Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Σκεφτομαι να μετακομισω στον Μαραθωνα, εχω βρει ενα σπιτι στα μετρα μου στα Δικαστικά και θελω γνωμες απο ατομα που ζουν εκει! τα προβληματα της περιοχης; τι πρέπει να γνωρίζω γενικά; παίζει θέμα με κουνούπια τύπου πτεροδάχτυλων; 

Δημοσ.

ειναι σκετη νεκρα φιλε εκει που πας, βρες καλυτερα Ν. Μακρη αν μπορεις ειναι πολη και εχει πιο πολλη ζωη. εκτος κ αν η ερημια ειναι αυτο που θες, οποτε πασο. Κουνουπια θα φας με το κιλο οπου και να πας

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, pablobuennas said:

Καλησπερα σε ολους,

Σκεφτομαι να μετακομισω στον Μαραθωνα, εχω βρει ενα σπιτι στα μετρα μου στα Δικαστικά και θελω γνωμες απο ατομα που ζουν εκει! τα προβληματα της περιοχης; τι πρέπει να γνωρίζω γενικά; παίζει θέμα με κουνούπια τύπου πτεροδάχτυλων; 

Υπάρχει θέμα κουνουπιών γιατί ο Σχοινιάς (που βρίσκεται κάτω από τα Δικαστικά) ήταν έλος παλιά - πριν αποξηρανθεί και γίνει παραλίες, μαγαζιά, beach bar και Κωπηλατοδρόμιο κλπ κλπ. 

Γενικά είναι πολύ ωραία αλλά το χειμώνα ερημιά και ησυχία. Έως νεκρική. Από θέα όμως (εάν το σπίτι βλέπει θάλασσα) θα κάθεσαι και θα αγναντεύεις το πέλαγος, υπέροχη φάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα το χειμώνα χορταίνει το μάτι σου Πακιστανούς και Ινδούς που πηγαινοέρχονται στα μποστάνια και τα περιβόλια.:P

Το καλοκαίρι λόγω παραλίας έχει κίνηση.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, papoys1 said:

Τώρα το χειμώνα χορταίνει το μάτι σου Πακιστανούς και Ινδούς που πηγαινοέρχονται στα μποστάνια και τα περιβόλια.:P

Το καλοκαίρι λόγω παραλίας έχει κίνηση.

Λίγο δύσκολο να βρεθούν μποστάνια και περιβόλια στα Δικαστικά... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταξτε το θεμα της αστυνομευσης .Εχουν κλεισει αστυνομικα τμηματα περιφεριακα της Αττικης

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paredwse είπε

Λίγο δύσκολο να βρεθούν μποστάνια και περιβόλια στα Δικαστικά... 

Δεν λέω ότι μένουν.Αλλά για να φτάσεις δικαστικά θα περάσεις από Λ.Μαραθώνος - Κάτω Σούλι και τώρα τους χειμερινούς μήνες συνήθως τέτοιους θα συναντήσεις εκτός και κινείσαι   εναέρια.Κινούμαι συχνά σε αυτή την περιοχή και το ξέρω.

Στα δικαστικά έτσι κι αλλιώς τώρα το χειμώνα μένουν τόσο λίγοι οπότε δύσκολα να δεις άνθρωπο να κυκλοφορεί στο δρόμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Τα κουνουπια ειναι θανατηφορα εκει. Καθε χρονο εχουν τα πιο πολλα θυματα

Μάλλον δεν χωνεύουν τους δικαστικούς αν και δικαστικό σπάνια θα δεις εκεί.Για επένδυση τα πήραν υπολογίζοντας να μοσχοπουλήσουν όπως στο Διόνυσο,αλλά λόγω κρίσης την πάτησαν.:P

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...