Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ χαιρέκακοι είναι μερικοί εδώ μέσα μου φαίνεται.

Αφού έγραφε άμεσα διαθέσιμο στις 8 η ώρα, τότε έπρεπε στις 8 η ώρα να του έρθει και το μήνυμα ότι θα παραλάβει. Το μήνυμα απότι φαίνεται δεν ήρθε (και σύμφωνα με τα λόγια του φαρμακοποιού μπορεί να ερχόταν σε 3 μέρες) οπότε καθαρό φάουλ του καταστήματος.

Αν το πρόβλημα ήταν καθαρά γραφειοκρατικό (που μάλλον αυτό θα ήταν) τότε και πάλι μιλάμε για φάουλ του καταστήματος. Αν θες να είσαι σοβαρό μαγαζί πρέπει να έχεις φτιάξει ένα σύστημα που να μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες περιπτώσεις και που να μπορεί να το χειριστεί ο υπάλληλος που βρίσκεται εκείνη την στιγμή στο κατάστημα και όχι να λέω δεν ξέρω θα δούμε, δεν φταίω εγώ, λες και είναι στο δημόσιο.

Και τέλος, ο υπάλληλος έπρεπε να εξηγήσει το όποιο πρόβλημα στον πελάτη και να δείξει κατανόηση και να φροντίσει να διευθετήσει το θέμα και όχι να απαντά με αγένεια και όλα στα @@ του.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά 3/3 φάουλ από το κατάστημα βλέπω εγώ

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 6
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Εσύ τι θα παθαινες αν έβγαζες επί τόπου την χρεωστική σου κάρτα και το πλήρωνες δηλαδη;

στο ξαναεγραψα πιο πανω μετα απο κατι τετοιο το οποιο ποτε δεν μου εχει ξανασυμβει και ουτε και το περιμενα ποτε σαν ενδεχομενο ,προτιμησα να φυγω και να παω οπουδηποτε αλλου παρα να εχω συναλλαγη μαζι τους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DAIDALUS0084 είπε

Ηταν μεγαλη αναγκη με την εννοια οτι δεν αντεχα αλλο να μην μπορω να αναπνευσω οχι με την εννοια οτι πεθαινα.... το πιο κοντινο μου απο τον χωρο στον οποιο ημουν ηταν αυτο γι αυτο και εκανα και την παραγγελεια ωστε μολις τελειωσω να παω να το παρω .... δεν καταλαβαινω,γιατι να χρεωθει αυτος κατι το οποιο ηδη το εχω πληρωσει?

Αν όντως ήταν μεγάλη ανάγκη απλά θα το έπαιρνες από το σταντ πληρώνοντας με μετρητά/κάρτα, μην γράφουμε ότι να ναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Πολύ χαιρέκακοι είναι μερικοί εδώ μέσα μου φαίνεται.

Αφού έγραφε άμεσα διαθέσιμο στις 8 η ώρα, τότε έπρεπε στις 8 η ώρα να του έρθει και το μήνυμα ότι θα παραλάβει. Το μήνυμα απότι φαίνεται δεν ήρθε (και σύμφωνα με τα λόγια του φαρμακοποιού μπορεί να ερχόταν σε 3 μέρες) οπότε καθαρό φάουλ του καταστήματος.

Αν το πρόβλημα ήταν καθαρά γραφειοκρατικό (που μάλλον αυτό θα ήταν) τότε και πάλι μιλάμε για φάουλ του καταστήματος. Αν θες να είσαι σοβαρό μαγαζί πρέπει να έχεις φτιάξει ένα σύστημα που να μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες περιπτώσεις και που να μπορεί να το χειριστεί ο υπάλληλος που βρίσκεται εκείνη την στιγμή στο κατάστημα και όχι να λέω δεν ξέρω θα δούμε, δεν φταίω εγώ, λες και είναι στο δημόσιο.

Και τέλος, ο υπάλληλος έπρεπε να εξηγήσει το όποιο πρόβλημα στον πελάτη και να δείξει κατανόηση και να φροντίσει να διευθετήσει το θέμα και όχι να απαντά με αγένεια και όλα στα @@ του.

φιλε μου μια διευκρινηση μονο προς αποκατασταση, δεν εγραφε διαθεσιμο στις 8 η ωρα εγραφε αμεσα διαθεσιμο απο την ωρα που το παρηγγειλα οπως και ακομα και τωρα αμεσα διαθεσιμο γραφει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ούτε εμείς ξέρουμε τι λες εσύ :D

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν όντως ήταν μεγάλη ανάγκη απλά θα το έπαιρνες από το σταντ πληρώνοντας με μετρητά/κάρτα, μην γράφουμε ότι να ναι.

Δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ σεβαστη η αποψη σου ,εγω ακομα και μεγαλη αναγκη να εχω σε κατι θεωρω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπο πιο σημαντικη.  Οταν λοιπον εχω πληρωσει κατι το οποιο εχω επιλεξει σαν αμεσα διαθεσιμο το βλεπω μπροστα μου εμφανος το χρειαζομαι και ο αλλος με αντιμετωπιζει ετσι ( ελα σε 3 μερες) προτιμω να φυγω και να παω οπουδηποτε αλλου ακομα και να ταλαιπωρηθω περισσοτερο παρα να εχω οποιαδηποε συνναλαγη μαζι του , το κατα ποσο χρειαζεται καποιος κατι ειναι σχετικο και ποτε δεν ειπα οτι πεθαινα ....

Επεξ/σία από DAIDALUS0084
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

φιλε μου μια διευκρινηση μονο προς αποκατασταση, δεν εγραφε διαθεσιμο στις 8 η ωρα εγραφε αμεσα διαθεσιμο απο την ωρα που το παρηγγειλα οπως και ακομα και τωρα αμεσα διαθεσιμο γραφει.

My bad.

Τότε όμως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έρθει μήνυμα για κάτι που υποτίθεται είναι άμεσα διαθέσιμο. Αντιφατικό όλο αυτό

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ούτε εμείς ξέρουμε τι λες εσύ :D

Τα στοιχεία είναι καθαρά υπέρ του οπ και όχι υπέρ του φαρμακείου. Άμα θες να το δεις αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο προσωπικά, τα έγραψα αρκετά αναλυτικά στο ποστ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

My bad.

Τότε όμως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έρθει μήνυμα για κάτι που υποτίθεται είναι άμεσα διαθέσιμο. Αντιφατικό όλο αυτό

Ετσι γινεται .Την εχω πατησει και στο Πλαισιο και στο public .Αν δεν ερθει μηνυμα δε στο δινουν ακομα και αν το εχουν Ειναι θεμα αποθηκης .Γνωριζω οτι ειμαι απαραδεκτος που ψωνιζω απο αυτα τα καταστηματα 😁

• Sad 1
Δημοσ.

παιδια για αποσυμφωριτικο μυτης μιλαμε..... ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ.... ελεος δλδ..... αν ηταν τοσο αναγκη ας το επερνες επιτοπου. πολλα καταστηματα εχουν αλλη τιμη για online και αλλη για καταστημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DAIDALUS0084 είπε

δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ σεβαστη η αποψη σου εγω ακομα και μεγαλη αναγκη να εχω σε κατι θεωρω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπο πιο σημαντικη οταν λοιπον εχω πληρωσει κατι το οποιο εχω επιλεξει σαν αμεσα διαθεσιμο το βλεπω μπροστα μου εμφανος το χρειαζομαι και ο αλλος με αντιμετωπιζει ετσι ( ελα σε 3 μερες) προτιμω να φυγω και να παω οπουδηποτε αλλου ακομα και να ταλαιπωρηθω περισσοτερο παρα να εχω οποιαδηποε συνναλαγη μαζι του , το κατα ποσο χρειαζεται καποιος κατι ειναι σχετικο και ποτε δεν ειπα οτι πεθαινα ....

Δεν είναι θέμα του πως το βλέπω εγώ και πως το βλέπεις εσύ, εφόσον προτίμησες να σηκωθείς να φύγεις χωρίς το φάρμακο τότε δεν ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη.

Ή έστω η ανάγκη σου να μην αφήσεις χρήματα στο συγκεκριμένο μαγαζί επειδή στράβωσες ήταν μεγαλύτερη από την ανάγκη σου για το φάρμακο.

Καλύτερα τώρα? :)

5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τα στοιχεία είναι καθαρά υπέρ του οπ και όχι υπέρ του φαρμακείου. Άμα θες να το δεις αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο προσωπικά, τα έγραψα αρκετά αναλυτικά στο ποστ

Α, τώρα ξέρεις τι γράφουμε εμείς? Πάρε μια απόφαση...

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

Δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ σεβαστη η αποψη σου ,εγω ακομα και μεγαλη αναγκη να εχω σε κατι θεωρω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπο πιο σημαντικη.  Οταν λοιπον εχω πληρωσει κατι το οποιο εχω επιλεξει σαν αμεσα διαθεσιμο το βλεπω μπροστα μου εμφανος το χρειαζομαι και ο αλλος με αντιμετωπιζει ετσι ( ελα σε 3 μερες) προτιμω να φυγω και να παω οπουδηποτε αλλου ακομα και να ταλαιπωρηθω περισσοτερο παρα να εχω οποιαδηποε συνναλαγη μαζι του , το κατα ποσο χρειαζεται καποιος κατι ειναι σχετικο και ποτε δεν ειπα οτι πεθαινα ....

δεν πληρωσες για το συγκεκριμενο κουτι που εβλεπες στο ραφι, πληρωσες για ενα κουτι με διαφορετική τιμολόγηση , αποδειξη οτι ο τιτλος ειναι παραπλανιτικος ειναι οτι εαν πλήρωνες επιτοπου θα στο εδινε χωρις καν να γινει θεμα.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δεν είναι θέμα του πως το βλέπω εγώ και πως το βλέπεις εσύ, εφόσον προτίμησες να σηκωθείς να φύγεις χωρίς το φάρμακο τότε δεν ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη.

Ή έστω η ανάγκη σου να μην αφήσεις χρήματα στο συγκεκριμένο μαγαζί επειδή στράβωσες ήταν μεγαλύτερη από την ανάγκη σου για το φάρμακο.

Καλύτερα τώρα? :)

Η αναγκη μου για το φαρμακο ηταν υπαρκτη και εντονη με βαση ομως το πως εξελιχτηκαν τα γεγονοτα ναι η αναγκη του να σηκωθω και να φυγω αμεσα απο εκει μεσα εξελιχθηκε σε πιο αμεση ..... εσυ δηλαδη πιστευεις απο οτι καταλαβα πως ηταν σωστο ολο αυτο που εγινε και κατι το οποιο θα εκαναν ολα τα φαρμακεια στην θεση του.

1 λεπτό πριν, billiboo είπε

δεν πληρωσες για το συγκεκριμενο κουτι που εβλεπες στο ραφι, πληρωσες για ενα κουτι με διαφορετική τιμολόγηση , αποδειξη οτι ο τιτλος ειναι παραπλανιτικος ειναι οτι εαν πλήρωνες επιτοπου θα στο εδινε χωρις καν να γινει θεμα.

τι διαφορα εχει το ενα κουτι απο το αλλο? πληρωσα αυτο ακριβως που ζητουσε στο site αν εγραφε παραπανω θα εδινα παραπανω εαν πληρωνα επιτοπου κατι το οποιο ηδη ειχα πληρωσει ενδεχομενος να μου το εδινε αλλα επελεξα πως ολο αυτο που γινεται με προσβαλει προσωπικα και εφυγα, εσυ το βλεπεις αλλιως βλεπεις δλδ το τυπικο μερος του θεματος θα ηθελα να σε ρωτησω οταν παραγγελνεις κατι που αναφερετε στο site ως αμεσα διαθεσιμο το βλεπεις λογικο να εχεις δικαιωμα να πας να το παραλαβεις μετα απο 3 μερες?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ετσι γινεται .Την εχω πατησει και στο Πλαισιο και στο public .Αν δεν ερθει μηνυμα δε στο δινουν ακομα και αν το εχουν Ειναι θεμα αποθηκης .Γνωριζω οτι ειμαι απαραδεκτος που ψωνιζω απο αυτα τα καταστηματα 😁

Έτσι μπράβο!

😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DAIDALUS0084 είπε

Η αναγκη μου για το φαρμακο ηταν υπαρκτη και εντονη με βαση ομως το πως εξελιχτηκαν τα γεγονοτα ναι η αναγκη του να σηκωθω και να φυγω αμεσα απο εκει μεσα εξελιχθηκε σε πιο αμεση ..... εσυ δηλαδη πιστευεις απο οτι καταλαβα πως ηταν σωστο ολο αυτο που εγινε και κατι το οποιο θα εκαναν ολα τα φαρμακεια στην θεση του.

Εγώ πιστεύω πως το φαρμακείο δεν είχε καμία υποχρέωση να σου κάνει τη χάρη(γιατί για χάρη πρόκειται στην πραγματικότητα, και όχι εξυπηρέτηση) που ήθελες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...