HALF EVIL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, zanskou είπε Tο πρόβλημα δεν είναι μόνο το ότι δεν καταλαβαίνεις πως έχεις άδικο, αλλά ότι προσπαθείς να στηρίξεις το υποτιθέμενο δίκιο σου με εκφράσεις του τύπου "άσχετοι", "προσπάθησα να μη γελάσω" και λοιπές απαξιωτικές εκφράσεις όπως όλοι όσοι δεν καταλαβαίνετε πως το ότι θέλετε να αγοράσετε κάτι δεν σας δίνει και επιπλέον δικαιώματα ως προς τον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης. Αν θεωρείς τον εαυτό καλύτερο από τα παιδιά στα οποία αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο, στείλε απλά το βιογραφικό σου και διεκδίκησε να πάρεις μια θέση για να δουλέψεις στο επίπεδο που θεωρείς οτι έπρεπε να εξυπηρετηθείς. είπαν ότι θα μου βάλουν να δω youtube, αλλά ήταν τόσο άσχετοι που ούτε αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν. Ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς. Σε 2,3 public που έχω πάει, καθώς και σε Κωτσόβολο και σε Πλαίσιο Πάτρας , δεν ξέραν την τύφλα τους. Απλώς λέγαν αυτό που τους είπαν να λένε (δηλ. να προωθήσουν συγκεκριμένα προϊόντα). Αντιθέτως σε μικρές αλυσίδες τοπικού χαρακτήρα , έχω κάνει κουβέντα υψηλού επιπέδου με τους σχετικούς υπάλληλους .
armagedwnn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι λέτε μωρέ, πήγε ο χάκερ να χακάρει το public !! Κοντά δύο χιλιάρικα θα τους έσκαγε , ένα δείγμα είχε για να δει τι παίζει με τις τηλεοράσεις. Στο φινάλε ας έχουν αυτοί ένα στικ με 4Κ υλικό , πχ. 1,2 επεισόδια ή μια ταινία από Netflix να μπορεί να δει ο αγοραστής τι παίρνει και εφ'οσον οι τηλεοράσεις που έχουν είναι δείγματα πρέπει να σου δίνουν και το τηλεκοντρόλ για να κάνεις εσύ ότι ρυθμίσεις θέλεις . Σιγά το πράγμα, λες και έχουν 10 άτομα την ημέρα που θέλουν τηλεόραση των 2 χιλιάδων ευρώ. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, σίγουρα αν κάποιος ήθελε να εισβάλει στο σύστημα θα το έκανε από απόσταση, αλλά αυτό δεν το ξέρεις. Επίσης ποιος σου είπε ότι δεν χακάρονται, πριν λίγο καιρό μπήκαν στο σύστημα της vivartia από δύο υπολογιστές που είχαν σε αποθήκη με windows xp (με αυτό θέλω να αναφέρω ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος). Οπότε οι εκφράσεις ο πήγε ο χακερ είναι τελείως άτοπες. Κανένας δεν έχει στο κούτελο του τατουάζ ότι θα σε χακάρει. Αφού εσύ λοιπόν τα γνωρίζεις όλα αν ήσουν στην θέση του ας ρίσκαρες να το βάλεις. Στην τελική δεν χρειάζεται καν να έχει κακόβουλο λογισμικό, ένα απρεπές βίντεο να έχει που θα επιτρεπόταν μόνο για ενήλικες (δεν είναι μόνο οι τσόντες υπάρχουν πολλά), αρκεί να γίνει σούσουρο ακόμη και να μηνυθούν.
gasgounis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, σίγουρα αν κάποιος ήθελε να εισβάλει στο σύστημα θα το έκανε από απόσταση, αλλά αυτό δεν το ξέρεις. Επίσης ποιος σου είπε ότι δεν χακάρονται, πριν λίγο καιρό μπήκαν στο σύστημα της vivartia από δύο υπολογιστές που είχαν σε αποθήκη με windows xp (με αυτό θέλω να αναφέρω ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος). Οπότε οι εκφράσεις ο πήγε ο χακερ είναι τελείως άτοπες. Κανένας δεν έχει στο κούτελο του τατουάζ ότι θα σε χακάρει. Αφού εσύ λοιπόν τα γνωρίζεις όλα αν ήσουν στην θέση του ας ρίσκαρες να το βάλεις. Στην τελική δεν χρειάζεται καν να έχει κακόβουλο λογισμικό, ένα απρεπές βίντεο να έχει που θα επιτρεπόταν μόνο για ενήλικες (δεν είναι μόνο οι τσόντες υπάρχουν πολλά), αρκεί να γίνει σούσουρο ακόμη και να μηνυθούν. Με την Vivartia που λες, χακαραν τον σερβερ. Εδω μιλαμε για τηλεοραση. Αλλο πραγμα το πιο σωστο ειναι να δειξει η επιχειρηση δειγμα των δυναντωτητων ειτε με την μορφη 4k netflix η αντιστοιχο βιντεο σε USB ειτε να αφησει τον υποψηφιο αγοραστη να κανει τις ρυθμισεις που θελει, και μετα να μπορουν να κανουν επαναφορα. Troll: ο φιλος TS θα μπορουσε να βαλει και καμια τσοντα, να γουσταρει ολο το μαγαζι!!! Αυτο με το usb το εχω διαβασει σε πολλα fora να προτεινειται σε υποψηφιους αγοραστες αλλα δεν μπορει να πηγαινει ο καθενας να βαζει και απο ενα βιντεακι. Δηλαδη εγω αν θελω να παρω μια κουζινα, να βαζω ενα ταψι μπιφτεκια να δω αν τα ψηνει ωραια και γρηγορα??? Ημαρτον Υ.Γ. Μπορει μια τηλεοραση να γινει virus infected οπως οι υπολογιστες? Δεν το ηξερα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από gasgounis
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gasgounis είπε Troll: ο φιλος TS θα μπορουσε να βαλει και καμια τσοντα, να γουσταρει ολο το μαγαζι!!! Οχι μονο αυτο αλλα να εβαζε και στο full την ενταση για να τεσταρει την ενταση των ηχειων Δηλαδη ορισμενοι με αυτα που γραφουν,δεν σκεφτονται. Στο μονο πραγμα που οντως εχει δικιο ο ts ειναι που δεν γνωριζαν καν πως να βαλουν κατι αλλο να παιξει στην τηλεοραση. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
godfather0991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gasgounis είπε το πιο σωστο ειναι να δειξει η επιχειρηση δειγμα των δυναντωτητων ειτε με την μορφη 4k netflix η αντιστοιχο βιντεο σε USB ειτε να αφησει τον υποψηφιο αγοραστη να κανει τις ρυθμισεις που θελει, και μετα να μπορουν να κανουν επαναφορα. Troll: ο φιλος TS θα μπορουσε να βαλει και καμια τσοντα, να γουσταρει ολο το μαγαζι!!! Αυτο με το usb το εχω διαβασει σε πολλα fora να προτεινειται σε υποψηφιους αγοραστες αλλα δεν μπορει να πηγαινει ο καθενας να βαζει και απο ενα βιντεακι. Δηλαδη εγω αν θελω να παρω μια κουζινα, να βαζω ενα ταψι μπιφτεκια να δω αν τα ψηνει ωραια και γρηγορα??? Ημαρτον Υ.Γ. Μπορει μια τηλεοραση να γινει virus infected οπως οι υπολογιστες? Δεν το ηξερα Με την Vivartia που λες, χακαραν τον σερβερ. Εδω μιλαμε για τηλεοραση. Αλλο πραγμα το πιο σωστο ειναι να δειξει η επιχειρηση δειγμα των δυναντωτητων ειτε με την μορφη 4k netflix η αντιστοιχο βιντεο σε USB ειτε να αφησει τον υποψηφιο αγοραστη να κανει τις ρυθμισεις που θελει, και μετα να μπορουν να κανουν επαναφορα. Troll: ο φιλος TS θα μπορουσε να βαλει και καμια τσοντα, να γουσταρει ολο το μαγαζι!!! Αυτο με το usb το εχω διαβασει σε πολλα fora να προτεινειται σε υποψηφιους αγοραστες αλλα δεν μπορει να πηγαινει ο καθενας να βαζει και απο ενα βιντεακι. Δηλαδη εγω αν θελω να παρω μια κουζινα, να βαζω ενα ταψι μπιφτεκια να δω αν τα ψηνει ωραια και γρηγορα??? Ημαρτον Υ.Γ. Μπορει μια τηλεοραση να γινει virus infected οπως οι υπολογιστες? Δεν το ηξερα Αν ημουν υπαλληλος παντως και εβαζες ταψι με κανα μπιφτεκι πανω και μου ελεγες οτι θα με κερασεις θα σε αφηνα να τηγανισεις και καμια πατατουλα! 😂
Iris_89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Και που ξερει ο καθε υπαλληλος (που παραμενει υπαλληλος και απλα κανει την δουλεια του) τι εχει ο καθενας στο στικακι του? Μπορει να εχει μεχρι παιδικη πορνογραφια, και ειναι extreme example. Οσο που σου ανεφεραν κατι για security reasons, παιζει να ειναι GDPR.
armagedwnn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, gasgounis είπε το πιο σωστο ειναι να δειξει η επιχειρηση δειγμα των δυναντωτητων ειτε με την μορφη 4k netflix η αντιστοιχο βιντεο σε USB ειτε να αφησει τον υποψηφιο αγοραστη να κανει τις ρυθμισεις που θελει, και μετα να μπορουν να κανουν επαναφορα. Troll: ο φιλος TS θα μπορουσε να βαλει και καμια τσοντα, να γουσταρει ολο το μαγαζι!!! Αυτο με το usb το εχω διαβασει σε πολλα fora να προτεινειται σε υποψηφιους αγοραστες αλλα δεν μπορει να πηγαινει ο καθενας να βαζει και απο ενα βιντεακι. Δηλαδη εγω αν θελω να παρω μια κουζινα, να βαζω ενα ταψι μπιφτεκια να δω αν τα ψηνει ωραια και γρηγορα??? Ημαρτον Υ.Γ. Μπορει μια τηλεοραση να γινει virus infected οπως οι υπολογιστες? Δεν το ηξερα Με την Vivartia που λες, χακαραν τον σερβερ. Εδω μιλαμε για τηλεοραση. Αλλο πραγμα το πιο σωστο ειναι να δειξει η επιχειρηση δειγμα των δυναντωτητων ειτε με την μορφη 4k netflix η αντιστοιχο βιντεο σε USB ειτε να αφησει τον υποψηφιο αγοραστη να κανει τις ρυθμισεις που θελει, και μετα να μπορουν να κανουν επαναφορα. Troll: ο φιλος TS θα μπορουσε να βαλει και καμια τσοντα, να γουσταρει ολο το μαγαζι!!! Αυτο με το usb το εχω διαβασει σε πολλα fora να προτεινειται σε υποψηφιους αγοραστες αλλα δεν μπορει να πηγαινει ο καθενας να βαζει και απο ενα βιντεακι. Δηλαδη εγω αν θελω να παρω μια κουζινα, να βαζω ενα ταψι μπιφτεκια να δω αν τα ψηνει ωραια και γρηγορα??? Ημαρτον Υ.Γ. Μπορει μια τηλεοραση να γινει virus infected οπως οι υπολογιστες? Δεν το ηξερα Έγραψα αυτό το παράδειγμα και έβαλα σε παρένθεση ότι ο κίνδυνος υπάρχει. Επίσης δεν είναι καθόλου άλλο πράγμα. Αν η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη στο κεντρικό σύστημα (πολύ πιθανό, για να έχει δίκτυο) μπορεί να γίνει εισβολή μέσω αυτής.
svach Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε Έχει χαθεί η μπάλλα. όχι μόνο νομίζει ότι έχει δίκιο, αλλά χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά των υπαλλήλων "ερασιτεχνική" και "απαράδεκτη". Και τους την είπε κιόλας επειδή δεν κατάφεραν να του βάλουν youtube.. Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα ανθρώπων από αυτούς που παν να βγάλουν το άχτι τους και να νιώσουν έξυπνοι και μάγκες σε κάτι υπαλλήλους μόνο και μόνο γιατί μόνο εκεί τους παίρνει. Δεν τους είπα τίποτα όταν τελικά αρνήθηκαν, ήμουν πολύ ευγενικός, αν και ήταν απότομοι. Όταν θες να αγοράσεις μια τηλεόραση 1900 Ευρώ, θες να δεις πως παίζει και με διαφορετικό περιεχόμενο απο το τέλειο demo video. Για το χάκινγκ δεν το σκέφτηκα, γιατί πρόβαλαν τη δικαολογία «προσωπικά δεδομένα», δεν ξέρω καν αν γίνεται να χακάρεις μια τηλεόραση απλά εισάγοντας ένα στικάκι, μου φαίνεται δύσκολο, αφού στο κάτω κάτω αυτοί θα είχαν το τηλεκοντρόλ. Αν μου το λέγαν πάντως δεν θα μου φαινόταν παράλογο. Και ναι είναι άσχετοι όταν τους λέω για τα συγκεκριμένα μοντέλα και μου απαντάνε «θα σας πρότεινα καλύτερα 4Κ» Πήγα στον Κωτσόβολο και μου το παίξαν πάντως χωρίς δισταγμό.
ELTASSOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στον κωτσ... παντως στις φωτογραφικες με αφησαν να βαλω μνημη να παρψ φωτος οσο επετρεπε αντικλεπτικο καλωδιο για να αξιολογησω σπιτι τις φωτο στο πισι. Ασχετο ισως, τι να δεις εκει μεσα στο μαγαζι με κιτ φακο ....απλα αναφερω.
andrapos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Κοίτα βάζοντας ένα στικάκι στην τηλεόραση καταρχήν μπορείς πολύ εύκολα να χαλάσεις τη θύρα(επίτηδες εννοείται).Πιστεύω ότι καλώς δεν επιτρέπουν στον καθένα να καρφώνει ότι θέλει σε τόσο ακριβά προϊόντα.Εφοσον όμως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για αγορά θα μπορούσαν να βάλουν αυτοί να παίξει κάτι υψηλής ανάλυσης.Ο ts δεν έχει άδικο ότι πολλοί πωλητές είναι άσχετοι.Θυμαμαι πριν 3 χρόνια που ψάχναμε για ψυγείο στα mediamarkt εκεί που κοίταζα έρχεται ένας πωλητής και λέει χρειάζεστε βοήθεια;Ναι του λέω.Και αρχίζει να διαβάζει το ταμπελάκι που είχε πάνω το ψυγείο.Λες και ήμουν τυφλός εγώ.Του λέω θέλω να μου πείτε αν αυτό το ψυγείο απαιτεί τροφοδοσία νερού από το δύκτιο ή έχει δικό του δοχείο νερού για τα παγάκια.Και μου λέει ο τύπος αυτό δεν το γνωρίζω αλλά είναι σε έκπτωση να ξέρετε.Τελικά το έψαξα μόνος μου στο ίντερνετ.
svach Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, gasgounis είπε το πιο σωστο ειναι να δειξει η επιχειρηση δειγμα των δυναντωτητων ειτε με την μορφη 4k netflix η αντιστοιχο βιντεο σε USB ειτε να αφησει τον υποψηφιο αγοραστη να κανει τις ρυθμισεις που θελει, και μετα να μπορουν να κανουν επαναφορα. Βασικά το αντίθετο ήθελα, να παίξω video χαμηλότερης ανάλυσης για να δω το upscaling. Το να κάνει κάποιος τις ρυθμίσεις που θέλει μου φαίνεται υπερβολή, κι εγώ αν ήμουν πωλητής δεν θα άφηνα τον πελάτη να πάρει το τηλεκοντρόλ ή να βάλει μόνος του το φλασάκι στη θύρα, ούτε φυσικά ζήτησα κάτι τέτοιο
AMSTERIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 εαν δεν ξέρουμε την ηλικία του σχολιαστή εδώ μέσα κινδυνεύεις να σχολιάζεις άσκοπα... 1 1
Phoenix7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πες σε άφηνε η υπαλληλος να κουμπωσεις usb και εσυ εβαζες κανα usb killer πανω και την έβγαζες άχρηστη, θα εχανε και η υπάλληλος την δουλειά της σωστα; την αλλη φορα να σου ζητήσουν και συγγνώμη αμα ειναι
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Iris_89 είπε Και που ξερει ο καθε υπαλληλος (που παραμενει υπαλληλος και απλα κανει την δουλεια του) τι εχει ο καθενας στο στικακι του? Μπορει να εχει μεχρι παιδικη πορνογραφια, και ειναι extreme example. Οσο που σου ανεφεραν κατι για security reasons, παιζει να ειναι GDPR. Ναι GDPR είναι . Μήπως προβάλει προσωπικα δεδομένα ιδιωτών στην τηλεόραση και τα δει κάποιος και τα χρησιμοποιήσει . 1
raflas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Αισχρό και απαράδεκτο γεγονός... Να μην δέχονται στικάκι για να τεσταρεις την τηλεόραση.... Φαντάσου εγώ πήγα μια λεκάνη σωβρακα και πουκάμισα όταν ήθελα να διαλέξω πλυντήριο και η γυναίκα όλα τα υλικά του μουσακά όταν διαλέξαμε κουζίνα..... Τελικά αυτή που παραπέμπει σε ανδρικό μόριο αγοράσαμε για να μην πω την μάρκα της..... 😁 📺💰 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις