censOred Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Πλάκα έχει το θεματακι. Σπύρο ηρέμησε φίλε το χεις πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα. Τοπικ σταρτερ μην μασάς πες ποιο είναι το φαρμακείο να του το κάνουμε καλοκαιρινό του τζιτζιφιογκου
miltre Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Ποιό βότανο λές ρε παλικάρι ? ρωτάω γιατί έχω και γω επί χρόνια θέμα με την ρινίτιδα και με τα κωλοσπρέι που βάζω απο μικρός και έχω αλλάξει διάφορες μάρκες (εδω και κάτι δεκαετίες συνολικά) και απο τα οποία,μετά απο περιπέτειες με ρινορραγία και καυτηριασμό,είμαι σε φάση απεξάρτησης με τα Athomer (διάλυμα σαν το αλατόνερο)πλύσεις κλπ Υ.Γ για τα 2 ευρώ και γω δεν θα έδινα σημασία και θα το έπαιρνα απο το ράφι όμως καταλαβαίνω το σκεπτικό λόγο του στύλ και της αντιμετώπισης ορισμένων πρός άλλους. κορυφαιο στο κρυωμα ειναι το θυμαρι αν δεν εχεις θυμαρι ευκαληπτο και διαφορα αλλα που βοηθανε μπορεις να κανεις το πιο απλο στο νερο που θα βρασεις βαζεις φυσικο ξυδι<οχι πολυ περιπου μια κουταλια>και θα δεις οτι ειναι καταπληκτικο αντισηπτικο και ανοιγει τα παντα ειναι οτι πιο φυσικο 1
Miracle Worker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, miltre είπε κορυφαιο στο κρυωμα ειναι το θυμαρι αν δεν εχεις θυμαρι ευκαληπτο και διαφορα αλλα που βοηθανε μπορεις να κανεις το πιο απλο στο νερο που θα βρασεις βαζεις φυσικο ξυδι<οχι πολυ περιπου μια κουταλια>και θα δεις οτι ειναι καταπληκτικο αντισηπτικο και ανοιγει τα παντα ειναι οτι πιο φυσικο Ξερεις κανενα eshop που πουλαει θυμαρι αμεσα διαθεσιμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις