Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight: Silksong 🐛

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, >-Nosakos<- said:

Σήμερα θα λιώσουμε! 
image.png.ae25fe5d523c8400f3b486e8edeb8ae4.png

Το παιχνίδι φαίνεται να έχει άπειρα bugs! 😅

Από το opening video bugs έχει, όντως.

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Έχουμε κι εμείς κύριε, μην δίνεται traffic σε άλλους 😛

Οδεύει προς τους 550.000...

Είναι που δεν ανοίγω την αρχική του insomnia κατευθείαν, αλλά μπαίνω στο pc games αμέσως :P 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Despotas said:

Υπομονή και το 1ο είχε πολλά patch. Δώστε του λίγο χρόνο.

https://hollowknight.fandom.com/wiki/Updates_(Hollow_Knight)

Το είπα πιο πολύ περιπαιχτικά μιας και οι χαρακτήρες είναι bugs 😅. Μια χαρά είναι μέχρι στιγμής. 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει bugs ούτε το παραμικρό ψεγαδι , μόνο εχθρούς έντομα 🤣, ο χειρισμός είναι βούτυρο δε . Η εικόνα έχει πάρει upgrade επίσης , κρύσταλλο. Ίσως ένα κλικ πιο δύσκολο από το πρώτο, αλλά θα φανεί αργότερα αν ισχύει αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι χάρμα οφθαλμών στο Steam Deck το παιχνίδι, και δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά φαίνεται κάπως και ήχος να έχει γίνει optimized. Στα controls είδε ότι είχα Steam Deck και δεν έκανε default σε κάποιο generic controller ή Xbox controller όπως γίνεται συχνά.

Δημοσ.

Το 2025 τα μικρά studios συνεχίζουν να δείχνουν το δρόμο στην AAA σκηνή.

KCD2, Expedition 33, Silksong είναι όλα υποψήφια για παιχνίδια της χρονιάς.

Δεν μπορώ να πιστέψω τι προσφέρουν με 20 ευρώ οι άνθρωποι. Πήραν τα mechanics του πρώτου και τα εμπλουτίσανε σε τέτοιο βαθμό που το νιώθεις πολύ φρέσκο. Προχωράω και συνεχώς βρίσκω ένα νέο μυστικό και μια νέα περιοχή εκεί που πιστεύω πως έφτασα στο τέλος.

Επίσης τα boss fights επικά. Συγκεκριμένα έχει ένα boss που το θεωρώ το καλύτερο που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και στους δύο τίτλους και ακόμα δεν έφτασα στα τελευταία.

Ο καλύτερος τρόπος θεωρώ πως είναι να μπείτε τελείως blind, γιατί το ζεις διαφορετικά όταν ανακαλύπτεις νέα mechanics.

Το μόνο σημείο που πιστεύω πως ήθελε λίγο περισσότερη προσοχή είναι πως μου δίνει την αίσθηση ότι προϋποθέτει να έχεις παίξει το πρώτο. Όχι από άποψη lore, αυτό άλλωστε με ένα από τα πολλά βίντεο στο YouTube το μαθαίνεις. Αλλά τα περισσότερα mechanics που κουβαλάει από το πρώτο ένας νέος στη σειρά μπορεί να χρειαστεί μέχρι και guide για να τα ανακαλύψει.

Το Pogo για παράδειγμα είναι ζωτικής σημασίας.

Δημοσ.

Ο τρόπος του save είναι λίγο περίεργος ή είναι ιδέα μου?

Στην αρχή τουλάχιστον αν χάσεις σε γυρνάει αρκετά πίσω.

Δημοσ.
4 minutes ago, Inler said:

Ο τρόπος του save είναι λίγο περίεργος ή είναι ιδέα μου?

Στην αρχή τουλάχιστον αν χάσεις σε γυρνάει αρκετά πίσω.

Σε ξεκινάει από το τελευταίο bench στο οποίο ξεκουράστηκες, εκτός από δυο τρεις περιπτώσεις που αυτό δεν γίνεται λόγω των συνθηκών.

Εκτός από τα rosaries ωστόσο, τα οποία μένουν στον τόπο του θανάτου σου μέχρι να τα ξαναπάρεις, δεν χάνεις progress. Αν δηλαδή στο μεταξύ ξεκλειδώσεις NPCs ή shortcuts συνεχίζουν να υφίστανται.

• Like 1
Δημοσ.

Το τελείωσε κανείς ? βάση στατιστικών (εχθρών) και quests πρέπει να είμαι κοντά στο τέλος , πράγμα που με ανησυχεί γιατί έχω παίξει 12 ώρες. Υποτίθεται πως είναι μεγαλύτερο απο το Hollow Knight που με κράτησε 50-60 μαζί βέβαια με dlc.

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, Chocobo said:

Το τελείωσε κανείς ? βάση στατιστικών (εχθρών) και quests πρέπει να είμαι κοντά στο τέλος , πράγμα που με ανησυχεί γιατί έχω παίξει 12 ώρες. Υποτίθεται πως είναι μεγαλύτερο απο το Hollow Knight που με κράτησε 50-60 μαζί βέβαια με dlc.

Σε ποιο act είσαι ? (Αν και δεν παίζω 😛 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...