Προς το περιεχόμενο

Japan Festival στο New York College


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το "Athens Bushido Center" και το “New York College”, σε συνεργασία με την ελληνική κοινότητα Cosplay "Cosplayers//GR" και με την υποστήριξη του “Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου” σας προσκαλούν στο μοναδικό ελληνικό Convention Ιαπωνικής Κουλτούρας, Anime / Manga, Videogames & Cosplay, “Japan Festival 2019”!

 

Τοποθεσία: New York College ( Αμαλίας 38, Σύνταγμα, Αθήνα )

Ημερομηνία: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Ώρες: 10:00 - 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 

 

Θα βρείτε:

*Δεκάδες Εκθέτες Ιαπωνικής Θεματολογίας

*Anime / Manga / Culture Merchandise

*Ιαπωνικά Retro και σύγχρονα Videogames

*Cosplay Photobooth, Workshop & πάρα πολλά Cosplay

*Επιδείξεις Πολεμικών και άλλων Ιαπωνικών Τεχνών

*Καλλιτέχνες Ιαπωνικού Σχεδίου

*Ομιλίες Ιαπωνικής Θεματολογίας

*Παρουσιάσεις & Workshops Ιαπωνικής Κουλτούρας

*Ιαπωνικό Φαγητό

Η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια στην Ελλάδα συλλογικής παρουσίασης της Ιαπωνίας, μέσα από όλες της εκφάνσεις του πολιτισμού της, με σκοπό την επαφή του ευρύ κοινού με τον Ιαπωνικό Πολιτισμό, Τέχνες και σύγχρονης Pop Culture! Διαχρονικός στόχος της διοργάνωσης η συσπείρωση όλων τα σχετιζόμενων ατόμων, εταιριών, οργανισμών, οργανώσεων και όσων ασχολούνται σοβαρά με την Ιαπωνία, υπό την στέγη μιας μεγάλης ενιαίας εκδήλωσης, η οποία περιλαμβάνει ένα μεγάλο σύνολο εκθετών, παρουσιάσεων, workshops, δραστηριοτήτων και πολλών άλλων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως τα φέρνουν οι καιροί.. Όταν φοιτούσα στο κολλέγιο όλα αυτά τους φαίνονταν εξωγήινη τεχνολογία . Μια δεκαετία plus μετά σπονσοράρουν τέτοια events :)

Αν είμαι Αθήνα εννοείται πως θα πάω, γνωρίζω αυτόν που έχει το facebook group Cosplayers GR .  Είναι μια καλή ευκαιρία να κανονίσουμε μια συνάντηση ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...