my_box Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Εγώ στην θέση σου θα έβαζα έναν ι7 3770 (nonK) ακομα και ι7 2600,αντε και κανα στικ RAM και είσαι καλυμμένος μέχρι να τα φτύσει το μοβο... Δεν ακούγεται κακό σαν ιδέα, αλλά έχω "ψηθεί" για ανανέωση .
mechpanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ καλή επιλογή M/B αρχικά, την οποία δεν θα εκμεταλλευτείς με τον επεξεργαστή. Βάλε 2600 και μια οικονομική κάρτα γραφικών. Από τροφοδοτικό μπορείς να πέσεις και σε κάτι πιο οικονομικό. Σε μνήμες αν θες ανέβα σε 3200+, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Επίσης αν βρεις κάτι μέσα από το qvl της μητρικής, θα γλιτώσεις αν τυχόν βγάλουν βλάβη, το παπατζηλίκι των καταστημάτων και των εταιρειών ότι "δεν φταίνει οι μνήμες, αφού δεν είναι στο qvl της μητρικής". Κατά τα άλλα συμφωνώ, κι εγώ αν έφτιαχνα νέο σύστημα αυτόν τον m2 θα έβαζα! Και το καλό σε AMD είναι ότι αννννν θες μπορείς αργότερα να αναβαθμίσεις άλλη μια γενιά σίγουρα (στην 3... ας πούμε), ενώ σε Intel δεν... Αλλά με την χρήση που θέλεις, ο 2600 θα σε βγάλει για πολύ καιρό ακόμα! 1
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Αφού θα είναι οικογενειακό PC ρίξε ζεστά 1Κ€ και φτιαχτό από τώρα να τελειώνεις. 1
my_box Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά έπειτα απο αρκετές προσθαφαιρέσεις - και με δεδομένο ότι το budget είναι στα 600 ευρώ περίπου - καταλήγω μάλλον στην παρακάτω σύνθεση, που ελπίζω να με συντροφεύσει για αρκετό διάστημα. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν ή έστω να ασχοληθούν με το θέμα μου.
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, my_box είπε Τελικά έπειτα απο αρκετές προσθαφαιρέσεις - και με δεδομένο ότι το budget είναι στα 600 ευρώ περίπου - καταλήγω μάλλον στην παρακάτω σύνθεση, που ελπίζω να με συντροφεύσει για αρκετό διάστημα. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν ή έστω να ασχοληθούν με το θέμα μου. Άλλαξε τις μνήμες RAM με ένα Kit 2x4GB. Κάρτα γραφικών θα έπρεπε να προτιμηθεί η RX 570 4GB έναντι της GTX 1050 2GB 2
my_box Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Άλλαξε τις μνήμες RAM με ένα Kit 2x4GB. Κάρτα γραφικών θα έπρεπε να προτιμηθεί η RX 570 4GB έναντι της GTX 1050 2GB Στο screenshot έχω κιτ 2Χ8Gb (G.Gkill Aegis).Προτείνεις να πέσω στα 2Χ4 ?
DiaperCh@nger Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, my_box είπε Στο screenshot έχω κιτ 2Χ8Gb (G.Gkill Aegis).Προτείνεις να πέσω στα 2Χ4 ? Πάρτα σε κιτ καλύτερα. Όπως στη προηγούμενη σύνθεση. Και gpu την 570 4gb από multicopter. 1050 2Gb με 120 ευρώ να την κρατήσουν να τη χαίρονται αυτοί που τη πουλάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα