Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό εδώ το πρόγραμμα;   https://www.sfbb.gr  Το παρακολουθώ από πέρυσι το καλοκαίρι που το εγκαινίασε ο Τσίπρας (σαν το μετρό Θεσσαλονίκης ένα πράγμα) και από τότε δεν έχει κουνηθεί φύλλο. Υποτίθεται ότι το δικαιούμαστε όλοι όσοι θέλουμε να βάλουμε internet υψηλής ταχύτητας, υποτίθεται επίσης ότι σιγά -σιγά θα καλυπτόταν όλη η Αττική (και όχι μόνο) και από πέρυσι περιμένω... και περιμένω... και περιμένω...  και δεν έχει προστεθεί ούτε μία περιοχή παραπάνω από τις αρχικές. Σε ένα μήνα λήγει η προθεσμία , πήρα τηλέφωνο στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών (τρομάρα τους) και ανάμεσα σε άλλες μπούρδες μου είπαν ότι δεν θα δοθεί παράταση. Το έχει χρησιμοποιήσει μήπως κανείς;

Δημοσ.

To κονδύλιο που έχει οριστεί για το έργο σύμφωνα με την υπουργική απόφαση είναι 50 εκ. ευρώ.

Επίσης σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η αξία του κάθε voucher είναι 13 ευρώ Χ 24 μήνες + 48 εφάπαξ, άρα συνολικά 360 ευρώ για κάθε voucher.

Δηλαδή μπορούν να εκδοθούν κατά μέγιστο 138888 voucher. Στο σύστημα υπάρχουν αυτή την στιγμή 26673 διακριτά κτήρια με τεχνική δυνατότητα για υψηλή ταχύτητα άρα περίπου αντιστοιχούν  5 voucher άνα κτήριο ώστε να καλυφθούν όλοι οι ένοικοι του κτηρίου.

Δεν νομίζω ότι γίνεται πρακτικά να προστεθούν πολλά ακόμη κτήρια με αυτό το κονδύλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Επαιρναν περισυ τηλεφωνα για αυτο σε σπιτια που ειχαν διαλεξει, εμενα με πηραν πχ αλλα το τραγικο ειναι πως εψαχναν τον πατερα μου και οχι εμενα :P

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Πέραν όσων αναφέρθηκαν, η συγκεκριμένη δράση αφορά συνδέσεις FTTH με αρχικό πακέτο 100Μbps. ΔΕΝ αφορά ADSL ή VDSL.

Ναι το ξέρω, υπάρχουν υποδομές στην περιοχή μου αλλά δεν είναι σ' αυτές που γίνεται προσφορά με το συγκεκριμένο voucher, προφανώς τα χρήματα δεν φτάνουν για να γίνουν προσφορές σε όλες τις περιοχές που έχουν οπτική ίνα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Η δράση αφορά όλες τις περιοχές που παρέχεται υπηρεσία FTTH σε χοντρική και λιανική.

Αν αναφέρεσαι σε περιοχή που καλύπτεται από Inalan ή HCN, τότε δεν ισχύει το κουπόνι διότι οι 2 αυτές εταιρείες παρέχουν μόνο λιανική και όχι χοντρική.

Αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, κάνε το λιανά, διότι μιλάς μες χρησμούς. Μία χαρά δίνονται κουπόνια ακόμη και σήμερα, από τις 3 μεγάλες εταιρείες. Οι άλλες 2 ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...