Chocobo Δημοσ. Τρίτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:22 μμ 1 ώρα πριν, Thresh είπε Σε ποιο act είσαι ? (Αν και δεν παίζω 😛 ) Ξεκλείδωσα την μεγάλη πόρτα αυτή που θέλει τις καμπάνες και απλά δεν πάω γιατί κάνω sidequests.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ 24 minutes ago, Chocobo said: Ξεκλείδωσα την μεγάλη πόρτα αυτή που θέλει τις καμπάνες και απλά δεν πάω γιατί κάνω sidequests. Αυτή νομίζω ότι είναι η πόρτα για το τελευταίο boss του Act1, οπότε έχεις άλλα 2 Acts. 😛 1
lucanis Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Παιδιά το metacritic του έδωσε βαθμολογία 100!
Despotas Δημοσ. Τρίτη στις 06:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:35 μμ Ανακοίνωση για το 1ο επερχόμενο patch που κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα: https://steamcommunity.com/app/1030300/discussions/0/595159519774039622/
Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 μμ 3 ώρες πριν, lucanis είπε Παιδιά το metacritic του έδωσε βαθμολογία 100! Δεν του έδωσε τέτοια βαθμολογία. Οταν είχε 100, είχε πολύ λίγα reviews(νομιζω 4-6)
zazoum Δημοσ. Τετάρτη στις 03:42 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:42 πμ (επεξεργασμένο) Παιδιά λέω να το πάρω και γω, αλλά πρώτα 2 ερωτήσεις: >Δενέχω παιξει το πρώτο. Πρέπει? για την ιστορία? >Είναι πολύ κάψιμο, εννοω είναι πολύ εθιστικό για καποιον που του αρέσουν Metroidvania? Η δική σας άποψη από το παιχνιδι. Ο λογος που φοβάμαι πια να παίξω παιχνίδια είναι οτι θα ξεκινήσω και δεν θα μπορώ να παίξω συνεχόμενα (λόγω δουλειάς) και έτσι θα κανω spoil την εμπειρία. Καλύτερα άμα είναι, να παίξω σε διακοπές. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:42 πμ από zazoum
alfaeffe Δημοσ. Τετάρτη στις 09:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:40 πμ (επεξεργασμένο) Edit: βλέπω πως διαγράφηκε το ποστ στο οποίο απαντούσα και κάποιος έκανε edit το δικό μου ποστ μετά. Το παρακάτω μήνυμα αφορούσε απάντηση σε κάποιον που έγραψε "απορώ αν υπάρχει κόσμος που παίζει τέτοια παιχνίδια" και του απάντησα "ναι": ------ Στις 10/9/2025 στις 3:42 ΠΜ, zazoum είπε Παιδιά λέω να το πάρω και γω, αλλά πρώτα 2 ερωτήσεις: >Δενέχω παιξει το πρώτο. Πρέπει? για την ιστορία? >Είναι πολύ κάψιμο, εννοω είναι πολύ εθιστικό για καποιον που του αρέσουν Metroidvania? Η δική σας άποψη από το παιχνιδι. Ο λογος που φοβάμαι πια να παίξω παιχνίδια είναι οτι θα ξεκινήσω και δεν θα μπορώ να παίξω συνεχόμενα (λόγω δουλειάς) και έτσι θα κανω spoil την εμπειρία. Καλύτερα άμα είναι, να παίξω σε διακοπές. Δεν εχω παιξει το Silksong ακομα (ειμαι και σε διλημμα αν θελω να το παιξω για τους ιδιους λογους με το HK 1 που γραφω παραπανω και επειδη πλεον δεν εχουμε καραντινα και απειρο χρονο για καψιμο) αλλα θεωρω οτι θα ειναι χρησιμο να δεις εστω την ιστορια του πρωτου παιχνιδιου σε κανενα βιντεο για να δεις το lore του. Η Hornet που ειναι η πρωταγωνιστρια του Silksong εμφανιζεται και στο πρωτο παιχνιδι και μαλιστα επηρεαζει τα endings του. Ναι, ειναι καψιμο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από alfaeffe 1 1
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 11:00 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:00 πμ Για αυτούς που νομίζουν οτι το PC δεν κάνει πωλήσεις
Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, zazoum είπε Παιδιά λέω να το πάρω και γω, αλλά πρώτα 2 ερωτήσεις: >Δενέχω παιξει το πρώτο. Πρέπει? για την ιστορία? >Είναι πολύ κάψιμο, εννοω είναι πολύ εθιστικό για καποιον που του αρέσουν Metroidvania? Η δική σας άποψη από το παιχνιδι. Ο λογος που φοβάμαι πια να παίξω παιχνίδια είναι οτι θα ξεκινήσω και δεν θα μπορώ να παίξω συνεχόμενα (λόγω δουλειάς) και έτσι θα κανω spoil την εμπειρία. Καλύτερα άμα είναι, να παίξω σε διακοπές. Δεν νομίζω πως θα έχεις θέμα. https://www.polygon.com/can-you-play-silksong-before-hollow-knight/ Για το κάψιμο είναι σχετικό. Το 1ο είναι η επιτομή των Metroidvania. Είναι εξαιρετικό, όμως αξίζει να το πας σιγά σιγά εξερευνώντας για να δεις όλον τον μαγικό κόσμο που έχουν φτιάξει. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:15 μμ από Despotas 1
DEADLAZARUS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Προσωπικά, περιμένω να στρώσουν, μέσω των πολυαγαπημένων μας patches, το παιχνίδι και μετά θα το αγοράσω. Πρέπει να στηρίζουμε τέτοια διαμάντια, ιδίως όταν το περιεχόμενό τους είναι top notch και η τιμή τους ελκυστική. Το Hollow Knight παραμένει μία από τις αγαπημένες μου gaming εμπειρίες, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες τα νεύρα μου έσπασαν.
AntonisKo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Με αφορμή το sequel , ξεκίνησα πάλι το πρώτο το οποίο είχα παρατήσει γιατί παραλίγο να σπάσω την tv 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα