Lefteris25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε ένα δικό μου ζήτημα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες....Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι είμαι 23 χρονών και το θέμα αφορά την εργασία.Μου έγινε μία πρόταση από εταιρία μεγάλη εταιρία, η οποία ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στο Βουκουρέστι.Δεν θα ήθελα να αναφέρω όνομα, απλά θέλω να πω ότι δραστηριοποιήτε στο θέμα της εστίασης.Λοιπόν μου έγινε μια πρόταση να πάω σαν υπεύθυνος καταστήματος εκεί, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν ξανά έχω επισκεφθεί τη χώρα και δεν ξέρω ούτε τι μισθούς παίρνουν ούτε τίποτα..Η εταιρία θέλω να σας πω ότι μου δίνει 1000 ευρώ καθαρά και επιπλέον ένα σπίτι 3αρι επιπλομένο κοντά στη δουλειά μου...Αξίζει να φύγω από την Ελλάδα για κάτι τέτοιο; Επίσης να πω ότι δεν πρόκειται να βρω αυτά τα χρήματα εδώ..
censOred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στο καλο και να μας γράφεις αρχηγέ μου! 11
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1000 καθαρά και δωρεάν σπίτι? Αν είναι όντως έτσι απορώ που το σκέφτεσαι και δεν έχεις φύγει ήδη 4
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 τα λεφτα μαζι με την παροχή (σπιτι) είναι καλα για βουκουρεστι... ολα ειναι πολυ φθηνοτερα απο εδώ... εδω τωρα αν επιτρεπεται τι παίρνεις; απο αυτό θα κριθει εαν αξιζει να πας... 2 1
dtzgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ζητά (να σου δώσουν γραπτώς) δέσμευση για αεροπορικά τουλάχιστον 4-5 φορές το χρόνο. 1
forgotten Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Lefteris25 είπε Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε ένα δικό μου ζήτημα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες....Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι είμαι 23 χρονών και το θέμα αφορά την εργασία.Μου έγινε μία πρόταση από εταιρία μεγάλη εταιρία, η οποία ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στο Βουκουρέστι.Δεν θα ήθελα να αναφέρω όνομα, απλά θέλω να πω ότι δραστηριοποιήτε στο θέμα της εστίασης.Λοιπόν μου έγινε μια πρόταση να πάω σαν υπεύθυνος καταστήματος εκεί, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν ξανά έχω επισκεφθεί τη χώρα και δεν ξέρω ούτε τι μισθούς παίρνουν ούτε τίποτα..Η εταιρία θέλω να σας πω ότι μου δίνει 1000 ευρώ καθαρά και επιπλέον ένα σπίτι 3αρι επιπλομένο κοντά στη δουλειά μου...Αξίζει να φύγω από την Ελλάδα για κάτι τέτοιο; Επίσης να πω ότι δεν πρόκειται να βρω αυτά τα χρήματα εδώ.. εφυγες χθες...
Speculoos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Προφανώς και δεν ακούς τους από πάνω και κάθεσαι και το σκέφτεσαι σοβαρότατα.
giorgoskav Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, tsipakis είπε 1000 ; τουλαχιστον 3 με 4 οτι να ναι ?
tsipakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giorgoskav είπε οτι να ναι ? γιατι ; 1000 και παρπανω μπορει να παρει και εδω οποτε γιατι νακανεις τον μεταναστη για 1000 ; 1
lary7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Νέος είσαι, οικογένεια λογικά δεν έχεις και η θέση είναι καλή γιατί να μην πας; Εκτός από τα λεφτά που δεν είναι άσχημα, θα αποκτήσεις και μια ωραιότατη προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης. Λογικά θα ρίξεις πολύ τρέξιμο για να τρέξεις το μαγαζί σε ξένη χώρα αλλά όλα είναι εμπειρίες, και θα αποκτήσεις μπόλικη. Απλά βάλε στην εξίσωση να ζητήσεις και 3_4 αεροπορικά όπως σου είπαν.
lazkalai Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 αναρωτιέμαι όσοι απαντήσατε αν ξέρετε που είναι το Βουκουρέστι στο χάρτη. 3 1 1 1
palawiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Βουκουρέστι να πω την αλήθεια θα ήθελα να ξαναπάω και εγώ, έχει πανέμορφες γυναίκες. Πόλη για γερά γούστα και επίσης γερά νεύρα,με το κυκλοφοριακό τους που είναι πραγματικά χάος.Δεν θα ξεχάσω,που δεν μπορούσα να βγω από το κέντρο και μου είπε η γυναίκα:Αν οδηγάς σαν Γερμανός ούτε αύριο δεν ξεκολλήσουμε από εδώ.Οδήγα και εσύ σαν Ρουμάνος για να φύγουμε. Καλύτερα δες τι παίζει με τις τιμές εκεί.Και δεν είναι καθόλου φτηνή πόλη.Εγώ για 6-7 ώρες πάρκινγκ είχα δώσει κάνα 20ευρο και μου έδειξε και τον τιμοκατάλογο να δω ότι όντως τόσο έκανε.Κανα 80 την μέρα το ξενοδοχείο; Το φαγητό έχει καλές τιμές. Τέλος πάντων 4500 lei με πληρωμένο σπίτι είναι αρκετά καλά. Με την γλώσσα όμως πως τα πας;Είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, palawiaris είπε Είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα. δεν έχω ιδέα αλλά έχω ακούσει ότι είναι εύκολη γλώσσα 1
palawiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Είναι δύσκολη και στην προφορά και γραφή. Ναι μεν βασίζεται στα λατινικά, αλλά αυτά τα σύμβολα που έχουν πάνω και κάτω από τα γράμματα είναι μεγάλο βάσανο να τα πεις και να γράψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα