Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε

Καλησπέρα! Μήπως ξέρετε να μου πείτε τι είναι το κάθε πρόγραμμα και τι κάνει σε πλυντήριο?? Φώτο παρακάτω... 

IMG-11b56c3651fe2377ccfbcf758eb1d993-V.jpg

Καταρχας ντροπη να μην ξερεις ουτε πως δουλευει ενα πλυντηριο... Τελος παντων, παμε ενα ενα ξεκινωντας απο τους 90 βαθμους και δεξιοστροφα:

• 90: Πλενεις ρουχα στους 90 βαθμους
  • 60 με ημικυκλιο απο κατω: Πλενεις ρουχα στους 60 αλλα πρεπει να τα βαλεις μεσα μαζι με το καλαθι των απλυτων
  • 60: Πλενεις στους 60
  • 40: Πλενεις στους 40
  • e: Ανοίγει internet explorer
  • Συννεφο/ρολοι: Τα ρουχα παιζουν ξυλο μεσα σε στυλ καρτουν και βγαινει συννεφακι
  • *: Πλενει με κρυο νερο
  • ξανα60: 
  • ξανα40: 
  • Ημικυκλιο με αζαξ και αστερισκο: Πλενεις το αζαξ (μαζι με το καλαθι απλυτων) σε κρυο νερο
  • Ημικυκλιο με λουλουδι 30: Πλενεις λουλουδια (με καλαθι απλυτων) σε 30
  • Ημικυκλιο με ανεμιστηρα στους 30: Αντιστοιχα πλενεις ανεμιστηρα στους 30 με το καλαθι απλυτων
  • Ημικυκλιο με βρωμικο νερο: Γεμιζεις καλαθι απλυτων με βρωμικο νερο και πλενεις το βρωμικο νερο
  • Ημικυκλιο με καθαρο νερο και σαλιγκαρι: Γεμιζεις καλαθι απλυτων με καθαρο νερο και πλενεις το σαλιγκαρι σου
  • Τελος, ημικυκλιο με νερο και μπανανουλα: Για να πλενουμε τις μπανανες (Καθαρισμενες πρωτα).

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Alloc είπε

Καταρχας ντροπη να μην ξερεις ουτε πως δουλευει ενα πλυντηριο... Τελος παντων, παμε ενα ενα ξεκινωντας απο τους 90 βαθμους και δεξιοστροφα:

• 60 με ημικυκλιο απο κατω: Πλενεις ρουχα στους 60 αλλα πρεπει να τα βαλεις μεσα μαζι με το καλαθι των απλυτων
  • Συννεφο/ρολοι: Τα ρουχα παιζουν ξυλο μεσα σε στυλ καρτουν και βγαινει συννεφακι
  • ξανα60: 
  • ξανα40: 
  • Ημικυκλιο με αζαξ και αστερισκο: Πλενεις το αζαξ (μαζι με το καλαθι απλυτων) σε κρυο νερο
  • Ημικυκλιο με ανεμιστηρα στους 30: Αντιστοιχα πλενεις ανεμιστηρα στους 30 με το καλαθι απλυτων
  • Ημικυκλιο με βρωμικο νερο: Γεμιζεις καλαθι απλυτων με βρωμικο νερο και πλενεις το βρωμικο νερο
  • Ημικυκλιο με καθαρο νερο και σαλιγκαρι: Γεμιζεις καλαθι απλυτων με καθαρο νερο και πλενεις το σαλιγκαρι σου
  • Τελος, ημικυκλιο με νερο και μπανανουλα: Για να πλενουμε τις μπανανες (Καθαρισμενες πρωτα).

Νταξ έλιωσα! 

Κι εγώ ρεζίλι έγινα από τα γέλια!! 

Το πλυντήριο είναι ένα παλιό United, μοντέλο δε ξέρω και δεν είχε manual... Απλά δε μου έδειξαν πως δουλεύει... 

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@Alloc είμαι στην δουλεια και το βλέπουμε με μια συναδελφο και κλαιμε κατω από τα γελια! Μας κοιτανε από τα διπλα γραφεια. Να εισαι καλα

Ρε παιδιά με κάνετε να νιώθω άσχημα που δεν ξέρω πως δουλεύει!!! Χα χαχαχα!!! 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Alloc είπε

• ξανα60: 
  • ξανα40: 

Ντροπή σου!!!!!!! 

Γελάω μόνη μου και με κοιτάνε περίεργα οι γύρω! Δεν υπάρχεις! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...