3DJIN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 ελλειψη ανθρωπιας ειναι να χαλας και να διαταρασσεις την καθημερινοτητα του αλλου 7
k_w_t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι λετε ρε παιδια για ανθρωπια....? Εγω εχω μωρο παιδι και θα δεχτω τον καθενα να μπαινει στο σπιτι μου επειδη μπορει να το αγορασει ? Θα πρεπει να κρυβω χρυσαφικα ,λεφτα,εσωρουχα .μαστιγια κτλ γιατι το σπιτι μου εχει γινει αξιοθέατο ? Οχι φιλε μου ... Ξενοικιαζω και βαλε μεσα οποιον θες... Υποχρεωμενος ειμαι να το δειξω στον ιδιοκτητη για να βεβαιωθει οτι δεν εχει ζημιες η περιουσια του.... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t 18
ManFromEarth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τι λετε ρε παιδια για ανθρωπια....? Εγω εχω μωρο παιδι και θα δεχτω τον καθενα να μπαινει στο σπιτι μου επειδη μπορει να το αγορασει ? Θα πρεπει να κρυβω χρυσαφικα ,λεφτα,εσωρουχα .μαστιγια κτλ γιατι το σπιτι μου εχει γινει αξιοθέατο ? Οχι φιλε μου ... Ξενοικιαζω και βαλε μεσα οποιον θες... Υποχρεωμενος ειμαι να το δειξω στον ιδιοκτητη για να βεβαιωθει οτι δεν εχει ζημιες η περιουσια του.... Ειπαμε να κανεις μια εξυπηρετηση (σε συφμωνημενες ωρες / φορες) για να βοηθησεις τον συνανθρωπο. δεν εισαι υποχρεωμενος φυσικα, συμφωνουμε σε αυτο.
archer100 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 http://www.symbolaia.gr/site/files/Residence_agreement_Symbolaiagr.pdf Παραγραφος 9.β 1 1
k_w_t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Ειπαμε να κανεις μια εξυπηρετηση (σε συφμωνημενες ωρες / φορες) για να βοηθησεις τον συνανθρωπο. δεν εισαι υποχρεωμενος φυσικα, συμφωνουμε σε αυτο. Λυπαμαι αλλα δεν θα το εκανα ποτε.... Να περιμενει να αδειασει το σπιτι και μετα .... Κακο συνηθειο να βαζουν αγγελια πωλησεως για ενα σπιτι που ειναι νοικιασμενο χωρις να ενημερωνουν αυτους που μενουν μεσα. Και ακομα χειροτερο οταν σε περνουν τηλεφωνο "εισαι μεσα ? Θα μου ανοιξεις λιγο να δειξω το σπιτι ?" Οποτε το ξεκοβεις απο την αρχη. Εαν σου πουν τιποτα για συμβολαιο και τετοια απλα κανεις αγωγη για διαταραξη οικογενειακης ειρηνης.. 1 λεπτό πριν, archer100 είπε http://www.symbolaia.gr/site/files/Residence_agreement_Symbolaiagr.pdf Παραγραφος 9.β Ειναι ιδιωτικο συμφωνητικο αυτο...Μπορει να βαλει και οτι θα μου πηδαει την γυναικα αμα θελει... Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος να το υπογραψω... 5
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Λυπαμαι αλλα δεν θα το εκανα ποτε.... Να περιμενει να αδειασει το σπιτι και μετα .... Κακο συνηθειο να βαζουν αγγελια πωλησεως για ενα σπιτι που ειναι νοικιασμενο χωρις να ενημερωνουν αυτους που μενουν μεσα. Και ακομα χειροτερο οταν σε περνουν τηλεφωνο "εισαι μεσα ? Θα μου ανοιξεις λιγο να δειξω το σπιτι ?" Οποτε το ξεκοβεις απο την αρχη. Εαν σου πουν τιποτα για συμβολαιο και τετοια απλα κανεις αγωγη για διαταραξη οικογενειακης ειρηνης.. Είσαι παρά πολύ λάθος. Κατόπιν συνεννόησης έχει το δικαίωμα να μπει ο ιδιοκτήτης και οποίος άλλος θέλει μαζί του. Προφανώς όχι είμαι απέξω άνοιξε ούτε εγώ θα άνοιγα Και σιγά να μη κάνει και πορεία διαμαρτυρίας. 1
archer100 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ειναι ιδιωτικο συμφωνητικο αυτο...Μπορει να βαλει και οτι θα μου πηδαει την γυναικα αμα θελει... Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος να το υπογραψω... Τα περισσοτερα μισθωτηρια ειναι ιδια η παρομοια με αυτο 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Ειπαμε να κανεις μια εξυπηρετηση (σε συφμωνημενες ωρες / φορες) για να βοηθησεις τον συνανθρωπο. δεν εισαι υποχρεωμενος φυσικα, συμφωνουμε σε αυτο. αν και γενικα ειμαι υπερ του να υπαρχει αλλυλεγγυη μεταξυ μας κλπ κλπ, δε νομιζω θα δεχομουν κατι τετοιο. εστω και νοικιαρικο το σπιτι σου ειναι ο χωρος που αισθανεσαι ανετα, εγω δεν αισθανομαι ανετα με εναν ξενο που θε να χωσει τη μυτη του παντου. στο συμβολαιο που θα λεει για τις επισκεψεις του ιδιοκτητη, τοτε ναι φυσικα να ερχετε ΜΟΝΟΣ του, μετα απο συννενοηση προφανως και θα του δειχνω εγω οτι χρειαστει (δεν θα τον αφησω να σουλατσαρει μεσα). ναι καταννοω οτι ειναι ο χωρος του και ακουγεται περιεργο να μη μπορει να τον περιεργαστει, αλλα σε εκεινη περιοδο ειναι και το σπιτι μου οποτε πρεπει να το σεβαστει
Orion's Belt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Περι ανθρωπιας ο λογος: Ανθρωπος ειναι και αυτος που ζει μεσα στο σπιτι με την οικογενεια του και δεν θελει να ερχεται ο καθενας και να βλεπει τον προσωπικο και ιερο του χωρο, οπως επισης ανθρωπος ειναι και ο ιδιοκτητης που αποφασισε (πολλες φορες και με πονο καρδιας) να πουλησει το ακινητο του, καθως χρειαζεται λεφτα και καθως θα πρεπει να πληρωνει τους εξοντωτικους φορους. Οποτε πρεπει να βρεθει μια λυση καπου στο ενδιαμεσο ωστε να ειναι και τα δυο μερη ευχαριστημενα 9
ManFromEarth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Orion's Belt είπε Περι ανθρωπιας ο λογος: Ανθρωπος ειναι και αυτος που ζει μεσα στο σπιτι με την οικογενεια του και δεν θελει να ερχεται ο καθενας και να βλεπει τον προσωπικο και ιερο του χωρο, οπως επισης ανθρωπος ειναι και ο ιδιοκτητης που αποφασισε (πολλες φορες και με πονο καρδιας) να πουλησει το ακινητο του, καθως χρειαζεται λεφτα και καθως θα πρεπει να πληρωνει τους εξοντωτικους φορους. Οποτε πρεπει να βρεθει μια λυση καπου στο ενδιαμεσο ωστε να ειναι και τα δυο μερη ευχαριστημενα τα πες ολα. δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες καπιταλιστικα γουρουνια που θελουν να στυψουν τους νοικαρηδες, ουτε ολοι οι νοικαρηδες τζαμπατζηδες που δεν κουνιουνται. 1 1
circadian Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 άρα κάποιοι λέτε (ειδικά αν έχει περάσει η τριετία) ότι προτιμάτε την έξωση από το να διευκολύνετε τον ιδιοκτήτη (εντός λογικών ορίων); 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, circadian είπε άρα κάποιοι λέτε (ειδικά αν έχει περάσει η τριετία) ότι προτιμάτε την έξωση από το να διευκολύνετε τον ιδιοκτήτη (εντός λογικών ορίων); και πιο ειναι το λογικο οριο? διοτι το να μπαινει ο καθε ξενος στο σπιτι σου ειναι παραλογο κατ εμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Το να θέλει να δείξει το σπίτι αλλού είναι λογικό και πρέπει να υπάρχει κατανόηση σε λογικά πλαίσια. Από εκεί και πέρα εγώ θα έβαζα όρο στο να με βολεύει η ώρα, να κάτσει λίγα μόνο λεπτά και όχι να μπαστακωθεί με τις ώρες, και να είναι μόνο ένα άτομο μέσα στο σπίτι κάθε φορά και όχι 10 νοματαίοι μαζί που ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Και εννοείται ότι θα τον είχα από δίπλα καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης και δεν θα τον άφηνα να βολοδέρνει μόνος του. Το στραπ ον στο τραπέζι και την αλυσοδεμένη στο υπόγειο ας τα δει, κλάιν δεν με ενδιαφέρει και πολύ 2 2
k_w_t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, paylidis είπε Είσαι παρά πολύ λάθος. Κατόπιν συνεννόησης έχει το δικαίωμα να μπει ο ιδιοκτήτης και οποίος άλλος θέλει μαζί του. Προφανώς όχι είμαι απέξω άνοιξε ούτε εγώ θα άνοιγα Και σιγά να μη κάνει και πορεία διαμαρτυρίας. Εγω δεν θα ανοιγα στον καθενα παντως.... Απο το νομο μονο ο ιδιοκτητης και πολιτικος μηχανικος μαζι του μπορει να μπει και αυτο αμα θελω.. Δουλευω δευτερα - παρασκευη 9-21 .. και Σαββατο μεχρι τις 16:00 και τις κυριακες παω βολτες με το παιδι μου.. Χωρις να ειμαι στο σπτι η γυναικα μου μονο σε courier ανοιγει.... Θα πρεπει να αλλαξω ολο μου το προγραμμα για να βολεψω τον ιδιοκτητη ? ΥΓ Ολα αυτα τα λεω γιατι τα ειχα ζησει .. Ευτυχως τωρα μενω σε δικο μου σπιτι... ΥΓ2 Δικαιωμα να μπει στο σπιτι μου χωρις εισαγγελικη εντολη δεν εχει κανενας.. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t 6 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, k_w_t said: Ειναι ιδιωτικο συμφωνητικο αυτο...Μπορει να βαλει και οτι θα μου πηδαει την γυναικα αμα θελει... Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος να το υπογραψω... Το καταλαβαίνεις όμως ότι ο όρος δεν είναι "παράνομος και καταχρηστικός" από την στιγμή που υπάρχει στο "default" συμφωνητικό/συμβόλαιο που κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών/ενοικιαστών, αλλιώς θα τον είχαν βγάλει μιας και σίγουρα θα το είχε πάει κάποιος δικαστικώς τόσα χρόνια... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις