Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σήμερα ανακάλυψα με φρίκη ότι αρχεία έχουν εξαφανιστεί... υπάρχουν τα folders αλλά τα αρχεία είναι εξαφανισμένα.

Δεν ξέρω πότε έγινε αυτό...

Γκουγκλάροντας  διαβάζω διάφορα αλλά θα ήθελα μια άποψη κάποιου που έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα...

Ευχαριστώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, naftis είπε

Καλησπέρα σας,

Σήμερα ανακάλυψα με φρίκη ότι αρχεία έχουν εξαφανιστεί... υπάρχουν τα folders αλλά τα αρχεία είναι εξαφανισμένα.

Δεν ξέρω πότε έγινε αυτό...

Γκουγκλάροντας  διαβάζω διάφορα αλλά θα ήθελα μια άποψη κάποιου που έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα...

Ευχαριστώ...

Ίος? Cleaning app? Windows update? Λάθος χρήστη?

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Ιος δεν νομίζω... χρησιμοποιώ τον Windows defender

Cleaning appΚάνω χρήση του CCleaner. Λες να δημιούργησε πρόβλημα;

Windows update, ναι, ότι κάνει αυτόματα η Microsoft...

Λάθος χρήστη, όχι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Μηπως ενημερωθηκες προσφατα σε 1809 και επεσες πανω στο (υποτιθεται διορθωμενο) bug που εσβηνε αρχεια? 
https://www.zdnet.com/article/windows-10-october-update-problems-wiped-docs-plus-intel-driver-warning/

Έχω τα Windows 10 Pro, version 1803

δεν ξέρω τι γίνεται...

Δημοσ.

Από ποιους φάκελους έχασες αρχεία; Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες σε έναν φάκελο δείχνει μηδέν μέγεθος ή όχι; Μήπως τα αρχεία έγιναν κρυφά; Από την εξερεύνηση αρχείων πήγαινε μενού Προβολή, πάτα Επιλογές, μετά στην καρτέλα Προβολή και ξετικάρισε την επιλογή για απόκρυψη των αρχείων συστήματος. Επίσης λίγο παρακάτω επέλεξε την εμφάνιση των κρυφών αρχείων. Δες αν τώρα εμφανίζει τα αρχεία στους φάκελους.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 

Εδώ και περίπου 2,5 ώρες η Microsoft έκανε δουλειά στο Laptop μου.

Έκανε κάποιο upgrade και έχω την 1809 έκδοση...

Έχω όμως και τα αρχεία μου ! Αν και υπάρχει κάτι παράξενο με τους folders, δηλαδή έχω τον 1_gggg και τον 1_gggg aaaa όπως θα έπρεπε να ήταν ο 1_gggg είναι κενός ... γιατί τα αρχεία είναι όλα στον άλλον.

Μάλλον εντάξει πρέπει να είναι...

Είναι γεγονός ότι αν έχεις original λειτουργικά office κλπ, μπορεί να γίνει διόρθωση τυχόν ανωμαλίας...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, naftis είπε

Σκεπτόμουν, καλά πως έγινε αυτό; 

πείρε είδηση Microsoft ότι έχω πρόβλημα; ή διαβάζει Insomnia :-)

Το 1ο αποκλείεται.

Το 2ο είναι ποιο πιθανό.

:D

Δημοσ.

Έπαθα πλάκα, ο όγκος των αρχείων ήταν μεγάλος και πολλά από αυτά πολύ χρήσιμα αρχεία δουλειάς.

Χάθηκαν κυρίως παλαιότερα αρχεία.  Παρόλο που έχω backup έλειπαν και από το backup...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...