τον επεξεργαστή. Συνήθως τα πολύμπριζα ασφαλείας το κάνουν normalize και δεν ακούγεται πολύ. Γιαυτό και μεγάλα στούντιο ηχογράφησης έχουν ειδική παροχή ρεύματος. Α σε ευχαριστώ!
tasvar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Αυτά, έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό. Αν μπορείς να βρείς κάποιο συμβατό, δοκίμασε το. Αν θυμάμαι καλά, 12V είναι. Πάντως και εγώ που έχω τα παλαιότερα ένα μικρό σφύριγμα, το έχει το δεξί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα