k_w_t Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε αυτη η προσφωνηση βγαζει κατι παλαϊκο, μυστηριο και ερεβωδες και κανει την συνδιαλλαγη σε φορουμ ετι περισσοτερο μυσταγωγικη και διαδραστικη, κατι που ολοι μας εδω εχουμε πελωρια αναγκη.. Πρεπει να ερθει ο giasou απο ενα αλλο φορουμ να τους εξηγησει.... 😂 3
obby Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, alexc είπε Ωραία σύμπτωση, μόλις πριν 1 ώρα τα πήρα μόνος μου σε αυτό το στυλ. 20 λεπτάκια με ξυριστική σκάλα 7. Τα είχα αφήσει καιρό να μεγαλώσουν και τώρα ψιλοφέρνουν σε αυτό που θες. Με 'γειά! Τα πάνω σε τι μήκος τα έχεις; Και γίνεται να κάνεις μόνο σου όλο το κεφάλι; Πόσο εύκολο είναι ένα ατύχημα;
*Kopanos* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Λιγο απιθανο να παρω σοβαρη απαντηση, αλλα τι παιζει με το "τυπε", τυπε; α; Προσφώνηση από το μπουρδελ@.κομ 5 1
opcorsa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Προσφώνηση από το μπουρδελ@.κομ λυπαμαι που ακομα δεν εχει ανοιξει θρεντ στο γειτονικο φορουμ που να εκθειαζει την ενστερνιση εθιμων τους απο εμας τους πληβειους...
DYEL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Βαλε φωτο να μαθαινουμε τα κουρεματα....δεν ηξερα οτι υπαρχει μοδα και τους θεωρουσα σουργελα, κακως βεβαια. https://goo.gl/images/fsVciq
*Kopanos* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, opcorsa είπε λυπαμαι που ακομα δεν εχει ανοιξει θρεντ στο γειτονικο φορουμ που να εκθειαζει την ενστερνιση εθιμων τους απο εμας τους πληβειους... Είμαι σίγουρος ότι έχεις λογαριασμό 🤣 Κανε την αρχή τυπε και θα ακολουθήσουμε. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Λιγο απιθανο να παρω σοβαρη απαντηση, αλλα τι παιζει με το "τυπε", τυπε; α; Είναι και καλά σλανγκ.....για να κάνει ο κάθε φλωρος τον τυπα στα forum 3
Froskeas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Είναι και καλά σλανγκ.....για να κάνει ο κάθε φλωρος τον τυπα στα forum Η εν λόγω -γλοιώδης κατά τα λοιπά-προσφώνηση μπορεί να είναι καθόλα επιτρεπτή στο ινσόμνια καθώς και το «γειτονικό» φόρουμ μα ολοκληρωτικά απαγορευμένη στο Χλαπ. 3
*Kopanos* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Η εν λόγω -γλοιώδης κατά τα λοιπά-προσφώνηση μπορεί να είναι καθόλα επιτρεπτή στο ινσόμνια καθώς και το «γειτονικό» φόρουμ μα ολοκληρωτικά απαγορευμένη στο Χλαπ. Τι λες ρε τυπε τωρα; 1 1
opcorsa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Είμαι σίγουρος ότι έχεις λογαριασμό 🤣 Κανε την αρχή τυπε και θα ακολουθήσουμε. εχω τυπε... αναμενω πολλ στο σαιτ για ποιο μελος ειμαι
HateMe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Δε μας ενδιαφέρει πως έχεις τα μαλλιά σου α.δε σε Ρωτήσαμε α. Άλλος έχει το όνομα, άλλος την χάρη. α. ΓΙΑΤΙ κάποιος να θέλει να κάνει το μαλλί του έτσι; 2
papoys1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να γίνει σβερκο-καρπαζοεισπράκτορας τύπε-α. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1
vrwmiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, HateMe είπε Άλλος έχει το όνομα, άλλος την χάρη. α. ΓΙΑΤΙ κάποιος να θέλει να κάνει το μαλλί του έτσι; Γιατί έτσι γουστάρει α.
stefanos_th Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, DYEL είπε https://goo.gl/images/fsVciq την φωτο απο την γαδα την πηρες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα