Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Σήμερα πήγα και κατέθεσα στον αποταμιευτικό μου λογαριασμό ένα σχετικά μεγάλο ποσό το οποίο είναι λεφτά που μάζευα χρόνια (χαρτζιλίκια κυρίως από δω και από κει). Τον λογαριασμό τον άνοιξα τον Δεκέμβρη όταν και έκλεισα τα 18 μου. Ήθελα να ρωτήσω αν αυτά τα λεφτά που έβαλα στην τράπεζα μετράνε σαν έσοδα και αν θα έπρεπε να ανησυχώ για το αν θα πληρώσω φόρο. Και γενικότερα αν θα έχω θέμα με εφορίες. Ευχαριστώ.
AristidisZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Λογιστή δεν έχετε στην οικογένεια να ρωτήσετε ;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Έχουμε απλώς δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να επικοινωνήσω μαζί του και είπα να ανοίξω thread.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, K0D1 είπε Καλησπέρα. Σήμερα πήγα και κατέθεσα στον αποταμιευτικό μου λογαριασμό ένα σχετικά μεγάλο ποσό το οποίο είναι λεφτά που μάζευα χρόνια (χαρτζιλίκια κυρίως από δω και από κει). Τον λογαριασμό τον άνοιξα τον Δεκέμβρη όταν και έκλεισα τα 18 μου. Ήθελα να ρωτήσω αν αυτά τα λεφτά που έβαλα στην τράπεζα μετράνε σαν έσοδα και αν θα έπρεπε να ανησυχώ για το αν θα πληρώσω φόρο. Και γενικότερα αν θα έχω θέμα με εφορίες. Ευχαριστώ. Οχι δεν μετράνε και επειδή δεν μετράνε δεν μπορείς να κανεις και κάποια αγορα οπως αυτοκίνητο, ακίνητο κλπ, αλλα μπορείς να τα φας πχ σε "τσιχλες" χωρις να σε ενοχλήσει κανεις.
fylatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν μετράνε και επειδή δεν μετράνε δεν μπορείς να κανεις και κάποια αγορα οπως αυτοκίνητο, ακίνητο κλπ, αλλα μπορείς να τα φας πχ σε "τσιχλες" χωρις να σε ενοχλήσει κανεις. Μπορεί απλά θα πληρώσει τεκμήριο στην επόμενη φορολογική του δήλωση.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, fylatos είπε Μπορεί απλά θα πληρώσει τεκμήριο στην επόμενη φορολογική του δήλωση. Αλλη ομως ηταν η ερωτηση Αν πληρωσης τεκμηρια και φορο για χρηματα που ηδη ειναι φορολογημενο οκ ετσι ολα γινονται
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Jlaxy είπε Εργάζεσαι? Σε τι πόσο αναφέρεσαι? Είμαι φοιτητής. Από ποιο ποσό και μετά υπάρχει θέμα;
umad Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αγαπητέ ότι σου είπαν τα παιδιά.Δεν μπορείς να κάνεις άμεση αγορά αν δεν έχεις εισόδημα.Θες γονική παροχή, ή κάποιο τρικ με ασφαλιστική ή δάνειο.Δεν μας είπες βέβαια για τι ποσό μιλάς,ώστε να σου δώσουμε καμιά ιδέα.Αν δεν θες να πεις νούμερο,σεβαστό αλλά προσδιόρισε τι εννοείς το μεγάλο,για μένα μπορεί να είναι 5000 για σένα 20000...
mylo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 μεγάλο ποσό και χαρτζηλίκι δλδ πάνω από 2κ?
Diskimpex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Οτι περνα απο το τραπεζιτικο συστημα ελεγχονται.Και η τραπεζα θα ζητησε στοιχεια για τον ανοιγμα του λογαριασμου.
umad Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Diskimpex είπε Οτι περνα απο το τραπεζιτικο συστημα ελεγχονται.Και η τραπεζα θα ζητησε στοιχεια για τον ανοιγμα του λογαριασμου. Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες,επίσης μπορείς να είσαι συνδικαιούχος σε υπάρχων λογαριασμό.Μην το δραματοποιείς τόσο...
skoulas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Οτι περνα απο το τραπεζιτικο συστημα ελεγχονται.Και η τραπεζα θα ζητησε στοιχεια για τον ανοιγμα του λογαριασμου. Απ'οτι καταλαβα η τραπεζα τον ανοιξε τον λογαριασμο και αφου μπαινει χρημα δεν την ενδιαφερει...το θεμα ειναι ποσο θα το ψαξει το κρατος...Γιατι αν παει να κανει φορολογικη και βρεθει με τοκους και καταθεσεις 100k+++ ε ολο και καποιος θα το προσεξει...απο την αλλη αν παει με κανενα 20αρι χιλιαδες κατα πασα πιθανοτητα θα το ψαξουν οταν παει να αγορασει κανενα αυτοκινητο... Σε καθε περιπτωση ενας λογιστης θα απαντησει με μεγαλυτερη ασφαλεια... Υ.Γ. Προσφατα σε σχετικη συζητηση ειπωθηκε οτι αρκετες οικονομικες κομπινες για αποκρυψη χρηματων γινονται με λογαριασμους που ανηκουν σε ανηλικους οπου δεν τους ψαχνει κανεις και δεν εμφανιζονται πουθενα...ολα αυτα φυσικα μεχρι την ενηλικιωση τους...
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 @skoulas Μην τον συλλάβεις τον άνθρωπο ειναι αθώος
Diskimpex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, umad είπε Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες,επίσης μπορείς να είσαι συνδικαιούχος σε υπάρχων λογαριασμό.Μην το δραματοποιείς τόσο... Οταν γινει μια στραβη με εφορια ζητανε στοιχεια 10 χρονια πριν .Αντε βγαλε ακρη αν μπλεξουν πολλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα