Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Εγώ στην θέση σου θα έβαζα έναν ι7 3770 (nonK) ακομα και ι7 2600,αντε και κανα στικ RAM και είσαι καλυμμένος μέχρι να τα φτύσει το μοβο...

Δεν ακούγεται κακό σαν ιδέα, αλλά έχω "ψηθεί" για ανανέωση .

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή M/B αρχικά, την οποία δεν θα εκμεταλλευτείς με τον επεξεργαστή. Βάλε 2600 και μια οικονομική κάρτα γραφικών.
Από τροφοδοτικό μπορείς να πέσεις και σε κάτι πιο οικονομικό. Σε μνήμες αν θες ανέβα σε 3200+, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Επίσης αν βρεις κάτι μέσα από το qvl της μητρικής, θα γλιτώσεις αν τυχόν βγάλουν βλάβη, το παπατζηλίκι των καταστημάτων και των εταιρειών ότι "δεν φταίνει οι μνήμες, αφού δεν είναι στο qvl της μητρικής".

Κατά τα άλλα συμφωνώ, κι εγώ αν έφτιαχνα νέο σύστημα αυτόν τον m2  θα έβαζα!

Και το καλό σε AMD είναι ότι αννννν θες μπορείς αργότερα να αναβαθμίσεις άλλη μια γενιά σίγουρα (στην 3... ας πούμε), ενώ σε Intel δεν...

Αλλά με την χρήση που θέλεις, ο 2600 θα σε βγάλει για πολύ καιρό ακόμα!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έπειτα απο αρκετές προσθαφαιρέσεις - και με δεδομένο ότι το budget είναι στα 600 ευρώ περίπου - καταλήγω μάλλον στην παρακάτω σύνθεση,

που ελπίζω να με συντροφεύσει για αρκετό διάστημα.

Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν ή έστω να ασχοληθούν με το θέμα μου.

389442cf-2ea8-4780-abed-6d5c253d4ea1.png

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, my_box είπε

Τελικά έπειτα απο αρκετές προσθαφαιρέσεις - και με δεδομένο ότι το budget είναι στα 600 ευρώ περίπου - καταλήγω μάλλον στην παρακάτω σύνθεση,

που ελπίζω να με συντροφεύσει για αρκετό διάστημα.

Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν ή έστω να ασχοληθούν με το θέμα μου.

389442cf-2ea8-4780-abed-6d5c253d4ea1.png

Άλλαξε τις μνήμες RAM με ένα Kit 2x4GB. Κάρτα γραφικών θα έπρεπε να προτιμηθεί η RX 570 4GB έναντι της GTX 1050 2GB

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Άλλαξε τις μνήμες RAM με ένα Kit 2x4GB. Κάρτα γραφικών θα έπρεπε να προτιμηθεί η RX 570 4GB έναντι της GTX 1050 2GB

Στο screenshot έχω κιτ 2Χ8Gb (G.Gkill Aegis).Προτείνεις να πέσω στα 2Χ4 ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, my_box είπε

Στο screenshot έχω κιτ 2Χ8Gb (G.Gkill Aegis).Προτείνεις να πέσω στα 2Χ4 ?

Πάρτα σε κιτ καλύτερα. Όπως στη προηγούμενη σύνθεση.

Και gpu την 570 4gb από multicopter. 1050 2Gb με 120 ευρώ να την κρατήσουν να τη χαίρονται αυτοί που τη πουλάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...