savvas94 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, tsipakis είπε τι ειναι ενα χιλιαρικο και εχετε παθει ολοι σας σοκ ; Ξέρεις πολλούς 23άρηδες να παίρνουν χιλιάρικο? 1
tsipakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, savvas94 είπε Ξέρεις πολλούς 23άρηδες να παίρνουν χιλιάρικο? 2 συναδελφους μου 23 και 24 στα 1450
savvas94 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsipakis είπε 2 συναδελφους μου 23 και 24 στα 1450 Για Ελλάδα μιλάω 1
tsipakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, savvas94 είπε Για Ελλάδα μιλάω και εγω για ελλαδα σου απαντω
ryu_hadouken Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ ξέρω άλλους πολλούς 23χρονους που παίρνουν 600 ή και λιγότερα. Δε γίνεται συζήτηση έτσι. Και όταν λέμε δουλειά εννοούμε μία 8ωρη/ 9ωρη δουλειά με ένα ρεπό την εβδομάδα τουλάχιστον αν όχι δύο. Για παράδειγμα το γειτονάκι 22 χρονών που δουλεύει το πρωί εργοστάσιο-μεταφορική , το βράδυ delivery και τα Σουκού δουλεύει 12ωρα σε catering με γάμους για να πάρει μηχανή ή να πάρει pc ή να κάνει γούστα στα μπουζούκια και αυτός μπορεί να βγάζει 1500....δεν είναι όμως αντικειμενικό παράδειγμα να λέμε πχ. οι 22χρονοι παίρνουν 1500.. Τώρα για τους συναδέρφους σου που λες εάν δεν ανήκουν στη παραπάνω κατηγορία θα πρέπει στα 23 να έχουν προλάβει να βγάλουν τριτοβάθμια εκπαίδευση (τα πολυτεχνία είναι και 5 χρόνια) να πήγανε στρατό , να γύρισαν και να βρήκανε δουλειά με αρχικό μισθό 1450 καθαρά χωρίς μεταπτυχιακό/διδακτορικό και με μηδέν προυπηρεσία....δηλαδή στην εταιρία να κοστίζουν πάνω από 2500 το μήνα .... δηλαδή σε φάση σε κανα 2 χρόνια θα μας αγοράσουν όλους... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από ryu_hadouken 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, tsipakis είπε 2 συναδελφους μου 23 και 24 στα 1450 Σε τι δουλεια αν επιτρεπεται?
tsipakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε Σε τι δουλεια αν επιτρεπεται? ΙΤ
vagos789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εχω παει πολλες φορες αλλα δεν εχω ζησει εκει. Ωραια πολη σε γενικες γραμμες. Ο καιρος βαρυς,ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι. Η ζωη πιο φτηνη απο Αθηνα αλλα οχι τοσο φτηνη οσο πχ εκτος Βουκουρεστιου στην επαρχια της Ρουμανιας οπου ακομα ειναι με τα κάρα. Το Βουκουρεστι εχει και καποιες πολυ ακριβες περιοχες. Εν ολιγοις τα λεφτα εκει εχουν μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη,αλλα επειδη καταλαβαινω οτι αναλαμβανεις σημαντικο μερος ευθυνων θα ελεγα να ξεκινησεις μεν ετσι και να ζητησεις περισσοτερα αργοτερα οταν αποδειξεις οτι συνεβαλλες στο να στηθει εκει το μαγαζι.
fylatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsipakis είπε ΙΤ Seems legit. Όπως είπαν παραπάνω. 18-22 σχολή, 22-23 στρατό και μετά με 0 πραγματική προϋπηρεσία σε ανταγωνιστικό κλάδο 1450€ καθαρά, δηλαδή 2090€ μικτά. Με τι προσόντα; Επίσης ποια εταιρία τα χαρίζει έτσι; Στους senior engineers τι δίνει 5χιλιαρο; Για Βουκουρέστι που γίνεται συζήτηση, να έχεις υπόψιν ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες ειδικά αν μένεις εκτός που έχει πολύ ωραία σπίτια. Μέσα στην πόλη υπάρχουν παλιά κτήρια κυρίως και μεγάλο μέρος έχει αναπαλαιωθεί και έχει εμπορική χρήση. Τι πιθανότητες/δυνατότητες ανέλιξης έχεις αφού πας; 3 1
G30RGE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για ποιον λόγο πρέπει να κοιτάζουμε τις εξαιρέσεις και αυτούς που τους τα έφερε η τύχη καλά και παίρνουν καλά λεφτά? Μπράβο τους αρχικά αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία. Το παλικάρι που ξεκίνησε το νήμα έγραψε ότι τα 1.000€ δεν πρόκειται να τα βρει εδώ άρα κάτι θα ξέρει. Ας πάει λοιπόν εκεί να πάρει και την προϋπηρεσία έστω και αν τα λεφτά που θα πάρει για αρχή δεν είναι κάτι το τρομερό. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι πιο οικονομικά από ότι εδώ και όταν γυρίσει πίσω (αν το θελήσει μετά από κάποια χρόνια) θα μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από G30RGE
Jlaxy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 12/2/2019 στις 12:19 ΜΜ, Lefteris25 είπε Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε ένα δικό μου ζήτημα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες....Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι είμαι 23 χρονών και το θέμα αφορά την εργασία.Μου έγινε μία πρόταση από εταιρία μεγάλη εταιρία, η οποία ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στο Βουκουρέστι.Δεν θα ήθελα να αναφέρω όνομα, απλά θέλω να πω ότι δραστηριοποιήτε στο θέμα της εστίασης.Λοιπόν μου έγινε μια πρόταση να πάω σαν υπεύθυνος καταστήματος εκεί, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν ξανά έχω επισκεφθεί τη χώρα και δεν ξέρω ούτε τι μισθούς παίρνουν ούτε τίποτα..Η εταιρία θέλω να σας πω ότι μου δίνει 1000 ευρώ καθαρά και επιπλέον ένα σπίτι 3αρι επιπλομένο κοντά στη δουλειά μου...Αξίζει να φύγω από την Ελλάδα για κάτι τέτοιο; Επίσης να πω ότι δεν πρόκειται να βρω αυτά τα χρήματα εδώ.. Από οικονομικής άποψης είναι λίγα τα χρήματα αυτά για τον τομέα της εστίασης. Τσέκαρε άλλες χώρες. Αυστρία,Ολλανδία,Νορβηγία,Ιταλία,Αγγλία...
merkon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, fylatos είπε Seems legit. Όπως είπαν παραπάνω. 18-22 σχολή, 22-23 στρατό και μετά με 0 πραγματική προϋπηρεσία σε ανταγωνιστικό κλάδο 1450€ καθαρά, δηλαδή 2090€ μικτά. Με τι προσόντα; Επίσης ποια εταιρία τα χαρίζει έτσι; Στους senior engineers τι δίνει 5χιλιαρο; Για Βουκουρέστι που γίνεται συζήτηση, να έχεις υπόψιν ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες ειδικά αν μένεις εκτός που έχει πολύ ωραία σπίτια. Μέσα στην πόλη υπάρχουν παλιά κτήρια κυρίως και μεγάλο μέρος έχει αναπαλαιωθεί και έχει εμπορική χρήση. Τι πιθανότητες/δυνατότητες ανέλιξης έχεις αφού πας; Εχω στο νου μου εταιρεια ελληνικη πολυεθνικη η οποια οντως δινει τοσα χρηματα σε software engineers και IT κλπ. Και οντως μιλαω για Junior θεσεις, ακομα και για ατομα που ακομα δεν εχουν τελειωσει το πτυχιο τους και χρωστανε μαθηματα. Δυστυχως για ολες τις υπολοιπες θεσεις εδινε ψιχουλα.
fylatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, merkon είπε Εχω στο νου μου εταιρεια ελληνικη πολυεθνικη η οποια οντως δινει τοσα χρηματα σε software engineers και IT κλπ. Και οντως μιλαω για Junior θεσεις, ακομα και για ατομα που ακομα δεν εχουν τελειωσει το πτυχιο τους και χρωστανε μαθηματα. Δυστυχως για ολες τις υπολοιπες θεσεις εδινε ψιχουλα. Ποια εταιρία σε τι ωράριο και με τι κριτήρια πρόσληψης; Επίσης είναι λόγος να λέμε στον ts μείνε εδώ γιατί θα βρεις δουλειά με 1450€; Τι ποσοστό υπαλλήλων κάτω των 30 παίρνει 1450€ καθαρά ξέρεις; Κάτω από 10% Εμένα το 1450€ σε άτομο χωρίς εμπειρία χωρίς εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις χωρίς πτυχίο και οποιαδήποτε προϋπηρεσία σε εταιρία, μου ακούγεται χαζό. Υπό την έννοια ότι μπορείς να βρεις άτομο με όλα τα παραπάνω εύκολα και πιθανώς καλύτερη σχολή στα ίδια λεφτά. Τόσο κακό management κάνουν; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από fylatos
Diskimpex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Προτου γινει καποια κινηση ,ενα ταξιδακι παιρνεις γευση τι παιζει .Ρουμανια αρκετα ειναι ιδιες τιμες με εδω .Φιλος με πολλα εξοδα πληρωμενα απο θυγατρικη ,δεν εβγαλε καλα λεφτα για 1 χρονο που καθισε.
merkon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, fylatos είπε Ποια εταιρία σε τι ωράριο και με τι κριτήρια πρόσληψης; Επίσης είναι λόγος να λέμε στον ts μείνε εδώ γιατί θα βρεις δουλειά με 1450€; Τι ποσοστό υπαλλήλων κάτω των 30 παίρνει 1450€ καθαρά ξέρεις; Κάτω από 10% Δε μπορω να αναφερω ονομα εταιρειας δημοσιως, ειναι πασιγνωστη, ωραριο αυστηρα 8ωρο. Κριτηρια προσληψης δε γνωριζω, γνωριζω ομως οτι ζητουν γενικα κοσμο και μαλιστα Junior software engineers. Φυσικα και δεν ειναι λογος και επειδη ξερω πολυ καλα τι ποσοστο κατω των 30 παιρνει τοσα χρηματα (ημουν και ο ιδιος παθων λαμβανοντας 500 ευρω), για αυτο βρισκομαι πλεον Αγγλια εδω και σχεδον 1 χρονο και οχι Ελλαδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα