pablobuennas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σε ολους, Σκεφτομαι να μετακομισω στον Μαραθωνα, εχω βρει ενα σπιτι στα μετρα μου στα Δικαστικά και θελω γνωμες απο ατομα που ζουν εκει! τα προβληματα της περιοχης; τι πρέπει να γνωρίζω γενικά; παίζει θέμα με κουνούπια τύπου πτεροδάχτυλων;
bromiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα έχεις τον Ψινάκη δήμαρχο!!@ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris 1
duende Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 ειναι σκετη νεκρα φιλε εκει που πας, βρες καλυτερα Ν. Μακρη αν μπορεις ειναι πολη και εχει πιο πολλη ζωη. εκτος κ αν η ερημια ειναι αυτο που θες, οποτε πασο. Κουνουπια θα φας με το κιλο οπου και να πας
pablobuennas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Δικαστικά;;;;;; Ναι ειναι διπλα απο το εθνικο παρκο, στο κωπηλατοδρομειο!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 23 minutes ago, pablobuennas said: Καλησπερα σε ολους, Σκεφτομαι να μετακομισω στον Μαραθωνα, εχω βρει ενα σπιτι στα μετρα μου στα Δικαστικά και θελω γνωμες απο ατομα που ζουν εκει! τα προβληματα της περιοχης; τι πρέπει να γνωρίζω γενικά; παίζει θέμα με κουνούπια τύπου πτεροδάχτυλων; Υπάρχει θέμα κουνουπιών γιατί ο Σχοινιάς (που βρίσκεται κάτω από τα Δικαστικά) ήταν έλος παλιά - πριν αποξηρανθεί και γίνει παραλίες, μαγαζιά, beach bar και Κωπηλατοδρόμιο κλπ κλπ. Γενικά είναι πολύ ωραία αλλά το χειμώνα ερημιά και ησυχία. Έως νεκρική. Από θέα όμως (εάν το σπίτι βλέπει θάλασσα) θα κάθεσαι και θα αγναντεύεις το πέλαγος, υπέροχη φάση.
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τώρα το χειμώνα χορταίνει το μάτι σου Πακιστανούς και Ινδούς που πηγαινοέρχονται στα μποστάνια και τα περιβόλια. Το καλοκαίρι λόγω παραλίας έχει κίνηση. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1 3 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, papoys1 said: Τώρα το χειμώνα χορταίνει το μάτι σου Πακιστανούς και Ινδούς που πηγαινοέρχονται στα μποστάνια και τα περιβόλια. Το καλοκαίρι λόγω παραλίας έχει κίνηση. Λίγο δύσκολο να βρεθούν μποστάνια και περιβόλια στα Δικαστικά...
Diskimpex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε το θεμα της αστυνομευσης .Εχουν κλεισει αστυνομικα τμηματα περιφεριακα της Αττικης Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Diskimpex
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, paredwse είπε Λίγο δύσκολο να βρεθούν μποστάνια και περιβόλια στα Δικαστικά... Δεν λέω ότι μένουν.Αλλά για να φτάσεις δικαστικά θα περάσεις από Λ.Μαραθώνος - Κάτω Σούλι και τώρα τους χειμερινούς μήνες συνήθως τέτοιους θα συναντήσεις εκτός και κινείσαι εναέρια.Κινούμαι συχνά σε αυτή την περιοχή και το ξέρω. Στα δικαστικά έτσι κι αλλιώς τώρα το χειμώνα μένουν τόσο λίγοι οπότε δύσκολα να δεις άνθρωπο να κυκλοφορεί στο δρόμο.
ELTASSOS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Τα κουνουπια ειναι θανατηφορα εκει. Καθε χρονο εχουν τα πιο πολλα θυματα
papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Τα κουνουπια ειναι θανατηφορα εκει. Καθε χρονο εχουν τα πιο πολλα θυματα Μάλλον δεν χωνεύουν τους δικαστικούς αν και δικαστικό σπάνια θα δεις εκεί.Για επένδυση τα πήραν υπολογίζοντας να μοσχοπουλήσουν όπως στο Διόνυσο,αλλά λόγω κρίσης την πάτησαν. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα